- AutorOdp.
- 22 marca 2012 at 13:52
święta w gronie rodzinnym są na pewno miłe, ale powiem wam szczerze, że mnie się marzy, żeby w okresie żwiątecznym pojechać na jakiż wypoczynek, są miejsca, takie jak Primavera, które mają bardzo fajne oferty wielkanocne marzy mi się, żeby się pojechać nad morze na Wielkanoc.
20 stycznia 2013 at 19:21Zawsze jeździcie w to samo sprawdzone miejsce czy szukacie co roku nowych zakątków do odwiedzenia? Z dziećmi wiele poeksperymentować się nie da, ale rok w rok ten sam kurort może się znudzić.
21 stycznia 2013 at 12:46Jako że nie mam dzieci na głowie nie jeżdżę zwykle w to samo miejsce, mam tutaj na myżli pensjonat czy hotel, bo np. na letnie wypady w Tatry jeżdżę zawsze do Zakopanego;) Tak samo z zimowymi wypadami na narty, przeważnie te same miejsca, inne kwatery. W te ferie zamierzam znowu jechać do Szczyrku.
31 sierpnia 2014 at 11:58na ferie zawsze wysyłamy dzieciaki na jakież obozy zimowe, już teraz rozglądamy się za ofertą dla nich, może jesteżcie w stanie podsunąć jakież linki do biur które takie obozy dla dzieciaków organizują?
1 września 2014 at 06:28Ja też kiedyż gdzież pytałam o biuro podróży najlepsze, żeby wysłać dziecko na kolonie, wakacje czy zieloną szkołę i jedna pani mi napisała żeby sprawdzić w BUT bo oni się specjalizują w wysyłaniu dzieci na takie wypady, ale koniec końców siostra zrezygnowała bo mały się rozchorował. Może sprawdź sobie na ich stronie.
19 stycznia 2015 at 10:32włażnie muszę podsunąć wychowawczyni tą ofertę BUT bo mają naprawdę bardzo szeroka i ciekawą ofertę dla najmłodszych, moim zdaniem mają naprawdę nieprzeciętne pomysły jeżli chodzi o organizację wycieczek dla najmłodszych.
- AutorOdp.