- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2007 at 12:44
Maciek akceptacja mężczyzn nie ma nic wspólnege z tym ze kobieta rok chodzi w spodniach a po roku zakłada mini do akceptacji kobiet w stosunku do mężczyzny który rok chodzi w spodniach i pewnego dnia zakłada szpilki i minióweczke…
Swiat jest tak stworzony ze od dziecka wpajane nam są pewne zasady społeczne,sktypty i stereotypy związane z płcią( nie wazne czy to dobrze czy żle)
Tak juz przyjete zostało ze kobieta w spodniach nie budzi takich kontrowersji co mężczyzna w mini.Pozatym kobiety przeciez nie chodzą w spodniach typowo męskich (chodzi o fason) przeciez damskie spodnie potkreżlają kobiece walory ,są czasem równie sexi jak mini…Analogicznie kobieta chodząca w typowo męskich ciuszkach tez budzi kontrowesje.Takie zachowania uznawane są za dziwactwo..
Jek juz wspomniałam wczeżniej wszystko to dzieje się za sprawą stereotypów i norm społecznych tworzonych z dziada pradziada -od dawien dawna…21 kwietnia 2007 at 12:53rmaciej1983
Ja przynajmniej mam uczucia, a wy tylko d***.Maciek o co Ci chodzi?
Co ma oznaczać Twoja wypowiedz?
Możesz mi wytłumaczyć na spokojnie jaki przekaz ma to stwierdzenie?21 kwietnia 2007 at 13:37A na jakiej podstawie twierdzisz,że my uczuc nie mamy??Czyżbyż,oprócz uwielbienia dla szpilek,miał jeszcze jakies paranormalne włażciwożci i na podstawie tego,co tu piszemy potrafisz stwierdzic poziom uczuciowożci forumowiczów?? Nie lubisz kobiet?Ok,zainteresuj się mężczyznami i nie będzie problemu 😕
21 kwietnia 2007 at 13:45[usunięto_link] wrote:
Maciek akceptacja mężczyzn nie ma nic wspólnege z tym ze kobieta rok chodzi w spodniach a po roku zakłada mini do akceptacji kobiet w stosunku do mężczyzny który rok chodzi w spodniach i pewnego dnia zakłada szpilki i minióweczke…
Swiat jest tak stworzony ze od dziecka wpajane nam są pewne zasady społeczne,sktypty i stereotypy związane z płcią( nie wazne czy to dobrze czy żle)
Tak juz przyjete zostało ze kobieta w spodniach nie budzi takich kontrowersji co mężczyzna w mini.Pozatym kobiety przeciez nie chodzą w spodniach typowo męskich (chodzi o fason) przeciez damskie spodnie potkreżlają kobiece walory ,są czasem równie sexi jak mini…Analogicznie kobieta chodząca w typowo męskich ciuszkach tez budzi kontrowesje.Takie zachowania uznawane są za dziwactwo..
Jek juz wspomniałam wczeżniej wszystko to dzieje się za sprawą stereotypów i norm społecznych tworzonych z dziada pradziada -od dawien dawna…A męska sukienka może podkreżlać męskie walory. Jak np. będzie bardzo obcisła, to podkreżli miężnie klatki piersiowej albo to między nogami :lol:. I też będzie fajnie.
Poza tym, jak już pisałem, istnienie stereotypów nie usprawiedliwia takich kobiet. Tym bardziej, że same nie chcą być postrzegane jako stereotypowe.21 kwietnia 2007 at 13:48[quote=”WarnGirl”?Czyżbyż,oprócz uwielbienia dla szpilek,miał jeszcze jakies paranormalne włażciwożci[/quote]
No. Płakałem na „Titanicu”.
[usunięto_link] wrote:
A na jakiej podstawie twierdzisz,że my uczuc nie mamy??
Znaczy może niektóre z was mają, ale widzę, że niektóre nie.
[usunięto_link] wrote:
Nie lubisz kobiet?
Lubię. Może nawet bardziej niż mężczyzn. Ale jeszcze zależy jakie.
