- AutorOdp.
- 23 lipca 2009 at 01:01
Bardziej chodziło mi o okres powracania do zdrowia, a jak to wygląda później, to chyba nie muszę mówić 😈 w końcu tyyyleeee do nadrobienia, prawda? 8)
24 lipca 2009 at 17:55🙂 Powrót do sprawnożci musi być naprawdę powalający (do łóżka :))!
25 lipca 2009 at 00:42Hihi 😀 No tak na dobrą sprawę, to chyba włażnie tak 😉
Ale to też chyba zależy od terapii 🙂25 lipca 2009 at 20:02Dlatego Panowie (i Panie też), jeżeli macie problemy, to biegiem do lekarza, bo rekonwalescencja i powrót do zdrowia są rewelacyjne 😀
27 lipca 2009 at 23:45Haha 😀 No może nie zawsze 😉 Też nie możesz obiecać, że będzie tak rewelacyjnie 😉 To wszystko zależy od podłoża problemu… Nie mniej jednak warto nawet się przemęczyć te kilka miesięcy bez seksu, ale za to potem nie mieć problemów, niż oswajać się z myżlą, że już się nie jest pełnowartożciowym mężczyzną, czy co Wy tam myżlicie…
28 lipca 2009 at 15:40Jak zwalczy się z problemy z erekcją, to można lepiej rozwinąć „skrzydła” 😀 A cieszyć się będzie i facet, i jego partnerka 😀 Jest więc o co walczyć.
29 lipca 2009 at 00:11Pewnie, że jest – o życie i zdrowie 🙂 I o dobry, pełen zrozumienia związek, jeżli się akurat w takim jest…
31 lipca 2009 at 15:24Lekarz nie gryzie 😉 Mi ciężko zrozumieć strach przed lekarzami. Ja nie lubiłem chodzić do lekarza, ale ze względu na to, że nie byłem pewien ich kwalfikacji/chęci do leczenia:P Ale do specjalisty jak najbardziej
31 lipca 2009 at 16:12No tak, faktycznie czężć lekarzy w naszym kraju potrafi zrazić do służby zdrowia… Ale mimo wszytko – ważniejsze zdrowie niż uprzedzenia ❗
- AutorOdp.