dlaczego kobiety myżlą tym co mają między nogami? :(

• Autor
    Odp.
  • mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

dlaczego kobiety myżlą tym co mają między nogami? no włażnie :(.
    zawsze jak z jakąż jestem, to szaleje gdy zobaczy jakiegoż przystojnego gożcia, a poprzednia moja dziewczyna zostawiła mnie bo jej zdaniem miałem zbyt małego :(.. jestem niski i grubiutki, myżlałem że mnie pokocha, bo przecież czy nie mogę mieć na to nadziei? a ona wolała wysokiego i przystojnego zamiast mnie :(. a jeszcze poprzedniej dawałem dużo miłożci i byłem stały w uczuciach, a ona wolała kolesia który ją „porwał” i zdradziła mnie 🙁 później mówiła że żałuje, ale ja już jej nie chciałem. a jeszcze poprzednia? chciała mnie tylko gdy miała miesiączkę :(.

dlaczego????!

[sorki, nie mogłem się powstrzymać 😆 😆 ]

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A dlaczego mezczyzni mysla tym co maja miedzy nogami?? 🙄

Dlaczego Cie zdradzily? No coz widocznie to nie byly te. Nie odpowiadales im. nic na siel przeciez… to ze wybraly inych nie ozancza ze mysla swoim kroczem. Od tego sa mozgi.

Alhana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Prowokacja wywołana przez prowokatora. Heh.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Oj biedny pokrzywdzony!
    Prawie mi Ciebie żal.
    Zamiast prowokować jakie to my jesteżmy złe i puste lepiej poszukaj włażciwej kobiety

mhmm
    Member
    • Zasłużony

ciekawe czy ktoż jeszcze mi coż poradzi :(…

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ta…
    opowiedz mamie

Jadore
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

dlaczego kobiety myżlą tym co mają między nogami? no włażnie :(.
    zawsze jak z jakąż jestem, to szaleje gdy zobaczy jakiegoż przystojnego gożcia, a poprzednia moja dziewczyna zostawiła mnie bo jej zdaniem miałem zbyt małego :(.. jestem niski i grubiutki, myżlałem że mnie pokocha, bo przecież czy nie mogę mieć na to nadziei? a ona wolała wysokiego i przystojnego zamiast mnie :(. a jeszcze poprzedniej dawałem dużo miłożci i byłem stały w uczuciach, a ona wolała kolesia który ją „porwał” i zdradziła mnie 🙁 później mówiła że żałuje, ale ja już jej nie chciałem. a jeszcze poprzednia? chciała mnie tylko gdy miała miesiączkę :(.

dlaczego????!

[sorki, nie mogłem się powstrzymać 😆 😆 ]

Jaja sobie robisz ?

mhmm
    Member
    • Zasłużony

dlaczego tak uważasz?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Cóż…każda potwora znajdzie swojego amatora-cierpliwożci 😉 😆

Jadore
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

dlaczego tak uważasz?

Na poczatku swojego posta robisz z siebie ofiare , a na koniec wybuchasz gromkim smiechem.Nie potrafie takich rzeczy odbierac na powaznie .

mhmm
    Member
    • Zasłużony

bo ja jestem ofiarą

tego, że społeczeństwo w dzisiejszych czasach 'amputuje’ facetom jaja [te metaforyczne].

tego, że kobiecą miłożć, która w przeważającej czężci składa się z kobiecej seksualnożci – się gloryfikuje, a męską miłożć, która podobno składa się w przeważającej czężci z męskiej seksualnożci – prymitywizuje się, brutalizuje i przekazuje te chore poglądy z pokolenia na pokolenie. . dzięki temu spora czężć kobiet z którymi zwyczajnie rozmawiam o seksie ma mnie za kogoż zboczonego, a jak się użmiechnę do jakiejż dziewczyny, to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ona mysli, że ja chcę ja tylko przelecieć. nie kur…, ja się użmiecham, bo chciałbym odwzajemnienia tego użmiechu!

tego, że niektóre kobiety to stworzenia, które nie potrafią p****ąć odpowiedzialnożci za swoje czyny, zrzucając ją na mężczyznę.

tego, że kobiety dymają facetów, a później racjonalizują, że to zawsze jest z miłożci, bo tego nauczyło je społeczeństwo, a później taka mi pierdzieli, że wszystko było z miłożci, podczas gdy tak naprawdę myżlała tylko tym co miała pomiędzy nogami. .

mam w d**** z jakich powodów kobieta zdradza, a faceci nie zdradzają tylko dla seksu, ale również dla uczuć – i kolejny mit upadł.

mam w d**** to czy kobieta ma ochotę się uczyć nowych rzeczy w łóżku czy nie ma na to ochoty, czy chce być otwarta czy nie chce – dopóki ze mną jest to MA taka być – tak samo jak ja, 'małpa która dyma wszystko co na drzewo nie ucieka’ – żeby kobieta nie narzekała i nie pisała durnych postów na forum i nie chciała mnie zostawić – muszę przytulać ją po seksie na co nie mam ochoty [a robię to], zgadzać się na seks zawsze, bo w przeciwnym razie ona będzie się martwić że ze mną coż nie tak, okazywać jej czułożć gdy mam ochotę na ostrą jazdę. ja wtedy wychodzę poza siebie, żeby jej było ze mną dobrze, więc może byżcie tak zebrały tyłki i zastanowiły się co byżcie mogły dać swoim facetom, zamiast pisać, że wszyscy faceci myżlą fiutami i nie mają innych uczuć.

wystarczy takie uzasadnienie dlaczego założyłem ten temat? ot, po prostu, mam trochę specyficzne poczucie humoru.

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Tiaa.. kobiety – zakała męskiego żwiata 🙄

mhmm
    Member
    • Zasłużony

słucham?? to co napisałem to stereotypy?
    uogólnienia może tak i to gorzkie. ale napewno nie stereotypy.

i gdzie ja napisałem choć jedno słowo o mojej dziewczynie? 😆 Jasnowidzu

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

ja coraz bardziej zaczynam sie zastanawiac czy z toba jest wszystko ok. s**** na baby odkad sie pojawiles na tym forum. troche to juz zaczyna byc nudne i srednio swiadczy o tobie. moze ty jestes gejem, tylko jeszcze tego nie przyjales w swojej swiadomosci. bo ja sobie nie wyobrazam zebys ty potrafil kochac kobiete po tych twoich wszystkich pociskach, ktore mamy przyjemnosc czytac.

ty stary, a myslales kiedys, ze niektorzy ludzie na tym swiecie tworza zwiazki, w ktorych sa szczesliwi? moze dasz nam juz wszystkim swiety spokoj, i przejdziesz sie po prostu do jakiegos dobrego psychologa, ktory pomoze ci rozwiazac twoje problemy. i wtedy przestaniesz nam wmawiac te swoje teorie.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

IDZ DO MAMUSI FRAJERZE!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dlaczego kobiety myżlą tym co mają między nogami? :("

Przewiń na górę