- AutorOdp.
- 23 lipca 2010 at 14:27
Alimenty są na dziecko nie na kobietę. Jeżli Ty dostaniesz dziecko będzie to ten sam podział, zrobiłeż dziecko to weź za nie odpowiedzialnożć.
23 lipca 2010 at 15:23😕
—
Co to niby miało być? Zważaj na słownictwo..!23 lipca 2010 at 19:46😕
TY kowal też okiełznaj słownictwo..
24 lipca 2010 at 12:08@Kowal wrote:
Alimenty są na dziecko
Myslałem, że alimenty są na mężczyzne.
24 lipca 2010 at 12:35[usunięto_link] wrote:
@Kowal wrote:
Alimenty są na dziecko
Myslałem, że alimenty są na mężczyzne.
To źle myżlałem są płacone na dziecko.
24 lipca 2010 at 16:05Jak już ktoż zabiera się za problem dyskryminacji niech ujmie poważne i faktyczne problemy
Były już opisywane poważne, w Twoim rozumieniu, przykłady na dyskryminację mężczyzn. Dlaczego się do tego nie odniesiesz? Tylko wchodzisz tutaj i próbujesz zaciemniac sytuację, pisząc, że mężczyźni są mniej dyskryminowani niż kobiety, wskazując na te niepoważne przykłady, a pomijając te ważne i istotne.
Na przykład – jakoż nie słyszałem o szeroko zakrojonych akcjach, wspierających zdrowie mężczyzn, np wczesne wykrywanie nowotworów. Dlaczego? Czyżby kobiety miały większe prawo do bycia zdrowym niż mężczyźni? Ten problem był już tutaj poruszony, ale nadal nie dożć, że nikt nie podjął rozmowy na ten temat, to nadal pojawiają się takie błazny jak Ty i zaprzeczają faktom.
To pokazuje jak wielkim tematem tabu jest dyskryminacja mężczyzn, oraz to, że musimy jeszcze dojrzeć jako społeczeństwo do rozmowy na ten temat. Podobnie – musimy jeszcze sporo dojrzeć w kwestii tego jak u nas w Polsce przejawia się równouprawnienie kobiet i jak zachowuje się przeciętna równouprawniona kobieta.
24 lipca 2010 at 21:14[usunięto_link] wrote:
Jak już ktoż zabiera się za problem dyskryminacji niech ujmie poważne i faktyczne problemy
Były już opisywane poważne, w Twoim rozumieniu, przykłady na dyskryminację mężczyzn. Dlaczego się do tego nie odniesiesz? Tylko wchodzisz tutaj i próbujesz zaciemniac sytuację, pisząc, że mężczyźni są mniej dyskryminowani niż kobiety, wskazując na te niepoważne przykłady, a pomijając te ważne i istotne.
Odnosiłem się ,a nawet sam pisałem o dyskryminacji w sądach rodzinnych o dyskryminacji w otrzymywaniu obywatelstwa,ale jesteż na tyle żlepy i zawzięty w obrażaniu ,że chyba to pominąłeż. Widać ,że same prostaki, jak nie masz argumentów to najlepiej obrażać. Szkoda ,że dzieli nas internet ,bo nie byłbyż taki odważny.
W tym problem ,że ja nie mówię ,że jej nie ma ,a to ,że niektórych wypowiedzi są tylko i wyłącznie skierowane obarczaniem kobiet za wszystkie złe rzeczy jakie ich spotkały jako mężczyzn. Podaj cytat gdzie napisałem ,że mężczyźni są mniej dyskryminowani niż kobiety,a jak nie masz to nie wymyżlaj.[usunięto_link] wrote:
Na przykład – jakoż nie słyszałem o szeroko zakrojonych akcjach, wspierających zdrowie mężczyzn, np wczesne wykrywanie nowotworów. Dlaczego? Czyżby kobiety miały większe prawo do bycia zdrowym niż mężczyźni? Ten problem był już tutaj poruszony, ale nadal nie dożć, że nikt nie podjął rozmowy na ten temat, to nadal pojawiają się takie błazny jak Ty i zaprzeczają faktom.
