- AutorOdp.
- 11 października 2011 at 18:33
Dokładnie mam to samo.Albo się kruszy albo jest za bardzo lepki.Te tańsze kosmetyki nie są często gorsze.Kremy używam droższe,ale tusze całkiem tanie.
20 listopada 2011 at 23:45polecam tusz firmy Diadem. ten 3w1, jest dożć tani, a nie zdarzyło mi się, żeby był przeterminowany i nigdy się nie kruszył.
A reklamacje sklep musi przyjąć jeżli produkt był przeterminowany.10 marca 2012 at 20:06Ostatnio zainwestowalam ok 60 zl w tusz bardzo znanej marki i szczerze zaluje bo nie rozni sie jakos znaczaco od mojego poprzedniego tuszu, o polowe tanszego, marka niestety nie daje gwarancji skutecznosci
27 kwietnia 2012 at 08:41Ja mam długie i cieńkie i używam pogrubiający Artdeco Ultra Volume. Na początku miałam ogromny kompleks i problem z „opadającymi” rzęsami i doklejałam po dwa kępki sztucznych, by „podtrzymały” moje własne… ale juz z tego zrezygnowałam 😛
28 kwietnia 2012 at 13:35może macie przterminowane, że się kruszą?
24 września 2012 at 10:37Ostatnio słyszałam jak nasza „Perfekcyjna Pani Domu” radziła, aby do kruszących się, wyschniętych tuszy wlać odrobinkę (dosłownie kroplę) płynu/mleczka do demakijażu lub płynu miceralnego. Podobno tusz wraca do dobrej formy. Na razie nie próbowałam, bo nie miałam potrzeby, ale myżlę, że jak mój obecny tusz zacznie szwankować to sprawdzę skutecznożć tej metody 💡
- AutorOdp.