• Autor
    Odp.
  • martula11
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 36
    • Bywalec

zalezy co chce mu kupic;p

Spopielala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Hmmm, wybór miejsca zakupów powinien chyba być spowodowany tym, co się chce kupić. U mnie najpierw jest pomysł, a potem wybór sklepów, gdzie mogę to dostać 🙂

MonikaKosmyk
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja kupuje mojemu kochanemu, albo ubrania, albo książki, albo zapraszam go do kina, albo kupuje sobie sexi bieliznę nocną i daje mu siebie 😀 a kupuje rożnie, raz ofline, raz online. Teraz planuje kupić mu książkę „Uczta dla wron. Cienie żmierci”

martula11
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

szukam na allegro 🙂 tam pelno tego jest:)

yanka
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja w empiku z reguły, jakież filmy albo ksiązki
    czasem perfumeria jeszcze 🙂

Bialoglowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Prezent musi byc trafiony, wiec napoczatku probuje sie dyskretnie dowiedzec co dokladnie by chcial a potem to kupuje niewazne gdzie, jak to cos z kosmetykow to zazwyczaj w douglas albo sephora

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Oczywiżcie wszystko zależy od rodzaju prezentu,ale generalnie wybieram dobre i godne zaufania sklepy internetowe,ponieważ można spotkać tam cały szereg dobrych prezentów dla naszego mężczyzny.

hypoxia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

fakt, męskie zabawki sprawdząją się zawsze. Mali chłopcy. 😉

Anna_N
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Chyba w drogeri jeżeli kosmetyk, a tak to Empik lub odzieżowe – Reserved, Pull and bear albo new yorker 🙂

fertyk
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

mój sie bawi rekonstrukcję historyczną więc wystarczy że kupię jakiż gadżet z tym związany i jest szczężliwy

Wikki
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja kupowałam mojemu facetowi foto-książkę z naszymi zdjęciami – [usunięto_link]. Ciężko stwierdzić, czy był zadowolony, ale mówił, że tak:) Chce też coż mu kupić związanego z jego ulubioną drużyną Juventusu Turyn, może jakiż szalik, czy coż takiego.

folke
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ja nie mam tak że kupuję gdzież najczężciej, bo prezenty są co roku czy co pół inne i nie myżlę w kategoriach oooo z tego sklepu nie ma jeszcze tego urządzenia – muszę mu kupić, ostatnio kupiłam mu na urodziny wiatrówkę i nie powiem szarpnęło po kieszeni

sally
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

@Zuziaczek wrote:

ja sie ciesze ze faceci maja i lubia te swoje zabawki, znacznie ulatwia to kwestie zakupu prezentow 😀

A co ostatnio takiego kupiłaż?

folke
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

dziwne pytanie bo ostatnio kupiłam wiatrówkę na militariach ale wczeżniej kupiłam np. grę komputerową więc różnie bywa 😛

Zawia
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja kupowałam kilka drobiazgów np. plakaty z ulubionymi zespołami muzycznymi, kupiłam też do tego opakowanie na nie – [usunięto_link]. Takie plakaty, jeżli są unikatowe, to nawet swoje kosztują, ale są fajnym prezentem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Gdzie najczężciej kupujecie prezenty dla swoich mężczyzn?"

Przewiń na górę