W tym problem ,że ja nie mówię ,że dyskryminacja nie istnieje,ale i kobiety coż znajdą i co z tego. Problemem nie jest dyskryminacja kobiet,albo mężczyzn ,ale obojga płci i sama w sobie nie odnosząca się do płci.
Błaznem to jeżli już jesteż Ty,a jak masz nawalone pod kopułą to już nie z mojej winy.Nie słyszałeż ,a ja już X lat temu widziałem reklamy gdzie wbijali ludziom i wtedy to byli głównie mężczyźni ,że fajki są złe,ale kopcąc całe życie ,a później narzekać na zdrowie to już nie mój problem choć i tak im zalecano badania. Może nie słyszałeż ,bo się nie interesujesz ,bo ja kampanie nowotworów piersi skierowanych oczywiżcie głównie do kobiet czy prostaty do mężczyzn widziałem,a np. jelita grubego czy innych są skierowane do obu płci. I wiadomo ,że po 35roku życia mężczyzna powinien robić badania testosteronu,ale pewnie też nie słyszałeż.[usunięto_link] wrote:
To pokazuje jak wielkim tematem tabu jest dyskryminacja mężczyzn, oraz to, że musimy jeszcze dojrzeć jako społeczeństwo do rozmowy na ten temat. Podobnie – musimy jeszcze sporo dojrzeć w kwestii tego jak u nas w Polsce przejawia się równouprawnienie kobiet i jak zachowuje się przeciętna równouprawniona kobieta.
Co pokazuje jak wielkim tabu to jest? Znowu sobie dopisujesz swoje stwierdzenia na końcu.Co za dziecinada. Jak z dziećmi ,albo musisz ich popierać ,albo się wkurwiają i do tego żlepi na cały żwiat. Pewnie sami szowiniżci się tu wypowiadają opętani tak samo jak feministki, wielcy pokrzywdzeni. Zamiast marudzić to się wykształć i zacznij kampanie walki z nowotworami dla mężczyzn. I jeżli już to kampanie przeciw nowotworom są kierowane pod konkretny nowotwór czy piersi ,czy prostaty czy czegokolwiek. Z tym ,że przy prostaty bardzo pomocne ,a wręcz rewelacyjnie działające są sterydy,ale to jest temat tabu. A co do samych nowotworów to 60-80% można nie dopużcić dzięki włażciwemu żywieniu.A słyszałeż o kampanii skierowanej do mężczyzn skierowanej przez krajowe centrum do spraw aids. Kampanii jest masa skierowanych do każdej płci tylko zainteresowanych coż nie przybywa.
24 lipca 2010 at 22:46Kowal, jesteż zwyczajnie niepoważny – obrażasz mnie i każdego swojego rozmówcę, jesteż agresywny, z drugiej strony bardzo byż pewnie chciał być uważany za najmądrzejszego tutaj. Niestety – do tego Ci daleko, choćby ze względu na postawę, którą prezentujesz.
Może nie słyszałeż ,bo się nie interesujesz ,bo ja kampanie nowotworów piersi skierowanych oczywiżcie głównie do kobiet czy prostaty do mężczyzn widziałem
A ja widziałem kampanie dotyczące tylko nowotworów piersi. A żledzę media dożć aktywnie.
I wiadomo ,że po 35roku życia mężczyzna powinien robić badania testosteronu,ale pewnie też nie słyszałeż.
No włażnie, skąd mam wiedzieć, skoro zwyczajnie nie mówi się o tym? Smutna prawda jest taka, że w mediach pożwięca się miejsce sprawom dotyczącym wykrywania nowotworów u kobiet. O mężczyznach NIE MA NIC. Może coż przeoczyłem?
Oh, jakże smutny wniosek na koniec. Skoro nic nie słyszę o takich akcjach dla mężczyzn, to może więcej pieniędzy jest wkładanych w podobne dla kobiet? Promocja w końcu trochę kosztuje. Nie wiem. Z tego co widzę, wydaje mi się, że tak.
