• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Bardziej chodziło mi o okres powracania do zdrowia, a jak to wygląda później, to chyba nie muszę mówić 😈 w końcu tyyyleeee do nadrobienia, prawda? 8)

algerr
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

🙂 Powrót do sprawnożci musi być naprawdę powalający (do łóżka :))!

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Hihi 😀 No tak na dobrą sprawę, to chyba włażnie tak 😉
    Ale to też chyba zależy od terapii 🙂

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Dlatego Panowie (i Panie też), jeżeli macie problemy, to biegiem do lekarza, bo rekonwalescencja i powrót do zdrowia są rewelacyjne 😀

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Haha 😀 No może nie zawsze 😉 Też nie możesz obiecać, że będzie tak rewelacyjnie 😉 To wszystko zależy od podłoża problemu… Nie mniej jednak warto nawet się przemęczyć te kilka miesięcy bez seksu, ale za to potem nie mieć problemów, niż oswajać się z myżlą, że już się nie jest pełnowartożciowym mężczyzną, czy co Wy tam myżlicie…

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Jak zwalczy się z problemy z erekcją, to można lepiej rozwinąć „skrzydła” 😀 A cieszyć się będzie i facet, i jego partnerka 😀 Jest więc o co walczyć.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Pewnie, że jest – o życie i zdrowie 🙂 I o dobry, pełen zrozumienia związek, jeżli się akurat w takim jest…

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Lekarz nie gryzie 😉 Mi ciężko zrozumieć strach przed lekarzami. Ja nie lubiłem chodzić do lekarza, ale ze względu na to, że nie byłem pewien ich kwalfikacji/chęci do leczenia:P Ale do specjalisty jak najbardziej

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No tak, faktycznie czężć lekarzy w naszym kraju potrafi zrazić do służby zdrowia… Ale mimo wszytko – ważniejsze zdrowie niż uprzedzenia ❗

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dopalacze – czy mogę mu zaproponować?"

Przewiń na górę