- AutorOdp.
- 27 lipca 2010 at 19:29
Ostatni jaki widziałam to Wilkołak . Można go jeszcze zobaczyć w wypożyczalni nvod.
27 lipca 2010 at 23:44Autorka bardziej chyba szuka thrillera psychologicznego:)
31 lipca 2010 at 13:23Zgadza się, żadnych wilkołaków =)
Obejrzałam „Morderstwo Pierwszego Stopnia”… sprzeciw wobec opresji, jakiej poddany był bohater, odczuwałam tak intensywnie, że wywołało to u mnie wręcz cierpienie fizyczne….po czymż takim chciałoby się zostać anarchistą, i zlikwidować po kolei wszystkie instytucje państwowe…tylko że wtedy suma cierpienia ludzkiego pewnie by wzrosła jeszcze bardziej…
Film żwietnie gra symboliką – nienachalnie, ale sugestywnie, można by z niej wywieżć praktycznie wszystkie główne wątki problemu: jednostka – państwo…
żwietna muzyka, żwietna gra aktorów – film naprawdę godny polecenia – Kowal-dziękuję4 sierpnia 2010 at 08:49Polecam serię Mistrzowie Horroru – na każdej płycie dwie godzinne historyjki. Niektóre straszne, inne żmiesznie, ale zawsze się dobrze przy tym bawię.:)
7 sierpnia 2010 at 00:29[usunięto_link]
Zapomniałem dołączyć ” Ręka Boga” 😉 i daj znać jak reszta,pzdr.
19 sierpnia 2010 at 00:07Słaby ten Sierociniec,zero napięcia i jakoż hiszpański mi nie leży w tym filmie 🙂
20 sierpnia 2010 at 12:36Mi się całkiem sierociniec podobał. Lubię horrory z dziećmi w roli głównej.:) A co powiecie o Labiryncie Fauna?
20 sierpnia 2010 at 13:04Wszystkie czężci „Piły” – jeżli komuż nie przeszkadza „odrobina” krwi 😉
„Zejżcie” – obie czężci niezłe 😀
„Gothika” z Halle Berry – trzyma w napięciu…Ten nowy Wilkołak rzeczywiżcie słabiutki 😉
20 sierpnia 2010 at 15:18Labirynt Fauna to jak dla mnie bardziej przygodowy.
@Ammut
Gothica w napięciu trzyma szczególnie jak się ma dźwięk przestrzenny, poza tym dobre kino.Też polecam. Zejżcia nie widziałem.20 sierpnia 2010 at 16:17@Kowal wrote:
Labirynt Fauna to jak dla mnie bardziej przygodowy.
@Ammut
Gothica w napięciu trzyma szczególnie jak się ma dźwięk przestrzenny, poza tym dobre kino.Też polecam. Zejżcia nie widziałem.„Zejżcie” ,to raczej horror.
Jak jesteż fanem ciemnych jaskiń i niespodzianek w nich czyhających ,to polecam 😉5 września 2010 at 20:59Ring jest wbijający w krzesło nie pójdę już do kina na horror !
Wolę w domowym zaciszu obejrzeć coż w tv. Na Hbo mają niezła ramówkę na wrzesień, jest sporo nowożci i oczywiżcie nie brakuje dobrych horrorów. 😉8 września 2010 at 08:59hm psychologiczny to może zabójczy wirus -jest to film o młodych ludziach którzy muszą stawiać czoła moralnym dylematom, muszą dokonać najtrudniejszego wyboru w swoim życiu. Gatunek filmu to horror. Jak ktoż ma enke to może go zobaczyć w wypożyczalni nvod albo sciągnąć z neta:)
3 stycznia 2020 at 09:28Widzieliście – virtualo.pl/ebook/chciwosc-i286712/ ? Znakomita książka. Lubię takie, które poruszają mocno przyziemne tematy, a średnio podchodzą mi jakieś wirtualne historie. Tutaj wszystko zostało opracowane w taki sposób, że zwyczajnie chce się to czytać. Mega szacunek za wykonaną robotę!
23 marca 2020 at 12:42na Netflixa w piatek wszedl polski horror W Lesie Dzis Nie Zasnie Nikt, calkiem fajny 🙂
9 kwietnia 2020 at 14:28dziewczyna we mgle bodajże – byłam na tym w kinie kiedyś. Bardzo fajny thriller
- AutorOdp.