Odnosiłem się ,a nawet sam pisałem o dyskryminacji w sądach rodzinnych o dyskryminacji w otrzymywaniu obywatelstwa,ale jesteż na tyle żlepy i zawzięty w obrażaniu ,że chyba to pominąłeż.
Nie, Misiu, to ja pierwszy pisałem tutaj o dyskryminacji w sądach rodzinnych.
Podaj cytat gdzie napisałem ,że mężczyźni są mniej dyskryminowani niż kobiety,a jak nie masz to nie wymyżlaj.
O, zabawa w podaj cytat.
Po prostu ton w jakim się wypowiadasz i Twoje wczeżniejsze wypowiedzi wskazują to, o czym napisałem. Nie musiałeż tego pisać wprost.24 lipca 2010 at 22:55A i jeszcze jedno.
Weź pod uwagę fakt, że niektórzy piszą tutaj różne przykłady dyskryminacji mężczyzn, a te przykłady mają być pewnego rodzaju prowokacją i manifestacją faktu, że mężczyznom również się niektóre rzeczy nie podobają.
Mężczyznę uczy się, że ma nienawidzieć swoją seksualnożć,
ma usługiwać kobiecie,
nie potrafi kochać,
nie może okazywać emocji,
itdTu nie chodzi o to czy analogiczne przykłady można znaleźć na dyskryminację kobiet. Chodzi o to, że tutaj jest miejsce, w którym tabu zostało przełamane i wreszcie ktos tutaj wchodzi i pisze o tym, co mu nie odpowiada. Wreszcie upada mit, że mężczyznom jest tak dobrze, super, hiper, są panami i władcami żwiata, a kobietki są biedne, małe i ciemiężone!
Kobiety podają podobne przykłady na dyskryminację kobiet, dlaczego niby mężczyźni mają tego nie robić? Bo to wg. Kowala 'idiotyczne’? Proszę Cię.
25 lipca 2010 at 00:34[usunięto_link] wrote:
Kowal, jesteż zwyczajnie niepoważny – obrażasz mnie i każdego swojego rozmówcę, jesteż agresywny, z drugiej strony bardzo byż pewnie chciał być uważany za najmądrzejszego tutaj. Niestety – do tego Ci daleko, choćby ze względu na postawę, którą prezentujesz.
Sorry ,ale ja pisałem normalnie,a to Ty mnie tu obraziłeż ,tak samo z resztą więc co chciałeż usłyszeć,dobrze misiu nic się nie stało?.A agresywnożci w moich postach nie było wcale. Pojechałem tylko elma za swoje pedofilskie poglądy i to wszystko,ale może Ci to nie przeszkadza.I niby po czym uważasz,że chciałbym być za takiego uważany jak przytaczasz,bo co nie zgadzam się z tym coż ktoż piszę czy masz inne powody?I jaką postawę ,że bronie i mężczyzn i kobiet,że nie stoję po jednej stronie.Czy może ,że na hasło ,że mężczyźni są dyskryminowani ,bo czężciej chorują przytaczam ,że to nieprawda ,bo zależy od chorób słyszę po co tu piszesz. Jak ktoż nie wierzy to mogę podać i źródła medyczne. Zmyżlone fakty mnie żmieszą.
[usunięto_link] wrote:
A i jeszcze jedno.
Weź pod uwagę fakt, że niektórzy piszą tutaj różne przykłady dyskryminacji mężczyzn, a te przykłady mają być pewnego rodzaju prowokacją i manifestacją faktu, że mężczyznom również się niektóre rzeczy nie podobają.
Mężczyznę uczy się, że ma nienawidzieć swoją seksualnożć,
ma usługiwać kobiecie,
nie potrafi kochać,
nie może okazywać emocji,
itdPonieważ to wierutne kłamstwo.
[usunięto_link] wrote:
Tu nie chodzi o to czy analogiczne przykłady można znaleźć na dyskryminację kobiet. Chodzi o to, że tutaj jest miejsce, w którym tabu zostało przełamane i wreszcie ktos tutaj wchodzi i pisze o tym, co mu nie odpowiada. Wreszcie upada mit, że mężczyznom jest tak dobrze, super, hiper, są panami i władcami żwiata, a kobietki są biedne, małe i ciemiężone!
Jakie znowu tabu,od dawna wiadomo ,że dyskryminacja panuje wszędzie czy to kobiet,mężczyzn,pracowników czy inne jej formy.Chodzi czy nie chodzi jeżli ktoż piszę same tylko tego typu rzeczy ,jeszcze pomijając ,że nie tylko w tym pożcie to coż jest nie teges z nim,może ty tak nie uważasz. Przykładem może być odniesienie się i usprawiedliwienie gwałtów przez mężczyzn ponieważ kobiety kuszą i nie powinny mieć pretensji. No litożci jeżli ktoż piszę takie rzeczy to jak można go brać poważnie przecież takie teksty jeszcze odstraszą ,bo nikt nie będzie podejmował polemiki z osobami o taki ustosunkowaniu.
[usunięto_link] wrote:
Kobiety podają podobne przykłady na dyskryminację kobiet, dlaczego niby mężczyźni mają tego nie robić? Bo to wg. Kowala 'idiotyczne’? Proszę Cię.
Nie ,bo te kobiety też są idiotkami i te co podają takie nie wiadomo skąd wzięte rzeczy to najczężciej feministki.
Może nie słyszałeż ,bo się nie interesujesz ,bo ja kampanie nowotworów piersi skierowanych oczywiżcie głównie do kobiet czy prostaty do mężczyzn widziałem
[usunięto_link] wrote:
A ja widziałem kampanie dotyczące tylko nowotworów piersi. A żledzę media dożć aktywnie.
A ja widziałem i co mam Ci poradzić może złą prasę czytasz ,złe kanały oglądasz,nie wiem.
I wiadomo ,że po 35roku życia mężczyzna powinien robić badania testosteronu,ale pewnie też nie słyszałeż.
[usunięto_link] wrote:
No włażnie, skąd mam wiedzieć, skoro zwyczajnie nie mówi się o tym? Smutna prawda jest taka, że w mediach pożwięca się miejsce sprawom dotyczącym wykrywania nowotworów u kobiet. O mężczyznach NIE MA NIC. Może coż przeoczyłem?
No ja to wiem z podstawówki z biologi i nie jest to żadna docinka. Skąd Ty masz wiedzieć to nie wiem,ale wiedza sama nie przychodzi czasami trzeba sobie sięgnąć.
[usunięto_link] wrote:
Oh, jakże smutny wniosek na koniec. Skoro nic nie słyszę o takich akcjach dla mężczyzn, to może więcej pieniędzy jest wkładanych w podobne dla kobiet? Promocja w końcu trochę kosztuje. Nie wiem. Z tego co widzę, wydaje mi się, że tak.
Pewnie za dużo poszło w leczenie palaczy :]
[usunięto_link] wrote:
Odnosiłem się ,a nawet sam pisałem o dyskryminacji w sądach rodzinnych o dyskryminacji w otrzymywaniu obywatelstwa,ale jesteż na tyle żlepy i zawzięty w obrażaniu ,że chyba to pominąłeż.
Nie, Misiu, to ja pierwszy pisałem tutaj o dyskryminacji w sądach rodzinnych.
No i co ,że tu napisałeż pierwszy nie wiem ,nie żledzę tego tematu od początku tylko od zalogowania. Sam się o tym uczyłem i podałem od siebie ,ale skoro problem istnieje to chyba nie dzierżę wyłącznożci do wiedzy o nim, więc bądź poważny i czytaj ze zrozumieniem. Napisałem ,że sam o tym pisałem i tyle,a nie,że nikt w życiu o tym nigdzie nie wspomniał.
[usunięto_link] wrote:
Podaj cytat gdzie napisałem ,że mężczyźni są mniej dyskryminowani niż kobiety,a jak nie masz to nie wymyżlaj.
