Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    taemwi26
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Fajan sprawa, nie? Tylko nie w momencie kiedy sie ma męża…. 😕

Ostatnio mam włażnie jakis dziwny okres w zyciu, kiedy zaczynam rozgladac sie na boki. Nie szukam zdrady, bo ona wcale mi sie nie podoba, ale mam ochote na flirty. Rozmowa taniec dotyk.

wiem ze to brzmi przerazająco , że powinnam zostac potępiona i gdyby ktoż wiedział o tym to pewnie by o mnie same złe rzeczy pomyslał.

Natomiast ja nie wiem co z tym zrobić 🙄 Mąż jest dla mnie oschły, mało sie kochamy, mało daje mi uczucia. Wogóle jest między nami źle. Prawdopodobnie to dlatego , bo potrzebuje czułożci.

Macie dla mnie jakież rady? albo przykłady z własnego zycia??

Pozdrawiam

eta
    Członek
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

pozdrawiam kraków na wstępie 🙂
    powiedz mi a czy ty mówiłaż to swojemu co ci leży na serduszku? i co on na to?

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Jedna rada, ale strasznie prawdziwa: porozmawiaj i powiedz o wszystkim , rozmawiaj aż do skutku i nie oddalaj i się w stronę innych facetów, którzy zawsze będą Ci się wydawać bardziej atrakcyjni.

taemwi26
    Członek
    • Początkujący

Na przedzie bardzo dziekuję za takie słowa 😀 pozdrawiam Kraków także 😀 😀

Czy rozmawiłam? Tak. O tym ze czuje sie w naszym związku że potzrebuje wiecej uczucia, wiecej kontaktu. Odnosze wrazenie ze mąz traktuje mnie jako kogoż kto jest i bedzie i tyle. No i oczywiżcie jako „tanie d…nie” 🙄 Pod wzgledem łózka strasznie sie u nas pozmieniało, jest fatalnie, tragicznie. Bez uczucia.
    Boli mnie to…..

Nie chce sie oddalac w strone innych facetów, to tez boli. Boli swiadomożć że kogos ranię

Mówiłam, ale On nic. Nadal nic. Zawsze nic.

nie wiem co robić. Boje sie rozowdu….

eta
    Członek
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

długo jesteżcie razem?
    zastanawiałaż sie dlaczego tak sie dzieje?

taemwi26
    Członek
    • Początkujący

Eta ➡ znamy się 10 lat malżeństwem jestesmy od ożmiu. Dlaczego sie tak dzieje?
    Mysle że dlatego , ponieważ przetsalismy sie kochac , szanowac ZAUWAŻAĆ. Ja potrzebuje czułożci. On był dla mnie wszystkim kiedyż.

a on teraz umawia sie na herbate z sąsiadką…

Venus
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

tak wlasnie bylo w moim zwiazku , ja pragnelam tego, czego juz nie otrzymywalam. Rozstalismy sie i piekielnie tego zaluje. Za bardzo go kocham i nie warto bylo tej milosci poswiecac, dla zaspokajania swojego ego.

Zielonooka
    Członek
    • Guru

@taemwi26 wrote:

Eta ➡ znamy się 10 lat malżeństwem jestesmy od ożmiu. Dlaczego sie tak dzieje?
    Mysle że dlatego , ponieważ przetsalismy sie kochac , szanowac ZAUWAŻAĆ. Ja potrzebuje czułożci. On był dla mnie wszystkim kiedyż.

a on teraz umawia sie na herbate z sąsiadką…

Skoro się umawia to i jemu brakuje, musisz wziąć byka za rogi, bo on Ci ucieknie.

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Jeżli nadal tak bedzie się między Wami działo to nie chcę byc zła wrózką, ale ten związek może się rozpażc….

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Mówisz, że rozmawiałas z nim… Skoro to nic nie zmieniło, a Tobie nadal zależy na mężu, kochasz go to walcz!!!
    Przecież już 10 lat jesteżcie razem….
    A spróbuj teraz z mężem foflirtowac, co?? Wyskocz mu kiedyż z romantyczna kolacją, z wyjżciem do kina czy cos takiego.
    Ja teraz jestem sceptycznie do miłożci nastawiona, ale jeżli Ty w nia wierzysz to walcz. Bo ona sama walczyc nie będzie. Ja wierzę że się uda. Bo podobno wszystko w życiu jest mozliwe…

Zielonooka
    Członek
    • Guru

@abi wrote:

Mówisz, że rozmawiałas z nim… Skoro to nic nie zmieniło, a Tobie nadal zależy na mężu, kochasz go to walcz!!!
    Przecież już 10 lat jesteżcie razem….
    A spróbuj teraz z mężem foflirtowac, co?? Wyskocz mu kiedyż z romantyczna kolacją, z wyjżciem do kina czy cos takiego.
    Ja teraz jestem sceptycznie do miłożci nastawiona, ale jeżli Ty w nia wierzysz to walcz. Bo ona sama walczyc nie będzie. Ja wierzę że się uda. Bo podobno wszystko w życiu jest mozliwe…

dokładnie, nikt za Ciebie nie będzie walczył!

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę