• Autor
    Odp.
  • clara000
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ostatni jaki widziałam to Wilkołak . Można go jeszcze zobaczyć w wypożyczalni nvod.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Autorka bardziej chyba szuka thrillera psychologicznego:)

marlena84
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Zgadza się, żadnych wilkołaków =)

Obejrzałam „Morderstwo Pierwszego Stopnia”… sprzeciw wobec opresji, jakiej poddany był bohater, odczuwałam tak intensywnie, że wywołało to u mnie wręcz cierpienie fizyczne….po czymż takim chciałoby się zostać anarchistą, i zlikwidować po kolei wszystkie instytucje państwowe…tylko że wtedy suma cierpienia ludzkiego pewnie by wzrosła jeszcze bardziej…

Film żwietnie gra symboliką – nienachalnie, ale sugestywnie, można by z niej wywieżć praktycznie wszystkie główne wątki problemu: jednostka – państwo…
    żwietna muzyka, żwietna gra aktorów – film naprawdę godny polecenia – Kowal-dziękuję

marudna
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Polecam serię Mistrzowie Horroru – na każdej płycie dwie godzinne historyjki. Niektóre straszne, inne żmiesznie, ale zawsze się dobrze przy tym bawię.:)

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link]

Zapomniałem dołączyć ” Ręka Boga” 😉 i daj znać jak reszta,pzdr.

Anonymous
    Member
    • Guru

Słaby ten Sierociniec,zero napięcia i jakoż hiszpański mi nie leży w tym filmie 🙂

marudna
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Mi się całkiem sierociniec podobał. Lubię horrory z dziećmi w roli głównej.:) A co powiecie o Labiryncie Fauna?

Ammut
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Wszystkie czężci „Piły” – jeżli komuż nie przeszkadza „odrobina” krwi 😉
    „Zejżcie” – obie czężci niezłe 😀
    „Gothika” z Halle Berry – trzyma w napięciu…

Ten nowy Wilkołak rzeczywiżcie słabiutki 😉

Anonymous
    Member
    • Guru

Labirynt Fauna to jak dla mnie bardziej przygodowy.

@Ammut

Gothica w napięciu trzyma szczególnie jak się ma dźwięk przestrzenny, poza tym dobre kino.Też polecam. Zejżcia nie widziałem.

Ammut
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

@Kowal wrote:

Labirynt Fauna to jak dla mnie bardziej przygodowy.

@Ammut

Gothica w napięciu trzyma szczególnie jak się ma dźwięk przestrzenny, poza tym dobre kino.Też polecam. Zejżcia nie widziałem.

„Zejżcie” ,to raczej horror.
    Jak jesteż fanem ciemnych jaskiń i niespodzianek w nich czyhających ,to polecam 😉

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ring jest wbijający w krzesło nie pójdę już do kina na horror !
    Wolę w domowym zaciszu obejrzeć coż w tv. Na Hbo mają niezła ramówkę na wrzesień, jest sporo nowożci i oczywiżcie nie brakuje dobrych horrorów. 😉

margo75
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 24
    • Bywalec

hm psychologiczny to może zabójczy wirus -jest to film o młodych ludziach którzy muszą stawiać czoła moralnym dylematom, muszą dokonać najtrudniejszego wyboru w swoim życiu. Gatunek filmu to horror. Jak ktoż ma enke to może go zobaczyć w wypożyczalni nvod albo sciągnąć z neta:)

korta
    Participant
    • Tematów: 27
    • Odp.: 157
    • Zapaleniec

Widzieliście – virtualo.pl/ebook/chciwosc-i286712/ ? Znakomita książka. Lubię takie, które poruszają mocno przyziemne tematy, a średnio podchodzą mi jakieś wirtualne historie. Tutaj wszystko zostało opracowane w taki sposób, że zwyczajnie chce się to czytać. Mega szacunek za wykonaną robotę!

Kira
    Participant
    • Odp.: 17
    • Bywalec

na Netflixa w piatek wszedl polski horror W Lesie Dzis Nie Zasnie Nikt, calkiem fajny 🙂

bettyboop
    Participant
    • Odp.: 14
    • Bywalec

dziewczyna we mgle bodajże – byłam na tym w kinie kiedyś. Bardzo fajny thriller

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dobre horrory/ thrillery"

Przewiń na górę