- AutorOdp.
- 27 października 2007 at 09:25
To znaczy, że dążysz do jakiegoż pseudoideału, chociaż wszystko u Ciebie jest w porządku. Nie masz się czym przejmować.
27 października 2007 at 09:29POST ZOSTAŁ SKASOWANY!
27 października 2007 at 10:09[usunięto_link] wrote:
Aha dzieki wam za wszystko! Pozdrawiam Was serdecznie i dziekuje :*:*:*:*: 🙂 🙂
i nie przejmuj się głupotami na przyszłożć:)
27 października 2007 at 10:49racja: srednio ladny masz ten brzuch.
ale nie zrobi sie ladny, kiedy ograniczysz jedzenie.
musisz cwiczyc.poza tym…niezbyt zdrowo sie odzywiasz. wiecej warzyw, mniej miecha i ziemniakow.
27 października 2007 at 11:06Nieumiężniony, nie znaczy brzydki. Nie przejmuj się Pola. MAsz w porządku brzuch.
27 października 2007 at 11:17tu nie chodzi o brak miesni.
chodzi o to, ze tego brzucha jest albo za duzo albo jest obwisly, bo dziewczyna ma do tego sklonnosci i nie cwiczy.27 października 2007 at 12:56POST ZOSTAŁ SKASOWANY!
27 października 2007 at 14:25[usunięto_link] wrote:
tu nie chodzi o brak miesni.
chodzi o to, ze tego brzucha jest albo za duzo albo jest obwisly, bo dziewczyna ma do tego sklonnosci i nie cwiczy.Nie każdy musi ćwiczyć i mieć idealnie napiętąskórę na brzuchu. Nie krytykujmy normalnych brzuchów. nie dziwię się skoro panują takie opinie nawet wżród kobiet, że potem takie 13 latki wpadają w anoreksję, bulimię czy mają poważne kompleksy nie oddające w ogóle skali problemu.
27 października 2007 at 14:54POST ZOSTAŁ SKASOWANY!
28 października 2007 at 18:40Akurat tymi komentarzami nie musisz się przejmować bo ta użytkowniczka wszystkich krytykuje ! To Ty pochwal się brzuchem skoro masz taki idealny parvatti
28 października 2007 at 18:56nie napisalam, ze mam idealny brzuch.
ale owszem-jestem z niego bardzo zadowolona.
do wklejania fotek na forum sie nie posune: cenie swoja prywatnosc. to nie big brother. niczego obcym ludziom udowadniac nie musze.jesli zas chodzi o brzuch poli…mnie sie on nie podoba zupelnie. sama tez nie jest z niego zadowolona. wiec zamiast przyslowiowego glaskania po glowie, napisalam o cwiczeniach i zdrowej diecie. bo problem jest do rozwiazania.
28 października 2007 at 19:17Nie chodzi o głaskanie po głowie, ale przeginanie w drugą stronę i wpędzanie dziewczyny w niepotrzebne kompleksy. świat nie kręci się tylko wokół Twoich odczuć Parvati, są tez inni ze swoimi uczuciami.
28 października 2007 at 19:21ale ja pisze o SWOICH odczuciach.
trudno, zebym piasala o odczuciach sasiada.
28 października 2007 at 20:51Chodzi o to, żebyż pomyżlała czasem czy Twoje słowa nie zranią innych i narobią więcej szkody niż pożytku.
29 października 2007 at 12:55POST ZOSTAŁ SKASOWANY!
- AutorOdp.