• Autor
    Odp.
  • kitinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Przydałby się taki dział :). A pomysł z wyjazdem do SPA jak najbardziej udany. śniegu w tym roku nie ma więc nawet na narty w Polskie góry nie można wyjechać ;(. Niestety ja już mam wszystko aż do 30 grudnia 🙁 a fajnie było by się wybrać na masaż Watsu do Velavesu …. 🙁 eh…

Byłaż na takim masażu w tym hotelu?! Słyszałam już o nim, jak było???
    Myżlimy o tych feriach, muszę poszukać jakiegoż hotelu:)

Marlenqa33
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Byłam na masażu Watsu. W Velavesie we Władysławowie. Polecam, koniecznie musisz wypróbować tego masażu… niestety robi się go w niewielu miejscach w Polsce. Masaż trwa między 30 a 60 minut, jest wykonywany w wodzie… i uczucia po nim są nieziemskie … bardzo relaksujący.

kitinka
    Member
    • Bywalec

A jechalas tam z jakimis dolegliwosciami? Typu wzmożone napięcie miężniowe, ból? Czy po prostu w celu relaksu? Ja sie wybieram na przedsmak odchudzania, mam nadzieje,ze bede miala okazje skorzystac z tego rarytasu:):)

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Zima nie może się obejżć bez zażnieżonych naaart! Wspólny wyjazd jest obowiązkowy, najlepiej w szerszym gronie. Nie trzeba daleko- Austria wystarczy. świetne stoki i warunki.. Infrastruktura super, kuchnia super, apartamenty raczej super 🙂 Ceny w supermarketach do przyjęcia!

Już nie mogę się doczekać!

justy
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

w tym roku chyba będą bieszczady, choc nie wiem czy skuszę sie na parodniową podróz pkp w góry….

kitinka
    Member
    • Bywalec

Ja to w górach w zimowej porze jeszcze nigdy nie byłam:) Może to dlatego, że nigdy nie jeździłam na desce, czy nartach, nie miałam okazji wkręcić się w to całe zimowe, żniegowe szaleństwo:)
    Ja w tym roku pozostaje jeszcze wierna Bałtykowi i zabiegom w spa, choć korci mnie, żeby choć na jeden dzień wyskoczyć ze znajomymi na stok gdzież u nas w okolicy i spróbować 😉

delfina
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Moi znajomi włażnie szaleją na nartach, a ja siedzę w domu i nadrabiam zaległożci, które mam wrażenie, że nigdy się nie skończą!!Ale tak sobie kombinuję, że może by wyskoczyć gdzież w weekend ten za dwa albo trzy tygodnie? Dziewczyneczki orientujecie się czy np wspomniany velaves ma jakąż fajną ofertę na ten czas?

PS. Podróż w Bieszczady pociągiem to nieziemska przygoda;D szczególnie „Przemyżlaniniem”;D

mariola_920
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

w tym roku chyba będą bieszczady, choc nie wiem czy skuszę sie na parodniową podróz pkp w góry….

No to powodzenia 😀

[usunięto_link] wrote:

Dziewczyneczki orientujecie się czy np wspomniany velaves ma jakąż fajną ofertę na ten czas?

Przed Nowym Rokiem planowałam jechać do jakiegoż spa na takie po żwiąteczną pokutną kurację 😆 chociaż aż tak źle nie jest 😉 A co do ofert to najlepiej zobaczyć co mają na stronie. Zawsze można zadzwonić.

tygrysica
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Farciarzami są ci, którzy wyjeżdżają w żwięta na odpoczynek. Moim zdaniem to żwietny pomysł. U mnie co roku jest pełen dom ludzi i zawsze sobie powtarzam, ze to ostatni raz i że w przyszłym roku wyjeżdżam do jakiegoż SPA, żeby odpocząć. W tym roku się oczywiżcie znowu nie udało, ale mam nadzieję, ze w przyszłym już spełnię swoje marzenie o spokojnych żwiętach. Mam nawet oko na SPA w Głęboczku – w takie miejsce n****ętniej chciałabym jechać.

anita
    Member
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Uwielbiam żwiąteczne wyjazdy, a ponieważ nie znoszę żwiąt n****ętniej wyjechałabym sobie gdzież z dala od tego, co musze widzieć za oknem na co dzień. W sumie zadowoliłyby mnie nawet takie miejsca jak Hiszpania czy Chorwacja, ale n****ętniej poleciałabym na egzotyczną wyspę, gdzie nie brak słońca i użmiechniętych ludzi.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Uwielbiam żwiąteczne wyjazdy, a ponieważ nie znoszę żwiąt n****ętniej wyjechałabym sobie gdzież z dala od tego, co musze widzieć za oknem na co dzień. W sumie zadowoliłyby mnie nawet takie miejsca jak Hiszpania czy Chorwacja, ale n****ętniej poleciałabym na egzotyczną wyspę, gdzie nie brak słońca i użmiechniętych ludzi.

Anitka, weź mnie z sobą 😉

tymczasem w Tatrach ponoć leży żnieg – pojedziesz ze mną na narty? jupi

kitinka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Moi znajomi włażnie szaleją na nartach, a ja siedzę w domu i nadrabiam zaległożci, które mam wrażenie, że nigdy się nie skończą!!Ale tak sobie kombinuję, że może by wyskoczyć gdzież w weekend ten za dwa albo trzy tygodnie? Dziewczyneczki orientujecie się czy np wspomniany velaves ma jakąż fajną ofertę na ten czas?

PS. Podróż w Bieszczady pociągiem to nieziemska przygoda;D szczególnie „Przemyżlaniniem”;D

Ile godzin pociągiem się jedzie w Bieszczady??? 🙂

Ja orientowałam się co do ofert;) po żwiątecznym obżarstwie postanowiłam wybrać się na weekend tzw. przedsmak odchudzania(choć jakos jeszcze nie dzwonilam z rezerwcja;p), ale to najlepiej zerknąc na ich strone, maja wiele innych ofert, sama zobaczysz co Cie zaciekawi;)

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

święta zawsze spędzamy w domu, nie wyjeżdżamy wręcz przeciwnie do nas się zjeżdża cała rodzinka. A ferie to zależy jak uda nam się znaleźć ciekawą ofertę tak jak teraz to wyjeżdżamy na narty. Wykupiliżmy pakiety pobytowe z promocjami na aquapark i restauracje, hotel itd w Popradzie i lecimy samolotem bo promocja obejmuje przelot Eurolotem. Także białe szaleństwo zaczynamy w połowie lutego 🙂

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

W sumie to ciekawa atrakcja dla wszystkich,którzy pragną wyjechać i odpocząć w trakcie trwania tej zimy. A co planujecie podczas walentynek? Macie jakiż fajny pomysł na to aby spędzić to żwięto z ukochaną osobą?

dziubulek0123
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

mamy w okolicy stok i jeździmy z dziećmi na dętki, super sprawa nawet dla dorosłych 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ferie,żwięta i nasze wyjazdy."

Przewiń na górę