- AutorOdp.
- 30 kwietnia 2009 at 19:24
Coraz g艂o偶niej robi sie o takich g艂od贸wkach czy tzw. dietach oczyszczaj膮cych, a mo偶na tez zrobi膰 to tak: [usuni臋to_link] 馃槅
5 czerwca 2009 at 17:16Ja schudn膮膰 na szcz臋偶cie za bardzo nie musz臋, za to skoncentrowa艂am si臋 na wygl膮dzie mojej sk贸ry. Musz臋 do upa艂贸w zrobi膰 co偶 ze stopami, bo wygl膮daj膮 nieciekawie. No i jako偶 zmniejszy膰 widoczo偶膰 rozst臋p贸w bo mam w nich ca艂e uda 馃檨 To s膮 plany, kt贸re niestety wci膮偶 odk艂adam 馃檨 Z tego co ju偶 zrobi艂am i si臋 mog臋 pochwali膰 to nowy antyperspirant dove hairminimising, zostawia g艂adziutkie pachy, tak 偶e bez kr臋pacji mog臋 nimi b艂yska膰 publicznie 馃檪
5 czerwca 2009 at 17:31Ja wlasnie zaczynam przygotowania do lata… Zaczynam pisac prace dyplomowa. Jak ja skoncze to juz bedzie lato:P
8 czerwca 2009 at 10:11Ja jestem wegeteriank膮. Kto偶 mo偶e powiedzie膰,偶e to bez sensu,albo 偶e to g艂upota,ale dla mnie to wa偶ne.
Moim zdaniem ,aby dobrze wygl膮da膰,trzeba si臋dobrze czu膰.
Gdy mamy dobry humor promieniejemy,gdy jetse偶my smutne wyglamy,jak zmory.
M贸wi臋 Wam u偶miechnijcie si臋i b臋dzie ok;)9 czerwca 2009 at 14:29Odno偶nie depilacji to tutaj znalaz艂am ca艂y artyku艂, mo偶e si臋 przyda膰 na lato: [usuni臋to_link]
laura, ale u mnie to dzia艂a te偶 w drug膮 stron臋, 偶eby dobrze si臋 czu膰 musz臋 dobrze wygl膮da膰 馃檪
10 czerwca 2009 at 19:50No dobra. Wiec na dzisiaj moje przygotowania do lata rozpoczelam od zakupu bio cla z zielona herbata, my silhouette nivea, belissy na poprawe wlosow, paznokci i skory, i shape z plyta z cwiczeniami na poprawe humoru, po wielkim czwartku kupie karnecik na fitness, do tego pojde sie poopalac i moze mi troche wroci wyglad po zimie;) bo jakos tak sie czuje wyjatkowo nie teges. tez to macie? 馃槼
10 czerwca 2009 at 19:59Ja siedz臋 ju偶 od po艂owy maja w domu i tylko ci膮gle wymy偶lam sobie jakie偶 nowe balsamy,kremy,przygotowuj臋 zdrowe jedzonko,sporo 膰wicz臋 i efekty ju偶 wida膰 馃檪 Wygl膮dam i czuj臋 si臋 znacznie lepiej 馃檪
11 czerwca 2009 at 09:41Ja dwie godziny temu wsmarowalam nivea i efekty tez juz widac;) ;p
W ogole dzis wolne, chlopa wyslalam do jego rodzinki, takze mam dzien tylko dla siebie i moge sie bawic w te wszystkie smarowania, wklepywania, malowania paznokci, pilingi i inne cuda wianki. Do tego glupia gazetka w rece i fajna muzyczka. Zyc nie umierac;]11 czerwca 2009 at 20:34Hm… to wtedy trzeba naprawd臋 co偶zrobi膰 偶eby dobrze wygl膮da膰.
Np. co偶 nowego do garderobyi w og贸le. Moim zdaniem,jak kobieta o siebie dba i od czasu do czasu kupi co偶 modnego,to ju偶 jest dobrze. 馃榾 26 czerwca 2009 at 12:51Pada deszcz to ma艂o powiedziane! Ja wczoraj wysz艂am z k膮pieli, robi膮c zakupy w centrum miasta 馃槙 Tak koszmarnie la艂o, 偶e ulice p艂yn臋艂y, jak rzeki, a w niekt贸rych miejscach woda si臋ga艂a 艂ydek! 艁adne mi lato! 馃槙 No ale tak czy inaczej, do tego w艂a偶ciwego lata w艂a偶nie zacz臋艂am nie偶mia艂e przygotowania. Wczoraj kupi艂am sobie sp贸dnic臋, dzi偶 zamierzam poszpera膰 po stronach…pod lup膮 jest [usuni臋to_link] 馃榾 jak膮偶 zwiewn膮 bym potrzebowa艂a, by pasowa艂a na upa艂y, pod zwiewne ubranka 馃檮
12 grudnia 2012 at 17:37Ja, 偶eby nie wypa偶膰 z formy codziennie, niezale偶nie od pogody chodz臋 na spacery 馃檪 Kiedy zrobi si臋 ciep艂o, 偶eby nie za偶wieci膰 bia艂ym kolorem sk贸ry u偶ywam balsamu br膮zuj膮cego. Polecam balsam br膮zuj膮cy firmy Palmer’s . Nadaje sk贸rze r贸wnomierny i naturalny odcie艅 opalenizny bezpo偶rednio po na艂o偶eniu. 艁atwo si臋 rozprowadza i nie pozostawia smug. Stosuje 2 razy w tygodniu, przed na艂o偶eniem robi臋 peeling 馃檪
13 grudnia 2012 at 07:52Ja dosy膰 du偶o chodz臋. Spacer do pracy i z pracy zajmuje mi dziennie oko艂o godziny naprawd臋 szybkim krokiem. Do tego dwa-trzy razy w tygodniu staram si臋 chodzi膰 na si艂owni臋 lub fitness. Staram si臋 r贸wnie偶 od偶ywia膰 w miar臋 zdrowo, ale ta cz臋偶膰 dbania o form臋 jest chyba dla mnie najtrudniejsza :).
- AutorOdp.