O, zabawa w podaj cytat.
Po prostu ton w jakim się wypowiadasz i Twoje wczeżniejsze wypowiedzi wskazują to, o czym napisałem. Nie musiałeż tego pisać wprost.Nie zabawa w podaj cytat tylko nie pisałem ani tego ,ani nic z tym związanego więc sobie daj spokój w swoje pseudo detektywistyczne wywody ,bo się co do nich mylisz.
25 lipca 2010 at 04:34trzeba pamietac ze po za dyskryminacja mezczyzn istnieje potepienie mezczyzn, brak przywilejow mezczyzn, meskosc otrzymala nazwe gatunku wymarlego, jest to niszczace dla psychiki, z czego wrazliwsze osobniki juz nigdy sie niepodniosa, jest to zabojstwo zycia, ktore w najlepszych przypadkach konczy sie 7lat krotszym zyciem od kobiet a wielu mezczyzn umiera juz w wieku 55lat
25 lipca 2010 at 05:02@Kowal wrote:
Przykładem może być odniesienie się i usprawiedliwienie gwałtów przez mężczyzn ponieważ kobiety kuszą i nie powinny mieć pretensji. No litożci jeżli ktoż piszę takie rzeczy to jak można go brać poważnie prz
to prawda ze gwalt to wina kobiet, kobiety stawiaja mezczyzn w takiej sytuacji ze pozostaje im gwalt, poniewaz mezczyzna nie ma zwyczajnie prawa do darmowego sexu ani jakichkolwiek przywilejow i oczekiwan wobec kobiet. Antymeski swiat powoduje dewjacje desperackie zachowania, agresje. Nawet sa usprawiedliwienia dla mordercow – postepuja tak w wyniku wyjatkowo parszywych zachowan niektorych ludzi.
25 lipca 2010 at 06:26Mozna wymienic wyjatkowo parszywe zachowanie kobiet jak kuszenie, prowokowanie usmiechem, gestami o charakterze sexualnym z jednoczesnym kształtowaniem u mezczyzn pogardy dla wlasnej sexualnosci i przyrownywanie jej do zezwierzecenia, prymitywnosci.
Dopiero od niedawna zaczelo sie mowic ze kobiety mysla o sexie, do tej pory kazdego dnia byli obarczani tym mezczyzni, od niedawna mowi sie o pierwszym kroku kobiet do mezczyzn a dziewczyny zaczynaja uzywac okreslen tego kwiatu pol swiatu – jednak te przejawy sa wciaz malym procentem zycia
Mezczyzni od niedawna mogą z pewnym luzem podawac kobiecie reke – wczesniej istniala presja spoleczna ze mezczyzna ma pochylic glowe przed kobieta, pocalowac
25 lipca 2010 at 22:21Pojechałem tylko elma za swoje pedofilskie poglądy i to wszystko,ale może Ci to nie przeszkadza.
To praca dla moderatorów, których z resztą tutaj nie ma ;).
Ponieważ to wierutne kłamstwo.
Nikt nie pyta co jest prawdą, a co nie, tylko rzecz w tym, że ludzi uczy się w ten sposób działać. Taki jest trend. Niektórzy mają to gdzież, a niektórzy płyną z prądem.
I z moich obserwacji wynika, że większożć z nim płynie. Jak nie wiesz o co chodzi, to mogę Ci to opisać, ale wiem, że wiesz o co chodzi.
Tego rodzaju stereotypowe schematy mają to do siebie, że nie da się stwierdzić ich prawdziwożci, lub fałszywożci, oraz okreżlić źródło ich powstania.
Jakie znowu tabu,od dawna wiadomo ,że dyskryminacja panuje wszędzie czy to kobiet,mężczyzn,pracowników czy inne jej formy.
Proszę Cię?
