- AutorOdp.
- 15 grudnia 2011 at 22:40
Zdecydowanie dr Bruszewski, bardzo dobry lekarz
20 grudnia 2011 at 00:54dr Bruszewski, zobacz jego opinie na [xxxxx]
14 maja 2012 at 22:51jeżli chodzi o ginekologię zdecydowanie dr Uchman, duża wiedza, kompetencja i ogromne dożwiadczenie, wizyta trwa do oporu (tzn do ostatniego pytania pacjentki), z tabletkami anty nie ma problemu, w trakcie stosowania anty zleca konsultacje internistyczna i inne badania (z czym się wczeżniej nie spotkałam),
prowadzenie ciąży i porodu bezkonkurencyjny dr Meller z Polnej ale człowiek (hi hi hi), ciepły, cierpliwy, super kontakt
prywatnie pprzyjmują w Centrum Panacea na Winogradach, super sprzęt, krótkie terminy, wszystkie badania w tym laboratoryjne. ktg i inne na miejscu
polecam29 lipca 2013 at 13:25Andrzej Wojciechowski,wg mnie najlepszy biorąc pod uwagę wszystkich, u których byłam (a było ich chyba z 10 już) + opinie moich znajomych. Nie wiem czemu ale swobodnie się u niego czuje, widać, ze zna się na rzeczy. No i miejsce gdzie przyjmuje – Certus, to klinika na poziomie, gabinety pierwsza klasa, zaplecze laboratoryjne itp. Pomógł mi wyleczyć się z nawracającego zapalenia pęcherza a inni lekarze tylko sugerowali, że ze mną jest coż nie tak…
- AutorOdp.