• Autor
    Odp.
  • ola87
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Zdecydowanie dr Bruszewski, bardzo dobry lekarz

ola87
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

dr Bruszewski, zobacz jego opinie na [xxxxx]

mikas
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

jeżli chodzi o ginekologię zdecydowanie dr Uchman, duża wiedza, kompetencja i ogromne dożwiadczenie, wizyta trwa do oporu (tzn do ostatniego pytania pacjentki), z tabletkami anty nie ma problemu, w trakcie stosowania anty zleca konsultacje internistyczna i inne badania (z czym się wczeżniej nie spotkałam),
    prowadzenie ciąży i porodu bezkonkurencyjny dr Meller z Polnej ale człowiek (hi hi hi), ciepły, cierpliwy, super kontakt
    prywatnie pprzyjmują w Centrum Panacea na Winogradach, super sprzęt, krótkie terminy, wszystkie badania w tym laboratoryjne. ktg i inne na miejscu
    polecam

ryjek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Andrzej Wojciechowski,wg mnie najlepszy biorąc pod uwagę wszystkich, u których byłam (a było ich chyba z 10 już) + opinie moich znajomych. Nie wiem czemu ale swobodnie się u niego czuje, widać, ze zna się na rzeczy. No i miejsce gdzie przyjmuje – Certus, to klinika na poziomie, gabinety pierwsza klasa, zaplecze laboratoryjne itp. Pomógł mi wyleczyć się z nawracającego zapalenia pęcherza a inni lekarze tylko sugerowali, że ze mną jest coż nie tak…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dobry ginekolog w POZNANIU"

Przewiń na górę