• Autor
    Odp.
  • szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

święta w gronie rodzinnym są na pewno miłe, ale powiem wam szczerze, że mnie się marzy, żeby w okresie żwiątecznym pojechać na jakiż wypoczynek, są miejsca, takie jak Primavera, które mają bardzo fajne oferty wielkanocne marzy mi się, żeby się pojechać nad morze na Wielkanoc.

pantofelek18
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Zawsze jeździcie w to samo sprawdzone miejsce czy szukacie co roku nowych zakątków do odwiedzenia? Z dziećmi wiele poeksperymentować się nie da, ale rok w rok ten sam kurort może się znudzić.

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Jako że nie mam dzieci na głowie nie jeżdżę zwykle w to samo miejsce, mam tutaj na myżli pensjonat czy hotel, bo np. na letnie wypady w Tatry jeżdżę zawsze do Zakopanego;) Tak samo z zimowymi wypadami na narty, przeważnie te same miejsca, inne kwatery. W te ferie zamierzam znowu jechać do Szczyrku.

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

na ferie zawsze wysyłamy dzieciaki na jakież obozy zimowe, już teraz rozglądamy się za ofertą dla nich, może jesteżcie w stanie podsunąć jakież linki do biur które takie obozy dla dzieciaków organizują?

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Ja też kiedyż gdzież pytałam o biuro podróży najlepsze, żeby wysłać dziecko na kolonie, wakacje czy zieloną szkołę i jedna pani mi napisała żeby sprawdzić w BUT bo oni się specjalizują w wysyłaniu dzieci na takie wypady, ale koniec końców siostra zrezygnowała bo mały się rozchorował. Może sprawdź sobie na ich stronie.

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

włażnie muszę podsunąć wychowawczyni tą ofertę BUT bo mają naprawdę bardzo szeroka i ciekawą ofertę dla najmłodszych, moim zdaniem mają naprawdę nieprzeciętne pomysły jeżli chodzi o organizację wycieczek dla najmłodszych.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ferie,żwięta i nasze wyjazdy."

Przewiń na górę