Dziewczyny zacznijmy porzygotowania do lata.

• Autor
    Odp.
  • karolinawd
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witajcie 馃槈 Od miesi膮ca jestem na zdrowej diecie kt贸ra ma przygotowa膰 moje cia艂o, sk贸r臋 do lata 馃檪 My偶l臋 ze fajnym pomys艂em by艂o by pisanie na forum co aktualnie dzisiejszego b膮d藕 nast臋pnego dnia zrobi艂y偶cie dla siebie 馃檪 Dla swojego dobrego samopoczucia 馃檪 No i aby pi臋knie wygl膮da膰 ( nie tylko) latem 馃檪 Ja pisz膮c tego posta w艂a偶nie wcinam zdrow膮 marchewk臋 馃槈

cassandras
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja jestem w艂a偶nie po zaj臋ciach fitness, zaraz wybieram si臋 a zakupki, mo偶e wypatrz臋 co偶 fajnego;) A ty masz tylko diete? Nic nie 膰wiczysz?

karolinawd
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jasne ze 膰wicz臋 馃槈 Codziennie fat burning ABS 馃槈 Z takim bardzo s艂odkim przystojniakiem przed komputerem 膰wicz臋 馃檪 Raz w tygodniu min. 3 godzinki roweru 馃檪 I codziennie zamiast przed tv to wybywam na spacer 馃槈 Teraz akurat mam chwile przed komputerem z marchewka 馃檪 Ale tak… 膰wicz臋 馃檪 Lepiej id膮 mi 膰wiczenia ni偶 dieta 馃槈

silenta
    Member
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

ja jestem na diecie „偶ryj po艂ow臋 i dwa razy zdrowiej” od miesi膮ca. zrezygnowa艂am ze sma偶enia, obiady robi臋 tylko w parowarze, du偶o warzyw, bez s艂odyczy i pieczywa. p贸ki co 2 kg na minus, nie jest to du偶o, ale ja nie chc臋 gwa艂townie schudn膮膰 – powoli, ale skutecznie 馃檪
    do tego 膰wiczenia (brak mi systematyczno偶ci :/ )
    a co dzi偶 dla siebie zrobi艂am? zam贸wi艂am nowe kosmetyki na cellulit 馃榾 „cellu free” od pharmaceris. mam nadziej臋 偶e szybko przyjd膮, bo do lipca chc臋 mie膰 pi臋kne nogi! my偶l臋, ze jak si臋 wszystko do kupy zbierze – dieta, 膰wiczenia i kuracja, do do lata b臋d臋 pi臋kna, szczup艂a i bez cellulitu, hehe 馃槈

somsiadka
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

mo偶esz co偶 wi臋cej napisa膰 o tych kosmetykach cellu free? ja niestety te偶 mam ten problem, 偶e przyby艂o mi kilka centymetr贸w tu i 贸wdzie a z nimi cellulit ma udach i o zgrozo na ramionach! masakra jaka偶!
    co do bycia atrakcyjn膮, to ja odwiedzam w najbli偶sz膮 sobot臋 moj膮 fryzjerk臋 i mam zamiar sobie strzeli膰 now膮 grzywk臋 馃檪 w weekendy staram si臋 je藕dzi膰 na rowerku, a poza tym urz膮dzam sobie spacerki – po pracy wracam kilka przystank贸w piechot膮, a wieczorkiem wyci膮gam m臋偶a na spacer. no i odstawi艂am zupe艂nie bia艂e pieczywo – jem tylko razowe 馃檪

silenta
    Member
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

mo偶esz co偶 wi臋cej napisa膰 o tych kosmetykach cellu free? ja niestety te偶 mam ten problem, 偶e przyby艂o mi kilka centymetr贸w tu i 贸wdzie a z nimi cellulit ma udach i o zgrozo na ramionach! masakra jaka偶!

