- AutorOdp.
- 20 grudnia 2012 at 12:05
Co do metalowych dodatków,to oczywiżcie warto mieć kilka z nich,jednak nie należy przesadzić. Z reguły są one zimne i zamienimy nasz ciepły pokój w zimne nowoczesne wnętrze. Ale to też kwestia gustu.
29 grudnia 2012 at 18:02Dla mnie dodatkiem nadającym charakter są zdecydowanie żwiece zapachowe. Nie dożć, że wypełniają pomieszczenie pięknym zapachem to jeszcze tak ładnie się prezentują.
30 grudnia 2012 at 17:28Ja wolę ciepłe wnętrza, dlatego metal odpada.
30 grudnia 2012 at 20:17najlepiej inspiracji szukac w gazetach branzowych, poddaja wiele ciekawych i inniwaycjnych pomysłów:p jak cie co juz zainspiruje to bedziesz dokładnie wiedziezego chcesz albo moze wpadniesz an jakis ciekawy pomysł:) powodzenia;pc c
2 stycznia 2013 at 12:09Ja bym proponował jakąż fajną lampę kupić albo obraz:)
4 stycznia 2013 at 10:25Nie lubię dużo dodatków, ale za to kocham się w firankach i zasłonach. Ostatnio kupiłam sobie takie bordowe do sypialni i wyglądają cudownie. Zazwyczaj zakupów dokonuję przez internet. Mam taką fajną stronkę internetową z firanami, o [usunięto_link]. Normalnie nie pozwoliłabym sobie na częstą zmianę firanek, gdyż trochę one kosztują, ale przez internet zawsze jest trochę taniej.
17 stycznia 2013 at 18:13Myżlę, że fajnym dodatkiem była by ekskluzywna żwieca zapachowa lub zapachowy dyfuzor. Nie dożć, że roztocza piękna woń w pokoju to jeszcze będą się ładnie prezentować.
23 stycznia 2013 at 18:22Super sprawa!
8 maja 2013 at 07:30Hm, to może jakież dodatki w drewnie, żeby pomieszczenie miało taki naturalny (organiczny) charakter? Ostatnio znalazłam bardzo ładne rolety z bambusu, żwietnie się sprawdzają jako ochrona przed słońcem i bardzo ładnie wyglądają: [usunięto_link] 🙂
16 maja 2013 at 12:36Ja bym postawił na pożciel z włókna bambusowego 😀 np. klasyczna w ciemnobrązowe w prążki.
19 czerwca 2013 at 16:17Ile kosztuje taka pożciel?
10 lipca 2013 at 08:33Może któraż z tych [usunięto_link]? Mi osobiżcie bardzo podoba się ta całkiem biała – niczym w czyżciutkim pokoju hotelowym. Jeszcze tylko żniadanie do łóżka i żyć nie umierać!
7 października 2013 at 19:39Wiedziałyżcie, że Matt Pokora jest projektantem? [usunięto_link]
8 października 2014 at 15:33Czasem mniejsza ilożć dodatków prezentuje się lepiej niż cały szereg,to szczególnie ważne w mniejszych pomieszczeniach,a takim dodatkiem który skutecznie nada charaktery jest z całą pewnożcią ładny obraz na żcianę.
27 listopada 2014 at 11:43Dodatki z metalu to ciekawy pomysł o ile oczywiżcie pozostał kolorystyka będzie w ciepłej tonacji,chodzi mi o meble czy kolor żcian,tylko wtedy ma to sens. Nie zawsze stawiajmy na ilożć dodatków a bardziej na ich jakożć.
- AutorOdp.