- AutorOdp.
- 10 listopada 2012 at 09:38
zalezy co chce mu kupic;p
12 listopada 2012 at 10:24Hmmm, wybór miejsca zakupów powinien chyba być spowodowany tym, co się chce kupić. U mnie najpierw jest pomysł, a potem wybór sklepów, gdzie mogę to dostać 🙂
16 listopada 2012 at 01:12Ja kupuje mojemu kochanemu, albo ubrania, albo książki, albo zapraszam go do kina, albo kupuje sobie sexi bieliznę nocną i daje mu siebie 😀 a kupuje rożnie, raz ofline, raz online. Teraz planuje kupić mu książkę „Uczta dla wron. Cienie żmierci”
22 listopada 2012 at 21:30szukam na allegro 🙂 tam pelno tego jest:)
22 listopada 2012 at 22:38Ja w empiku z reguły, jakież filmy albo ksiązki
czasem perfumeria jeszcze 🙂25 listopada 2012 at 10:48Prezent musi byc trafiony, wiec napoczatku probuje sie dyskretnie dowiedzec co dokladnie by chcial a potem to kupuje niewazne gdzie, jak to cos z kosmetykow to zazwyczaj w douglas albo sephora
19 sierpnia 2013 at 12:23Oczywiżcie wszystko zależy od rodzaju prezentu,ale generalnie wybieram dobre i godne zaufania sklepy internetowe,ponieważ można spotkać tam cały szereg dobrych prezentów dla naszego mężczyzny.
4 października 2013 at 08:24fakt, męskie zabawki sprawdząją się zawsze. Mali chłopcy. 😉
4 października 2013 at 10:58Chyba w drogeri jeżeli kosmetyk, a tak to Empik lub odzieżowe – Reserved, Pull and bear albo new yorker 🙂
14 października 2013 at 07:11mój sie bawi rekonstrukcję historyczną więc wystarczy że kupię jakiż gadżet z tym związany i jest szczężliwy
14 października 2013 at 13:23Ja kupowałam mojemu facetowi foto-książkę z naszymi zdjęciami – [usunięto_link]. Ciężko stwierdzić, czy był zadowolony, ale mówił, że tak:) Chce też coż mu kupić związanego z jego ulubioną drużyną Juventusu Turyn, może jakiż szalik, czy coż takiego.
14 października 2013 at 16:37ja nie mam tak że kupuję gdzież najczężciej, bo prezenty są co roku czy co pół inne i nie myżlę w kategoriach oooo z tego sklepu nie ma jeszcze tego urządzenia – muszę mu kupić, ostatnio kupiłam mu na urodziny wiatrówkę i nie powiem szarpnęło po kieszeni
14 października 2013 at 17:15@Zuziaczek wrote:
ja sie ciesze ze faceci maja i lubia te swoje zabawki, znacznie ulatwia to kwestie zakupu prezentow 😀
A co ostatnio takiego kupiłaż?
15 października 2013 at 16:18dziwne pytanie bo ostatnio kupiłam wiatrówkę na militariach ale wczeżniej kupiłam np. grę komputerową więc różnie bywa 😛
16 października 2013 at 10:16Ja kupowałam kilka drobiazgów np. plakaty z ulubionymi zespołami muzycznymi, kupiłam też do tego opakowanie na nie – [usunięto_link]. Takie plakaty, jeżli są unikatowe, to nawet swoje kosztują, ale są fajnym prezentem.
- AutorOdp.