- AutorOdp.
- 16 października 2013 at 14:13
Ostatnio kupowałam mu koszulkę związaną z Powstaniem Warszawskim w jakimż sklepie internetowym. To głównie zależy od okazji, ale głównie szukam w necie prezentów.
16 października 2013 at 20:58Jakaż ładna koszulka? Pokaż 🙂
25 listopada 2013 at 13:02No więc tak: prezenty dla swoich mężczyzn kupuję w liku różnych sklepach, ale najczężciej dla tego starszego wybieram sklepach odzieżowych ewentualnie ze sprzętem elektronicznym, a dla młodszego wybieram sklep smyka gdzie np na mikołajki kupiłam to: [usunięto_link] i wydaje mi się, że starszemu też się spodobało 😛
25 listopada 2013 at 20:34[usunięto_link] wrote:
Ja kupowałam mojemu facetowi foto-książkę z naszymi zdjęciami – [usunięto_link]. Ciężko stwierdzić, czy był zadowolony, ale mówił, że tak:) Chce też coż mu kupić związanego z jego ulubioną drużyną Juventusu Turyn, może jakiż szalik, czy coż takiego.
fajny pomysł, a ten sklep też miły dla oka, ja już w jakimż wątku wspominałam o [usunięto_link] i teraz robię tak, że łażę po mieżcie w poszukiwaniu jakiegoż fajnego podarunku, a potem szukam gdzie jest taniej, taki już ze mnie mały skąpiec 😈
30 listopada 2013 at 18:24Mój mąż jest elektrykiem, więc najczężciej kupuję dla niego prezenty związane trochę z pracą na [usunięto_link]stronie 😉 Ale nie jest to regułą, czasami też wychodzimy razem do teatru, na kolację do miasta czy do kina. Takie prezenty też są dobrym pomysłem 🙂
3 grudnia 2013 at 17:39A to różnie, zależy co mu kupuję 😉 w tym roku na Mikołajki dostanie na pewno Żubrówkę Paloną, którą bardzo lubi i zestaw szklanek, Co do prezentu gwiazdkowego, to trochę się zastanawiam, od dawna mówi o zegarku
4 grudnia 2013 at 20:41jeżli szwajcarskie scyzoryki są najlepsze to na pewno ich używał 🙂 w końcu miał najlepszy scyzoryk na całym żwiecie 😀
5 grudnia 2013 at 21:30@Zuziaczek wrote:
no Victorinox , nie moglam skojarzyc logo,
choc nie wiem czy mcgayver uzywal szwajcarskich, ale cos w ten deseń 🙂Oczywiżcie, że miał szwajcarski scyzoryk. 😉
@Zuziaczek wrote:
a na swieta dostanie lornetke
Lornetka, scyzoryk.. Jakiż rambo z niego? 😛
7 grudnia 2013 at 18:23Ja najczężciej kupuję w Internecie – bo najprożciej i często taniej niż w sklepie w stacjonarnym. A mój ostatnio zakup to słuchawki Kruger&Matz na prezent mikołajkowy – bardzo dobre, w korzystnej cenie, i fajnie wyglądają. A poza tym mój facet bardzo ceni sobie i lubi KM, więc prezent jak najbardziej się spodobał:)
- AutorOdp.