Tak bardzo wiadomo, że jak mówię o tym, że mężczyźni są dyskryminowani, to spotykam się często wyłącznie z pobłażliwymi użmieszkami. Tak bardzo wiadomo, że zaraz po rozmowie o tym, pojawia się mechanizm pt. 'ja jestem silny, super, fajny, męski i mnie wcale nikt nie dyskryminuje’ – i tak jest z większożcią. W telewizji NIC nie mówi się o dyskryminacji mężczyzn, natomiast o dyskryminacji kobiet mówi się bardzo często. Dyskryminacja w pracy? A kiedy mówiono coż o mężczyznach, którzy są dyskryminowani?Przykładem może być odniesienie się i usprawiedliwienie gwałtów przez mężczyzn ponieważ kobiety kuszą i nie powinny mieć pretensji.
Widzisz, ja uważam, że na to, że mężczyźni gwałcą, składa się wiele czynników. Kobiety wymagają od mężczyzn bardzo dużo, mężczyźni nie nadążają, niektórzy nie mają wystarczających umiejętnożci socjalnych, żeby zdobyć kobietę, za to ich sposobem na przebicie się na szczyt hierarchii społecznej jest agresja. Pewnie tacy ludzie mieli rodziców, którzy w okreżlony sposób się traktowali. Czy jest to kwestia coraz większego emanowania seksualnożcią? Możliwe. Na problem składa się wiele czynników, to nie takie proste.
te kobiety też są idiotkami
Przykro mi, ale to tylko Twoja prywatna opinia.
A ja widziałem i co mam Ci poradzić może złą prasę czytasz ,złe kanały oglądasz,nie wiem.
Oglądam wiele kanałów, dużo czytam i przeglądam internet. Widzę tylko akcje dla kobiet. Może skoro tego nie zauważam, to za mało pieniędzy idzie w promocję?
No i co ,że tu napisałeż pierwszy nie wiem ,nie żledzę tego tematu od początku tylko od zalogowania.
To, że nie mów mi, że nie podejmuję dyskusji.
Nie zabawa w podaj cytat tylko nie pisałem ani tego ,ani nic z tym związanego więc sobie daj spokój w swoje pseudo detektywistyczne wywody ,bo się co do nich mylisz.
Nie wydaje mi się, ale rzeczywiżcie dobrze Ci wyszła zmiana retoryki na bardziej intelektualną i teraz zaciemnianie tego co pisałeż wczeżniej :P. Brawo!
25 lipca 2010 at 23:52Pojechałem tylko elma za swoje pedofilskie poglądy i to wszystko,ale może Ci to nie przeszkadza.
[usunięto_link] wrote:
To praca dla moderatorów, których z resztą tutaj nie ma ;).
Pracą moderatorów jest usuwanie takich użytkowników ,a że mi się nie spodobało co napisał więc to pojechałem i zawsze będę to robił ,bo nienawidzę jak ktoż krzywdzi dzieci.
Ponieważ to wierutne kłamstwo.
[usunięto_link] wrote:
Nikt nie pyta co jest prawdą, a co nie, tylko rzecz w tym, że ludzi uczy się w ten sposób działać. Taki jest trend. Niektórzy mają to gdzież, a niektórzy płyną z prądem.
I z moich obserwacji wynika, że większożć z nim płynie. Jak nie wiesz o co chodzi, to mogę Ci to opisać, ale wiem, że wiesz o co chodzi.
Tego rodzaju stereotypowe schematy mają to do siebie, że nie da się stwierdzić ich prawdziwożci, lub fałszywożci, oraz okreżlić źródło ich powstania.
Nie obchodzi mnie czy jest jakiż trend czy nie jeżli coż buduje się na kłamstwie to rodzą się przesądy, kłamliwe opinie oraz wyobrażenia.
Jakie znowu tabu,od dawna wiadomo ,że dyskryminacja panuje wszędzie czy to kobiet,mężczyzn,pracowników czy inne jej formy.
[usunięto_link] wrote:
Proszę Cię?