21 kwietnia 2007 at 20:10[usunięto_link] wrote:
Człowieku widze ze założyłeż nowy temat bo chcesz znowu leczyć swoje kompleksy i bolączki…
Zrozum ze przedewszystkim musisz zaakceptować sam siebie a następnie szukac akceptacji u innych..Zgadzam sie:)
21 kwietnia 2007 at 20:16Założyłem nowy temat, żeby dowiedzieć się czemu kobiety są takie płytkie. Widzę, że nie znacie odpowiedzi. Trudno.
21 kwietnia 2007 at 20:32[usunięto_link] wrote:
Założyłem nowy temat, żeby dowiedzieć się czemu kobiety są takie płytkie. Widzę, że nie znacie odpowiedzi. Trudno.
Kobiety są płytkie…
Ty za to głeboki jesteż… Po Twoich ostatnich postach już nie tylko twój wygląd mnie żmieszy.
Chcesz usłyszeć satysfakcjonującą Cię odpowiedź? Zadaj to pytanie na forum gejów … a może Cię polubią nawet. Powodzenia.21 kwietnia 2007 at 20:41Trzeba było założyc temat pt. Dlaczego kobiety sa płytkie??
a nie…
Zawracanie głowy… 😡
KOBIETKI nie meczmy sie dłuzej….wszak mezczyzni sa z Marsa 😆
Oni rozumieja nas po swojemu(czyt.inaczej)…nie ma co jezykow strzepic 😉21 kwietnia 2007 at 20:46Oni rozumieja nas po swojemu(czyt.inaczej)…nie ma co jezykow strzepic Wink
Iga81 Nie dyskryminuj mnie tu 😀 😉
a i najlepszym sposobem na „naszego pięknisia” będzie chyba koniec tej dyskusji z naszej strony.
Zresztą zgodnie z jego życzeniem.21 kwietnia 2007 at 21:12[usunięto_link] wrote:
a i najlepszym sposobem na „naszego pięknisia” będzie chyba koniec tej dyskusji z naszej strony.
Zresztą zgodnie z jego życzeniem.To kończ, geju.
22 kwietnia 2007 at 07:50[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Zresztą zgodnie z jego życzeniem.To kończ, geju.
I popsuł się nam pan rajstopka…
..a taki ładniusi był… ideał prawie.22 kwietnia 2007 at 09:23Ja tez kończe dyskusje na ten temat ponieważ nie widze dalszego sensu by w niej uczestniczyć,dyskusja z Mackiem nie doprowadzi do niczego mądrego…
Maciek tylko sie wyzywa,prubuje rozładowywać frustracje oraz niwpowodzenia i ubliza kazdemu kto napisze coż co nie jest po jego myżli..Maciek zastanów się czego ty chcesz?
Kazdy ma prawo do swoich wypowiedzi Ty równiez ale nie powinienes nikogo obrażać ,okreżlenia ze kobiety są płytki,ze ktoż jest głupią krową albo p*****em są nie namiejscu…
Wiem ze pewnie mi pojedzesz(ale to juz nie ważne) lecz radze wizytwe u specjalisty bo Ty masz duze problemy z emocjami i nie tylko a takie problemy prowadzą do wielu chorób somatycznych…22 kwietnia 2007 at 09:30[usunięto_link] wrote:
lecz radze wizytwe u specjalisty bo Ty masz duze problemy z emocjami i nie tylko a takie problemy prowadzą do wielu chorób somatycznych…
Wysyłasz do specjalisty każdego, kto odpowiada na obelgi?
22 kwietnia 2007 at 09:43Cytat: „wiesz co chlopcze ty jestes chory poprostu chory i tego sie inaczej nie da wytlumaczyc… a co do tych pracownikow to bez komentarza… :/
nie ma odrobine prawdy w tym co mowisz, jestes zwykla C*** i Ty sie wypowiadacz na temat tego w czym sa lepsi faceci a w czym kobiety…:/ TY?? Ty jestes …. nawet nie wiem ja Cie nazwac moze „TO” bo ani on ani ona buahahaha”
Jeżli nadal nie widzisz, że jestem tu obrażany, to kup se okulary. Smarta nazwała mnie C***, napisała, że jestem chory i okreżliła, że jestem „TO”. Rozumiem, że smarta jest twoją koleżanką i stąd taka stronniczożć, ale to już przesada.
- AutorOdp.