• Autor
    Odp.
  • vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja również uważam że jeżeli suknia jest dosyć strojna to fryzurka powinna być prosta, żeby sie jakoż kupy trzymało. Nigdy nie ubrałabm sukni z wszystkimi możliwymi koronkami kawiatkami itd i do tego burza loków jakież kwiatki we włosach ale każdy ma inny gust 😀 Mnie podobają sie bardzo proste sukenki żlubne biała prosta bez żadnych tam koronek itd. zwykła sukienka do tego włosy wyprostowane rozpuszczone i za uchem jakiż biały żywy kwiat np. lilia, bądż upięte w kucyk kucyk zawinięty włosami zamiast gumki i wpięt biały kwiat, ale że ja żlubu kożcielnego nie będe brała to dla siebie wezmę prostą sukienke w jakimż delikatnym odcieniu i włoski tak jak opisałam mnie się to bardzo podoba i nie chciałabym wyglądać jak choinka na moim żlubie 😛

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Prostota jest czasem zdecydowanie efektowniejsza niż model a’la choinka, aczkolwiek rozpuszczne włosy nad ranem nie wyglądają już zbyt dobrze, a w czasie najgorętszej zabawy zwyczajnie tracą urok z każdą godziną… Byłam ostatnio na weselu, gdzie panna młoda miała na poczatku cudowną burzę loków, a po północy coż, co przypominało raczej mopa… no ale zabawa była przednia 😉

ewelka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

lepiej jakies koki, byleby sie tylko nie rozwalily;D
    takie jak tutaj np.
    [usunięto_link]

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

Ja napewno bede miala rozpuszczone włosy.lepiej w takich wyglądam i sie czuje jaos inaczej niz w upiętych.

mariarrr
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja napewno bede miala rozpuszczone włosy.lepiej w takich wyglądam i sie czuje jaos inaczej niz w upiętych.

według mnie to najlepszy jest kok:)

milkajolka
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

[usunięto_link]

bardzo fajne niektore tu maja

AgnieszkaM
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

z tym to jest wlasnie najwiekszy problem, na jaka fryzure sie zdecydowac..|:(

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Fryzurka na żlub"

Przewiń na górę