- AutorOdp.
- 28 marca 2015 at 08:04
Od jakiegoż czasu w ogóle nie jem takich rzeczy. Jeżli mam ochote na hamburgera, pizze czy kurczaczki to robie swoją domową wersje. Wiem, że jest żwieże i co jest dodawane. Jeżli jestem zmuszona do jedzenia na mieżcie to jakież sałatki, ryby itp. Byle by wyglądało dobrze:)
2 kwietnia 2015 at 10:13Przede wszystkim dlatego,ze zawierają bardzo dużo tłuszczu a często w przypadku restauracji sieciowych także i konserwanty,dlatego włażnie są niezdrowe.
21 lipca 2015 at 13:56[usunięto_link] wrote:
Odnożnie wpisu autora, fakt, że Fast Foody sa nie zdrowe, bo zawierają dużo różnych składników, żeby jakożć jedzenia wytrzymała jak najdłużej, widywaliżcie zdjęcia hamburgerów z maca czy innych miejsc, które ludzie robili po roku czasu? Nie jeden wyglądał jak żwieży. Produkty tam odgrzewane są wielokrotnie na jednym oleju, co mówi samo za siebie, przecież nie będą regularnie wymieniać oleju bo to kolejne wydatki. W dodatku mięso z fileta lepiej było by okreżlić mięsem mielonym, bo lepiej wymielić z chrząstkami i tak dalej, żeby nie być stratnym i znów mieć kolejne zyski… jednakże, co innego może być z Pizzą, która nie koniecznie jest AŻ taka zła, raz w miesiącu jedząc pizzę czy nawet fast fooda, nikomu nic nie będzie ale odnożnie pizzy to radzę poczytać bo idąc do dobrej restauracji, gdzie pizza jest robiona z ciasta, dodane są warzywa typu pomidorek, brokuła (…)
koleżanka pracowała w takiej restauracji, że wie jak się postępuje z produktami spożywczymi?
bo ja pracowałam i życzyłabym sobie, żeby we wszystkich restauracjach tak rygorystycznie podchodzono do czystożci i przechowywania żywnożci
a te zdjęcia hamburgerów po roku- jaka masz pewnożć, że rzeczywiżcie ten rok tam stały, a nie że ktoż robi dobra prowokację?
to jest tylko jedzenie, nawet jeżli niezbyt zdrowe, nie będzie się trzymać rok czasu, jak nie wierzysz to kup i wsadź do lodówki, po tygodniu max wyrzucisz bo nie wytrzymasz smroduzdrowe żarcie? słynny gluten czy pryskane warzywa rosnące w szklarniach? kurczaki faszerowane antybiotykami?
ktoż pisał o rybkach na mieżcie- gratuluje odwagi, bo ja nie ruszyłabym ryby jeżli nie widziałam przed podaniem, że jest żwieża, więc ryb „nie w domu” nie jadam w ogólea co do tego, czy faktycznie coż jest niezdrowe- nawet w Macu sa sałatki, są małe porcje, jak nie będziecie tam jeżć dzień w dzień to tyć nie będziecie
14 czerwca 2018 at 11:18„ŁATWE DECYZJE – TRUDNE ŻYCIE. TRUDNE DECYZJE – ŁATWE ŻYCIE” – JERZY GREGOREK
PODEJMIJ TRUDNĄ DECYZJE I ZACZNIJ ĆWICZYC Z TRENEREM – SCHUDNIJ I ZMIEŃ CAŁE SWOJE ŻYCIE W 3 MIESIĄCE. TYLKO TERAZ PROMOCJA: 99ZŁ ZAMIAST 400! DODATKOWO MASZ SZANSĘ WYGRAĆ 10 000ZŁ!
WEJDŹ TERAZ: igortreneronline*pl
- AutorOdp.