- AutorOdp.
- 27 maja 2010 at 21:07
Niestety po tej diecie fatalnie si臋 czu艂am!!! Najlepsz膮 diet膮 jest zdrowe od偶ywianie: warzywka, owoce, ciemne pieczywo, mi臋sko gotowane lub pieczone oczywi偶cie wszystko bez t艂uszczu
27 maja 2010 at 21:13Ja tam zawsze warzywa polewam t艂uszczem rzepakowym, nie ratyfikowanym t艂oczonym na zimno,pycha 馃榾
12 sierpnia 2010 at 09:26Dzi偶 dopiero II dzie艅 I fazy tak wi臋c pocz膮膮膮膮tki…
Ale ju偶 dopu偶ci艂am si臋 wczoraj wyst臋pku. Zjad艂am przed snem 2 malutkie og贸rki 偶wie偶e z dzia艂ki, kt贸re mama mi przywioz艂a. Nie mog艂am si臋 oprze膰, wiem 偶e og贸rki s膮 prawie bezkaloryczne ale mimo wszystko nie jest to produkt bia艂kowy i nie s膮 wskazane w pierwszej fazie uderzeniowej. Tylko co tu zrobi膰 z pe艂n膮 reklam贸wk膮 og贸reczk贸w i pomidork贸w prosto z dzia艂ki?
13 sierpnia 2010 at 07:14To co zrobi艂a偶 nie mia艂o najmniejszego znaczenia 馃檪
13 sierpnia 2010 at 07:58To super, bo wczoraj zrobi艂am to samo :). Nie mog臋 pozwoli膰 by mi si臋 zepsu艂y.
W艂a偶nie zrobi艂am sobie test Dukana na stronie i wysz艂o mi 偶e u mnie faza ataku powinna trwa膰 2 dni a faza naprzemienna 29dni. Troch臋 d艂ugo ta 2 faza i chyba tyle nie wytrwam. P贸ki co 3 dzie艅 2 fazy, mam zamiar kontynuowa膰 do niedzieli. A potem ci膮g dalszy tak d艂ugo ile dam rad臋.
Nie mam wagi, ale czuj臋 si臋 na pewno l偶ejsza. W talii na pusty poranny brzuch 66cm, a by艂o 69cm. Ale to tez mo偶e efekty a6w.
P贸ki co wszystko idzie po mojej my偶li 馃檪
15 sierpnia 2010 at 22:03Dzisiaj 6 dzie艅 I fazy, a na wadze tylko 0,5 kg mniej.
Mo偶e ta dieta dobra jest tylko dla ludzi z du偶膮 nadwag膮? No c贸偶 nie wiem.Chyba zrezygnuje z niej, tzn z jakiego偶 tam planu jedzenia. Mo偶e wystarczy jak nie b臋d臋 jad艂a chleba, ziemniak贸w, makaronu, ry偶u i przede wszystkim s艂odyczy i napoj贸w s艂odzonych i unika艂a rzeczy t艂ustych?
Brakuje mi owoc贸w, ta dieta nie pozwala 馃檨
15 sierpnia 2010 at 22:36[usuni臋to_link] wrote:
Dzisiaj 5 dzie艅 I fazy, a na wadze tylko 0,5 kg mniej.
Mo偶e ta dieta dobra jest tylko dla ludzi z du偶膮 nadwag膮? No c贸偶 nie wiem.Chyba zrezygnuje z niej, tzn z jakiego偶 tam planu jedzenia. Mo偶e wystarczy jak nie b臋d臋 jad艂a chleba, ziemniak贸w, makaronu, ry偶u i przede wszystkim s艂odyczy i napoj贸w s艂odzonych i unika艂a rzeczy t艂ustych?
Brakuje mi owoc贸w, ta dieta nie pozwala 馃檨
0,5kg to bardzo dobry wynik i 偶mia艂o wrzucaj arbuza,truskawki itp 馃檪
18 sierpnia 2010 at 07:14No i bryndza, na wadze tylko 0,9 kg mniej – 8 dzie艅 diety.
Co wi臋cej w talii na pocz膮tku bylo 69, potem 66 a teraz 68 :(. Albo 藕le si臋 zmierzy艂am, albo od a6w rosn膮 mi mi臋偶nie.
wybra艂am rytm 1/1 diety, bo naj艂atwiejszy 馃檪
Nie jestem pewna czy mi ta dieta s艂u偶y. 2 lata temu w wakacje schud艂am 3kg – z racji 偶e pisa艂am prac臋 dyplomow膮 jad艂am du偶o warzyw gotowanych, nie maszczonych, nawet ziemniaki, fasol臋 szparagow膮, maliny i wszystko co by艂o na ogrodzie itp. Moim celem by艂o aby nie przyty膰 od siedzenia przed komputerem, dlatego postanowi艂am je偶膰 wi臋cej warzyw i ogranicza膰 spo偶ycie chleba, aczkolwiek na 偶niadanie zawsze by艂. Nie uprawia艂am 偶adnych sport贸w i 艂atwiej by艂o ni偶 teraz. A i menu dla mnie du偶o przyjemniejsze, ehh.
Aktualizacja 9 dzie艅:
na wadze 2kg mniej馃榾 du偶y skok od wczoraj, ale waga nie k艂amie 馃榾
19 sierpnia 2010 at 17:41Stawanie na wag臋 i pomiary musz膮 i偶膰 razem 馃檪
23 wrze艣nia 2010 at 15:25Ja zacz臋艂am 2 tygodnie temu i 4 kg mniej 馃檪
19 listopada 2010 at 16:19zapraszam do odwiedzenia strony: [usuni臋to_link]
15 lutego 2011 at 16:38Wszystkie sk艂adniki od偶ywcze s膮 cz艂owiekowi potrzebne zar贸wno bia艂ka jak i w臋glowodany oraz t艂uszcze. Ju偶 nied艂ugo b臋dziemy obserwowa膰 negatywne konsekwencje s艂ynnej diety proteinowej….. Szybka utrata masy cia艂a nigdy nie jest korzystna- zawsze odbije si臋 to na naszym zdrowiu.
15 lutego 2011 at 17:50Oj masz racj臋 馃檪
15 lutego 2011 at 18:23Wiem 馃榾 Ale niekt贸re osoby i tak musz膮 „spr贸bowa膰” 偶eby przekona膰 si臋 na w艂asnej sk贸rze.
22 lutego 2011 at 14:31dieta proteinowa jest super ale jak przejdziesz wszystkie etapy . W moim przypadku tak nie by艂o beczy i za to dosta艂am nawi膮zk臋 z 68kg. na 76kg onas
- AutorOdp.