• Autor
    Odp.
  • zuzaz89
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 33
    • Bywalec

NiEtYkAlNa Popieram:P Mam podobną sytuacje:P

zuzaz89
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Ta stronka o której ktoż się upominał tam własnie pisze dokładnie o różnicy między partnerami. Jest tam duzo innych ciekawych tematów

[usunięto_link]

cropka
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

bo są dojrzalsi a nie jak dzieciaki 🙂

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Myżlę, że nie powinno się generalizować. Teoretycznie powinno być tak, że starsi = dojrzalsi. A z tym różnie bywa (ot wystarczy przeglądnąć nasze forum).

Poznałam w swoim życiu kilku starszych facetów (mam na myżli starszych nie o rok czy dwa ale o lat 8-10), trzech z nich to bliskie mi osoby (jeden bardzo bliski, najbliższy i najkochańszy 😉 ), imponuje mi ich podejżcie do życia, zdrowe podejżcie. Nie spiesza się, nie martwią o dzień następny, nie robią problemów z tego że ich dziewczyny chcą żyć swoim życiem. Co więcej oni potrafią słuchać! Gdy rozmawiam z nimi o jakimż problemie nie odpowiadają: „a wiesz to tak jak u mnie” (nie wiem dlaczego ludzie często mają tendencję odnoszenia problemów kogoż do swoich własnych w rezultacie czego rozmowa nie skupia sie na sednie tylko na porównywaniu), potrafią wysłuchać i powiedzieć, ale nie to co chcę usłyszeć tylko to co jest najbardziej zgodne z rzeczywistożcią. Rozumiem, że jest to cecha przyjaciół niezależnie od wieku. Chcę tylko powiedzieć, ze w moim przypadku, przyjaciele Ci to włażnie faceci starsi. Nie poznałam faceta w moim wieku, z którym miałabym tak dobry (i tak długotrwały!) kontakt.

A propos relacji z ojcem i preferowania starszych facetów, myżlę, że autor miał na myżli facetów w wieku podobnym do wieku ojca.

Miłego dnia życzę 🙂

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

chodzilo o mezczyzn sporo starszych, ktorzy poniekad mogli by zastapic ojca, lecz nie wiekiem, bardziej zachowaniem, opieka…

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

starszy facet jest bardziej dojrzały (teoretycznie bo rożnie bywa)
    na pewno z większą odpowiedzialnożcią będzie do wszystkiego podchodził
    więcej zrozumienia i wyrozumiałożci

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

A kto powiedział, że wolimy starszych?????? 😯

Zauważ kolego, że ostatnio włażnie panuje jakaż mętna i podejrzana moda, że kobieta jest w związku z młodszym mężczyzną. Te wszystkie demi moor itd. Wystarczy rozejrzeć się dookoła, po znajomych – mnóstwo takich par.

Jak dla mnie wiek nie gra roli. Parę razy randkowałam z młodszymi od siebie.

forgive
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Myżlę, że niezbyt często zdarza się aby związki młodszego faceta od kobiety były udane. Oczywiżcie zależy w jakim konkretnie wieku są dane osoby. Tak natura chciała, że to kobiety wczeżniej dojrzewają i fizycznie i emocjonalnie. Dlatego często ciężko jest się porozumieć z młodszym. Ma dziecinne podejżcie do wszystkiego i sam nie wie czego chcę. Ale oczywiżcie to nie jest reguła. Ja na przykład spotykałam się z facetem starszym o 8 lat a zachował się gorzej niż dzieciak 🙄

Kwiatuszek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Od dawna nurtuje mnie to pytanie. Dlaczego nastolatki i młode kobiety wolą starszych od siebie? Czy mogę coż na to poradzić , jeżli jestem w jej wieku lub młodszy?

a zastanawiałeż się dlaczego strasi mężczyźni wolą młodsze?

Moim zdaniem starsi mają to „coż” heh 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dlaczego wolicie starszych facetów?"

Przewiń na górę