• Autor
    Odp.
  • Kasia_81
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja pracuję w firmie z Koreańcami (oo zgrozo 😕 )…. szkolę serwisantów, nadzoruję produkcję.

simons_mother
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

O!! Szkolenie by mi się przydało. Praca w PINB wcale mnie nie satysfakcjonuje. Obroniłam dyplom i mam ambicje 8)
    Jaby która słyszała o jakej robocie to dać znac 😉

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja moge zalatwic prace w Holandi jesli ktos by byl zainteresowany to pw

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

a ja tylko w sklepie obuwniczym w małym centrum handlowym. na szczescie szef nie jest z miasta i ma na glowie ok 15 innych sklepow, wiec mam luz:P

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

To ja jestem konsultantką FM i Avonu, no i korków udzielam

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

zawsze sie zastanawialam czy na na byciu konsultantka faktycznie mozna troche zarobic… ?? teraz gdzie sie nie obejrzysz to albo któraż dziewczyna z Avonu albo Oriflame. duze zyski??

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Wiesz co bardziej w formie takiej, że nie płacę za kosmetyki i zarobie sobie np 150 zł. Ale to nie na początku, słyszałam, że w FM można nieźle zarobić, aczkolwiek jeszcze się o tym nie przekonałam.

Taja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja mam dożć specyficzny zawód, straszną ma nazwę: Sterylizator… hehe
    Pracuję w naszej cudownej służbie zdrowia…

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

zawsze sie zastanawialam czy na na byciu konsultantka faktycznie mozna troche zarobic… ?? teraz gdzie sie nie obejrzysz to albo któraż dziewczyna z Avonu albo Oriflame. duze zyski??

tak jak napisała Zielonooka zarobki hmm.. ja osobiżcie mało zarabiam jako konsultantka 🙂 bo przeważnie za to co zarobię kupię sobie jakiż kosmetyk 😉 ale jeżli będziesz miała zamówienia na ponad 1000zł to na pewno coż zarobisz.. 🙂

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ja pracuję w ksiegowożci w firmie produkującej makarony. Szefostwo jest okropne, a atmosfera różnie. Ale ogólnie nei narzekam jeszcze, ale mam chwile załamania. Zwłaszcza jak z mamą się umówię, a musze siedzieć po godzinach. Bo tego nie da sie przewidzieć. pomyżlę o pracy a raczej jej zmianie kiedy indziej. papa

Ines
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja niedawno ukończyłam 3-miesięczny staż w Urzędzie w Referacie Ożwiaty i od niedawna jestem na półrocznym stażu w Gimnazjum i jest zajefajnie jak narazie. Atmosfera żwietna, nauczyciele przyjaźni, dyrekcja też:) A robię tam tyle ciekawych rzeczy i ciągle mam coż na głowie, że nawet nie mam czasami czasu na herbatkę. Ale dla mnie to super bo ja uwielbiam ciągle coż robić, nie lubię siedzieć w miejscu. A w szkole ciągle się coż dzieje. Jestem pomocą pani pedagog. Pomagamy uczniom, rozwiązujemy ich problemy, czasem chodzę na zastępstwa na jakież lekcji, mam dyżury na przerwach, pilnowaniew dzieciaków podczas dowozu do domu (bo są przywożone i odwożone gimbusami). Dzieciaki też są żwietne. Narazie jest super. NAbieram dożwiadczenia a później się okaze:)

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja pracuje jako stylista-dekorator.

jest mi z tym na razie ok: zarobki w porzadku, godziny pracy elastyczne, regularne premie i spore znizki na ciuchy marek, dla ktorych pracuje.

jednak…nie jest to do konca moje powolanie, traktuje to jako zajecie dorywcze na czas studiow.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

martwie sie ze po studiach nie bede mogła znalesc pracy:/
    a Wy tak od razu znalazłyscie ja ez problemow?

Elvie
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja tam studiuje kosmetologię na łódzkim UM. A jeżli chodzi o pracę…
    Niedawno zaczęłam pracować w Łódzkim Spa – nie jest źle, a nawet mi się podoba, co prawda pod względem finansowym nie było mi to zbyt potrzebne, ale zawsze tego typu rzeczy sprawiały mi ogromna przyjemnożć 😉 Poza tym jestem szafirowym dyrektorem w Oriflame.

Ktoż wczeżniej pytał o zarobki tutaj – jeżli jest sie zwykła konsultantką, to żrednio(30% marży od zamówienia), zwłaszcza, kiedy nie ma się czasu na zbieranie zamówień, szczerze mówiąc podziwiam tych ludzi. Jeżli jednak buduje sie grupę jest znacznie lepiej, ale do tego tez trzeba zapału. Jestem zdania, ze gdybym zaczynała teraz, a nie, kiedy miałam 17 lat, to po prostu nie chciałoby mi się, trzeba na to sporo samozaparcia i wytrwałożci. Teraz nie narzekam, ale jak by nie patrzeć, mam swój zespół, jest wiele łatwiej 😉
    No i nie pożwięcam na to zbyt wiele czasu – po prostu go tyle nie mam.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@mrówka wrote:

martwie sie ze po studiach nie bede mogła znalesc pracy:/
    a Wy tak od razu znalazłyscie ja ez problemow?

bez doswiadczenia owszem, moze byc bardzo trudno.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " gdzie pracujecie"

Przewiń na górę