• Autor
    Odp.
  • TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Kobiety do garów!!

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

mhmm

Sam sobie pozwalam Ciebie oceniac, czego oczekiwales wypisujac takie bzdury ? Prezentow ? Nie tutaj i nie ode mnie.

wybacz, ale z jajami, czy bez, czy męski czy nie – musisz mnie kochać takiego jakim jestem, jeżli mnie nie kochasz, to niestety ale myżlisz tylko tym co masz pomiędzy nogami. nieważne czy jestem dobry w łóżku, czy uprawiam seks długo i czy mam wielkiego, jak mnie nie kochasz z tych powodów, to najwyraźniej myżlisz tym co masz w majtkach [teraz powinienem zapłakać i polecieć do mamusi, tak jak niektóre z Was robią

Spojrz powyzej. Pieprzysz gorzej niz potluczony. To ze masz jaja nie znaczy ze jestes prawdziwym facetem. Musisz mnie kochac … bla bla bla ? Od kiedy to sie musi kogos kochac ;]. Tak biore to doslownie – Twoje bzdury.

Kiedy mi kobieta mowi ze mysle tylko o seksie, odpowiadam ” Tak kochanie, ale oprocz tego mysle o tym ze porobilbym cos ciekawego, wyszedl ze znajomymi, pogral w noge czy powspinal sie na skalce, ale tak kochanie masz racje, mysle o seksie bo jestes tak piekna i kobieca ze on nie moze na Ciebie nie reagowac, podniecasz mnie, to dla Ciebie komplement ”. Jestem szczery.

Ogolnie my myslimy wiecej o seksie niz kobiety, co do jednostki, poszczegolnej osoby bywa roznie. W statystyki sie bawic nie bede. I od kiedy kobiety kochaja faceta za to jaki jest w lozku, czy ma duzego, malego, jest gruby, szczuply, niski czy wysoki hm ? Zacznij postrzegac kobiety takie jakie sa a nie takie jakie Ci sie wydaja.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

@HardDick wrote:

Kobiety do garów!!

HA HA HA!!
    No naprawde sie ubawiłam 😀

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

tak tak, rozumiem Twoje przekonanie o Twojej wyjątkowożci, Piękny. ale nie oczekuję od Ciebie prezentów, ani nie daję Ci prawa do oceniania mnie i mam Twoje oceny gdzież.

teraz możesz sobie wyłączyć filtry PUA i przeczytać to co napisałem jeszcze raz.

Twister
    Participant
    • Zapaleniec

Obraz sie na mnie, pozwij razem z tymi wszystkimi okropnymi kobietami, ktore mysla tylko tym ” co maja miedzy nogami ” , no nie wiem zrob co kolwiek 😉

Przekonany o swojej wyjatkowożci. Piękny 😆

p.s. I skad te kojarzenie mnie z PUA ?

Pozdrawiam.

mhmm
    Member
    • Zasłużony

tzn oczekujesz, że spełnię Twój rozkaz, czy wydaje Ci się że zamierzam się na kogoż obrażać?

ps. intuicja.

Jadore
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

tzn oczekujesz, że spełnię Twój rozkaz, czy wydaje Ci się że zamierzam się na kogoż obrażać?

ps. intuicja.

A mozesz zrobic jedno i drugie ?

mhmm
    Member
    • Zasłużony

mogę zrobić ze sobą to co chcę, Kochana 😆

a tak wracając do tematu…

Jadore
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

mogę zrobić ze sobą to co chcę, Kochana 😆

a tak wracając do tematu…

Po pierwsze , nie jestem dla Ciebie ” kochana „. Po drugie : nareszcie doszlismy do sedna , czyli w koncu sam przyznales , ze mozesz zrobic ze soba co chcesz .To samo moga powiedziec kobiety…I niech tak zostanie .Niech zadna ze stron nie czuje sie niczyim niewolnikiem.

A co do powrotu do tematu …to nie mam zamiaru w tej sytuacji dluzej go drazyc 🙂

mhmm
    Member
    • Zasłużony

nikt Cię nie zmusza do wypowiadania się w tym wątku, Kochana :).

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

nikt Cię nie zmusza do wypowiadania się w tym wątku, Kochana :).

Coż czuję romans na forum… 8) 😈

Twister
    Participant
    • Zapaleniec

To czy Twoja intuicja dobrze Ci podpowiada czy tez zajebiscie sie myli zostawie dla siebie 🙂

Nie poczuwam sie do tego zeby cokolwiek i komukolwiek rozkazywac. Rob co chcesz tylko nie wypisuj bzdur.

mhmm
    Member
    • Zasłużony

oh, a więc czy te wszystkie wnioski do których doszliżmy oznaczają, że ani kobiety ani mężczyźni nie myżlą tym co mają między nogami? oh..

Twister
    Participant
    • Zapaleniec

Z tego co wiem to mysli sie glowa a nie tym co ma sie miedzy nogami. Druga sprawa to myslenie a kierowanie sie pobudkami wyniekajacymi z posiadania czegos miedzy nogami, odrozniaj te dwie rzeczy tak samo jak odrozniasz czarne i biale, a moze z tym tez masz problemy ?

mhmm
    Member
    • Zasłużony

to dlaczego nie zajmiesz się czymż ciekawszym niż kobiety????

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dlaczego kobiety myżlą tym co mają między nogami? :("

Przewiń na górę