• Autor
    Odp.
  • Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Zawsze cos rozciagnietego nie lubie obcislych rzeczy do chodzenia „po domu”.

Porzeczka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Przede wszystkim od razu żciągam całą biżuterię, zmywam makijaż, wiążę włosy. Tak jakoż mam, że „po domowemu” to „po domowemu” i koniec. Później wskakuję w jakież domowe ciuszki – niekoniecznie dresik, mogą być jeansy, w których już nie chodzę. Latem zdarza mi się wystąpić w bieliźnie 8)

Tokinia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja nie mam domowych strojów,jak coż włożę rano to chodzę w tym całydzień (czyli również w domciu).

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Spodnie bawełniane dresowe i jakies koszulki,zazwyczaj po prostu rzeczy,które juz wyszły z mody/znosiły się/sprały.Czyli w miare schludnie i wygodnie.Zdejmuję tez cała bizuterię,nawet obraczki nie lubię nosic w domu(mogłaby sie zniszczyc przy jakims sprzataniu).

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Spodenki dresowe i bluzki domowe, te w których na ulicę bym już nie wyszła 😉 zasadniczo tyle, czasem zdarza mi się jednak spędzać czas w domu w ciuchach w których chodzę po ulicy.

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

W akademiku chodzę w ładnym dresie, leginsach czarnych i wygodnej bluzeczce. W domu rodzinnym chodzę czasem jak dziad :). mam taką ulubioną bluzkę, chyba 10 letnią, z wyciągniętym dekoltem i porozpruwanymi końcówkami rękawów. Mimo to ją lubię, mam jakis do niej sentyment :).

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " domowa 'moda’"

Przewiń na górę