- Ten temat ma 21 odpowiedzi, 14 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 6 miesięcy temu przez
AgnieszkaM.
- AutorWpisy
- 14 kwietnia 2008 o 12:04 #80050
Ja również uważam że jeżeli suknia jest dosyć strojna to fryzurka powinna być prosta, żeby sie jakoż kupy trzymało. Nigdy nie ubrałabm sukni z wszystkimi możliwymi koronkami kawiatkami itd i do tego burza loków jakież kwiatki we włosach ale każdy ma inny gust 😀 Mnie podobają sie bardzo proste sukenki żlubne biała prosta bez żadnych tam koronek itd. zwykła sukienka do tego włosy wyprostowane rozpuszczone i za uchem jakiż biały żywy kwiat np. lilia, bądż upięte w kucyk kucyk zawinięty włosami zamiast gumki i wpięt biały kwiat, ale że ja żlubu kożcielnego nie będe brała to dla siebie wezmę prostą sukienke w jakimż delikatnym odcieniu i włoski tak jak opisałam mnie się to bardzo podoba i nie chciałabym wyglądać jak choinka na moim żlubie 😛
16 kwietnia 2008 o 06:43 #80051Prostota jest czasem zdecydowanie efektowniejsza niż model a’la choinka, aczkolwiek rozpuszczne włosy nad ranem nie wyglądają już zbyt dobrze, a w czasie najgorętszej zabawy zwyczajnie tracą urok z każdą godziną… Byłam ostatnio na weselu, gdzie panna młoda miała na poczatku cudowną burzę loków, a po północy coż, co przypominało raczej mopa… no ale zabawa była przednia 😉
21 czerwca 2008 o 15:33 #80052lepiej jakies koki, byleby sie tylko nie rozwalily;D
takie jak tutaj np.
http://www.kobieta.pl/uroda/wlosy/zobacz/artykul/stylowe-uczesania-nie-tylko-na-slub/2 maja 2009 o 23:29 #80053Ja napewno bede miala rozpuszczone włosy.lepiej w takich wyglądam i sie czuje jaos inaczej niz w upiętych.
29 sierpnia 2010 o 17:56 #80054Ja napewno bede miala rozpuszczone włosy.lepiej w takich wyglądam i sie czuje jaos inaczej niz w upiętych.
według mnie to najlepszy jest kok:)
11 października 2010 o 17:35 #80055http://www.studio-mody.com.pl/k/fryzury-damskie/fryzury-slubne/
bardzo fajne niektore tu maja
25 listopada 2010 o 11:50 #80056z tym to jest wlasnie najwiekszy problem, na jaka fryzure sie zdecydowac..|:(
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.