hmm, ca艂y zestaw to tabletki z l-keratynin膮 i CLA, 偶el do smarowania i peeling. za wszystko razem zap艂aci艂am w internetowej aptece ok. 100z艂, przesy艂ka b艂yskawiczna bo mam je ju偶 w domu – kurier by艂 p贸艂 godziny temu 馃槈
    tak偶e dzi偶 wieczorem zaczynam kuracj臋 馃檪

somsiadka
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

dzi臋ki za info! 100z艂 za 3 produkty, to nie tak drogo. ja znalaz艂am na stronce producenta [usuni臋to_link] ale mo偶e jest jaka偶 promocja, o kt贸rej nie wiem?

grzeczna
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

a ja zamierzam sp艂aszczy膰 troch臋 sw贸j brzuszek do wakacji xD
    Na razie preferuje tylko brzuszki …
    Mo偶e macie jeszcze jakie偶 pomys艂y 馃檪

mar6
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja pije w艂asnie zielon膮 herbatk臋. I codziennie rano gimnastykuj臋 si臋 – dobry spos贸b na rozbudzenie!
    W tygodniu mam zamiar zrobi膰 sobie peeling kawowy.

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

uwazam ze diety odchudzajace sa glupie
    gdy kobieta sie odchudza chodzi wkurzona ze facet je co chce i wcina hamburgery a ona musi groszek – facetowi sie obrywa :d
    zeby zrobic zdrowe zarcie trzeba wiecej czasu wiec zmniejsza to ilosc czasu spedzanego razem
    lazi na jakies fitnesy, silownie, co z dojazdami zajmuje ze 2 godziny dziennie, a biedny facet czeka na swoja wybranke niecierpliwie bo ma akurat ochote spedzic z nia troche czasu i poprzytulac sie do jej cialka ;p

nie mam nic przeciwko jakims porannym i wieczornym gimnastykom, duzej ilosci wspolnych spacerow, wspolnemu bieganiu itp. chcecie lepiej wygladac, wystarczy troche pocwiczyc, najlepiej razem z facetem ;p

dodam jeszcze ze wizerunek anorektyczki promowany przez tv nie jest idealem kobiety wg facetow ;p

moja kobitka nie jest wychudzona tyczka, a uwazam ze jest najpiekniejsza na swiecie :d nawet jesli momentami tu i uwdzie pojawia sie jakies delikatne faldki ;p

karolinawd
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

[usuni臋to_link] wrote:

a ja zamierzam sp艂aszczy膰 troch臋 sw贸j brzuszek do wakacji xD
    Na razie preferuje tylko brzuszki …
    Mo偶e macie jeszcze jakie偶 pomys艂y 馃檪

Ostatnio odkrylam program cwiczen o ktorym juz chyba wspominalam Hip-hop abs i jest swietny na miesnie brzucha 馃檪 Mozna go sciagnac w kazdym programie typu p2p 馃槈

Niuszka86
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Abstrahuj膮c od przygotowywania sie do lata – ja musze jako偶 uzupe艂nia膰 poziom endorfin – od 2 tygodni nie uprawia艂am mi艂o偶ci 馃槅
    Maj膮c do wyboru czekolade albo sport zdecydowa艂am sie na to drugie – codziennie godzina stepu, 2- 3 razy w tygodniu idziemy z kumpel膮 biega膰 a w weekend robie wycieczki rowerowe z kuzynem wzd艂u偶 Dunaju. No i fa艂dki po zimie jako偶 zanikaj膮.Czego i wam 偶ycz臋 馃槈 馃槅

silenta
    Member
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

dzi臋ki za info! 100z艂 za 3 produkty, to nie tak drogo. ja znalaz艂am na stronce producenta [usuni臋to_link] ale mo偶e jest jaka偶 promocja, o kt贸rej nie wiem?

wszystko zale偶y od tego, gdzie kupujesz… ja kupowa艂am [usuni臋to_link], zap艂aci艂am chyba nieca艂e 105 z艂, tylko wtedy tej promocji w zestawie nie by艂o jeszcze – teraz mo偶na za 90z艂 nawet kupi膰 wszystko. (nota bene jak promocja si臋 utrzyma, a post臋py w zwalczaniu cellulitu b臋d膮 widoczne, to chyba kupi臋 na zapas :P)
    generalnie w jakiej aptece nie b臋dziesz / nie poszukasz, to ceny b臋d膮 inne – jak ze wszystkim…

co do 膰wicze艅 – ja mam opracowany przez moj膮 kole偶ank臋 – instruktork臋 fitnessu zestaw 膰wicze艅 z pi艂k膮, kt贸ry nie rozwala mi kr臋gos艂upa, jak inne aerobiki…

Wiera
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

uwazam ze diety odchudzajace sa glupie
    gdy kobieta sie odchudza chodzi wkurzona ze facet je co chce i wcina hamburgery a ona musi groszek – facetowi sie obrywa :d
    zeby zrobic zdrowe zarcie trzeba wiecej czasu wiec zmniejsza to ilosc czasu spedzanego razem
    lazi na jakies fitnesy, silownie, co z dojazdami zajmuje ze 2 godziny dziennie, a biedny facet czeka na swoja wybranke niecierpliwie bo ma akurat ochote spedzic z nia troche czasu i poprzytulac sie do jej cialka ;p

nie mam nic przeciwko jakims porannym i wieczornym gimnastykom, duzej ilosci wspolnych spacerow, wspolnemu bieganiu itp. chcecie lepiej wygladac, wystarczy troche pocwiczyc, najlepiej razem z facetem ;p

dodam jeszcze ze wizerunek anorektyczki promowany przez tv nie jest idealem kobiety wg facetow ;p

moja kobitka nie jest wychudzona tyczka, a uwazam ze jest najpiekniejsza na swiecie :d nawet jesli momentami tu i uwdzie pojawia sie jakies delikatne faldki ;p

oto m臋ski punk widzenia.
    Prawdziwie s艂uszny 馃榾

silenta
    Member
    • Sta艂y bywalec

ja si臋 oczyszcza艂am, ale nie przy pomocy 偶adnych kropli ani nic. troch臋 nie ufam takim specyfikom, troch臋 uwa偶am, 偶e to marketing, a troch臋 zwyczajnie boj臋 si臋 skutk贸w ubocznych.
    ja si臋 oczyszcza艂am wg diety p. D膮browskiej, jednym z jej element贸w jest g艂od贸wka zdrowotna, trwa trzy do siedmiu tygodni (ile kto wytrzyma:P) i polega na tym, 偶e je si臋 tylko owoce i warzywa – bez str膮czkowych, ziemniak贸w i jeszcze czego偶. reszta bez ogranicze艅. po tym oczyszczaniu (wytrwa艂am 5 tygodni) czu艂am si臋 fantastycznie, spad艂o mi kilka kilogramow, po tej g艂od贸wce z ka偶dym tygodniem wprowadza si臋 nie produkty do jad艂ospisu – i nadal si臋 chudnie 馃檪 wszystko mi si臋 wtedy poprawi艂o, w艂osy, cera, paznokcie, funkcjonowanie przewodu pokarmowego, w膮troba…
    takie oczyszczanie zaleca si臋 robi膰 raz na jaki偶 czas, dla zdrowia. ja ostatnio robi艂am p贸艂tora roku temu, waga trzyma艂a si臋 stabilnie baaardzo d艂ugo, dop贸ki nie zacz臋艂am szale膰 z fastfoodami i s艂odyczami 馃槈 teraz chc臋 jeszcze raz zrobi膰 to oczyszczanie, ale to jak si臋 wi臋cej warzyw pojawi – w wakacje.
    a na razie ograniczam s艂odycze, stosuj臋 racjonaln膮 diet臋, 膰wicz臋 no i ten cellu free na cellulit – nie zapeszam, ale sk贸ra na udach zaczyna si臋 robi膰 wyra藕nie g艂adsza 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Dziewczyny zacznijmy porzygotowania do lata."

Przewi艅 na g贸r臋