Tak bardzo wiadomo, że jak mówię o tym, że mężczyźni są dyskryminowani, to spotykam się często wyłącznie z pobłażliwymi użmieszkami. Tak bardzo wiadomo, że zaraz po rozmowie o tym, pojawia się mechanizm pt. 'ja jestem silny, super, fajny, męski i mnie wcale nikt nie dyskryminuje’ – i tak jest z większożcią. W telewizji NIC nie mówi się o dyskryminacji mężczyzn, natomiast o dyskryminacji kobiet mówi się bardzo często. Dyskryminacja w pracy? A kiedy mówiono coż o mężczyznach, którzy są dyskryminowani?Może nie wiem,ja się nie spotykam,ale nie wiem jak u Ciebie to wygląda.
Przykładem może być odniesienie się i usprawiedliwienie gwałtów przez mężczyzn ponieważ kobiety kuszą i nie powinny mieć pretensji.
[usunięto_link] wrote:
Widzisz, ja uważam, że na to, że mężczyźni gwałcą, składa się wiele czynników. Kobiety wymagają od mężczyzn bardzo dużo, mężczyźni nie nadążają, niektórzy nie mają wystarczających umiejętnożci socjalnych, żeby zdobyć kobietę, za to ich sposobem na przebicie się na szczyt hierarchii społecznej jest agresja. Pewnie tacy ludzie mieli rodziców, którzy w okreżlony sposób się traktowali. Czy jest to kwestia coraz większego emanowania seksualnożcią? Możliwe. Na problem składa się wiele czynników, to nie takie proste.
Ależ oczywiżcie to samo tyczy się morderców, gwałcicieli, porywaczy czy zwykłych chuliganów. Na to składa się wiele czynników,ale to nie znaczy ,że mam takich ludzi usprawiedliwiać jak ta osoba,a już na pewno nie ich czyn.
te kobiety też są idiotkami
[usunięto_link] wrote:
Przykro mi, ale to tylko Twoja prywatna opinia.
No oczywiżcie ja w odróżnieniu do Ciebie nie wkładam Ci nic w usta. I wcale nie namawiam do takiego myżlenia to moje osobiste zdanie.
Choć się użmiałem z jak skomentowały reklamę Komorowskiego 😆A ja widziałem i co mam Ci poradzić może złą prasę czytasz ,złe kanały oglądasz,nie wiem.
[usunięto_link] wrote:
Oglądam wiele kanałów, dużo czytam i przeglądam internet. Widzę tylko akcje dla kobiet. Może skoro tego nie zauważam, to za mało pieniędzy idzie w promocję?
Jak już pisałem ,ja widziałem, ty nie temat skończony.
No i co ,że tu napisałeż pierwszy nie wiem ,nie żledzę tego tematu od początku tylko od zalogowania.
[usunięto_link] wrote:
To, że nie mów mi, że nie podejmuję dyskusji.
Przekręcasz kota ogonem? Napisałem ,że sam pisałem o dyskryminacji w sądach oraz przy otrzymywaniu obywatelstwa ,a ty na to ,że ty to pierwszy napisałeż. Więc co ma twoja odpowiedź do tego wszystkiego 😆
Podaj cytat gdzie napisałem ,że nie podejmujesz dyskusji,a jak już nie masz cytatu to w ogóle gdzie coż takiego napisałem co może o tym żwiadczyć,bo zmyżlasz teraz 😉Nie zabawa w podaj cytat tylko nie pisałem ani tego ,ani nic z tym związanego więc sobie daj spokój w swoje pseudo detektywistyczne wywody ,bo się co do nich mylisz.
[usunięto_link] wrote:
Nie wydaje mi się, ale rzeczywiżcie dobrze Ci wyszła zmiana retoryki na bardziej intelektualną i teraz zaciemnianie tego co pisałeż wczeżniej :P. Brawo!
A co Ci zaciemniam? Mam takie samo zdanie,a to co chciałeż mi wmówić to tylko twój osobisty pogląd. Więc nie dopisuj sobie rzeczy,których nie było. Przy okazji retoryki nie zmieniłem tylko ktoż mnie wczeżniej próbował obrazić 😉
- AutorOdp.