Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Agito.pl
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Kosmetyki Pat&Rub składają się z naturalnych składników i zbierają bardzo dobre opinie. Używałyżcie ich?

Kowal2
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Naturalnożć nie żwiadczy wcale o bezpeczeństwie (w najmniejszym stopniu). Zwyke używa się tego stwierdzenia w celach merketingowych,bo dobrze się kojarzy.

e-Fontanna.pl
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Generalnie rzecz biorąc to włażnie w sklepach internetowych jest ich największy wybór i zawsze starajmy się tam kupować,cena będzie o wiele niższa. Polecam głównie kosmetyki mineralne,są bardzo skuteczne.

Anna_N
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Polecam firmę The Secret Soap Store, ich kosmetyki dostępne są w sklepie SpaKosmetyki.pl. W sumie cena troszkę przeraża ale są warte uwagi. Poważnie zastanawiam się nad zrobieniem większych zakupów u nich. Moja koleżanka tam pracowała i dała mi próbki – wszystkie zdobyły moje serce !

Bereniczka88
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ciekawe są te kremy, które absolutnie nie zawierają konserwantów, ale niestety są z tego powodu bardzo drogie a do tego mają krótki termin przydatnożci. Ale jeżli ktoż i tak wydaje krocie na kosmetyki to czemu nie?

Lucy88
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

A jakie to są ?

votmir
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja takich nie spotkałem, wiec..

GoldClinic_pl
    Członek
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Jeżeli mam być szczera to jestem wielką zwolenniczką kosmetyków naturalnych,głównie ze względu na ich skutecznożć. Może i są droższe,ale jak najbardziej warto.

monicca
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

z kosmetykami naturalnymi to warto poszukać takich naturalnych, oryginalnych np. z Maroka – typu olej arganowy … Kosmetyki rzeczywiżcie są droższe, ale za to jakożcią zdecydowanie przewyższają chemiczne produkty z półek marketowych

Wilady.pl
    Członek
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Często używam kosmetyko naturalnym/ekologicznych i są bardzo skuteczne,przekonałam sie do nich,chociaż początkowo nie było łatwo,głównie ze względu na samą cenę.

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Znam, używam i bardzo sobie chwalę 🙂 A wiecie, ze phenome to polska firma? 🙂

Anna_N
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Kosmetyki naturalne można dostać w sklepach lub w internecie:) Nie wszystkie są takie drogie.

Agito.pl
    Członek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

To prawda, kosmetyki naturalne wcale nie muszą być drogie. Przykładowo kosmetyki firmy Bentley Organic mają ceny zbliżone do tych produktów, które kupujemy zwykle w drogerii. Spodobało nam się np. odżywiający żel pod prysznic z cynamonem, słodką pomarańczą i goździkami. Kosmetyk ma fantastyczny zapach, nie zawiera chemikaliów tylko same w pełni naturalne składniki.

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Też własnie uzupełniłam zapasy 😉 skusiłam się na płyn micelarny do makijażu, bo dożć już miałam czerwonych oczu, od kilku dni testuje więc to cudo:

i póki co jestem bardzo zadowolona 🙂

e-Fontanna.pl
    Członek
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

I jak się sprawdza? Napisz swoją opinie za jakiż czas bo to przyda się także pozostałym Użytkowniczkom na forum:) teraz w sklepach internetowych możemy spotkać kilka bardzo ciekawych promocji na kosmetyki naturalne,ekologiczne. Warto po prostu szukać:)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę