- AutorOdp.
- 3 lutego 2011 at 11:02
Szukałam dzisiaj w internecie różnych pomysłów na prezent walentynkowy i tak przeglądając strony trafiam na reklamę walentynkową…..wibratora czy czegoż podobnego. Czy takie rzeczy nadają się na prezent walentynkowy?
5 lutego 2011 at 11:10Moim zdaniem zależy od osoby, którą chcesz obdarować (żeby się nie obraziła). Przecież można Walentynki żwiętować na wesoło z zabawnymi prezentami 🙂
8 lutego 2011 at 12:10Ja w ogóle widziałam reklamę walentynkową wibratora na..przystanku autobusowym. Także tego typu prezentu stają się chyba coraz bardziej popularne. W końcu przestajemy być pruderyjnym krajem, gdzie słowo „erotyka” było totalnym tabu.
9 lutego 2011 at 11:00Wydaje mi się, że piszemy o tej samej reklamie. Taki jakiż „wibrator”, który wygląda jak głowa myszki miki?? To w sumie prawda, że stajemy się w końcu trochę mniej pruderyjnym społeczeństwem, tylko czy na pewno chcemy by z każdej strony atakowały nas reklamy z gadżetami erotetycznymi?
10 lutego 2011 at 11:10mnóstwo jest erotyki w telewizji (szczególnie w reklamach włażnie), myżlę, że społeczeństwo powoli akceptuje ten stan rzeczy, ale nie do końca jest on dobry…
- AutorOdp.