- AutorOdp.
- 8 lipca 2007 at 12:20
Czerowna dokladnie hehe zawsze pierwsza wybieram najlepsze 😛 i to jeszcze przed ustalaniem konkretnej ceny dlatego mam wszytsko tanio 😛
10 lipca 2007 at 09:22ja pracuje w takiej firmie sprzedajacej szkolenia. prawie caly dzien sie nudze, bo to nie jest super rozwijajaca praca niestety. ale skoncze studia i poszukam czegos lepszego.
codziennie do poludnia siedze w internecie, gadam na formum, a dzis ogladalam [usunięto_link], taka internetowa telewizje, w ktorej mezczyzna pokazuje jak nalezy robic tosty 😀 😀28 sierpnia 2007 at 12:16do niedawna jako pielegniarka spoleczna w Niemczech ale mnie ten zawod jakos nieinteresuje a wrecz przeciwnie meczy,wiec robie wlasnie kurs kasjerski i gdzies do butiku chce isc 🙂
28 sierpnia 2007 at 13:16ucząca się 😉
28 sierpnia 2007 at 18:14Ja pracuje jako recepcjonistka w fitness klubie. Praca fajna, mozna poznac mnostwo fajnych ludzi, ciagle cos sie dzieje.
29 sierpnia 2007 at 17:27Ja pracuję w studiu projektowym – Szefa mam ludzkiego no i najważniejsze nie wtrąca się mi w projekty, poza tym studiuję.
Ah, no i oczywiżcie prace (obowiązki) domowe, he he.29 sierpnia 2007 at 20:11ja póki co szukająca.. w przyszłym tyg. idę na rozmowę.. będę miała się dzieckiem opiekować.. mam nadzieję że coż z tego wyjdzie.. 😛
a poza tym to jestem osobą studiującą 🙂31 sierpnia 2007 at 12:54od poniedziałku w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego 😀
jesu jak się cieszę 😀31 sierpnia 2007 at 15:43@Onione wrote:
[usunięto_link] wrote:
od poniedziałku w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego 😀
jesu jak się cieszę 😀kolejna inżynier na forum? 🙂
nie, ekonomistka 😀
taki dziwny zbieg okolicznożci 😀31 sierpnia 2007 at 18:24[usunięto_link] wrote:
nie, ekonomistka 😀
taki dziwny zbieg okolicznożci 😀😆 też ekonomistka, i to po budowlance 😆 a pracuje i to już prawie 9 rok w firmie z branży produkcyjnej.
2 września 2007 at 12:52Odbyłam już tyle rozmów kwalifikacyjnych, a moje cv znalazło się chyba na biurkach każdej firmie u mnie w mieżcie, że wymyżliłam sobie szkolenie 🙂
Na dniach mają do mnie zadzwonić 🙂 Szkolenie pt. : księgowożć biurowa 😛10 września 2007 at 11:01wlasnie dostalam odp jutro do pracy ide rany wiecie co dziewczyny tak sie ciesze ze az sie poplakalam wprawdzie to narazie na okres probny bo na 3 dni ale postaram sie jak tylko bede mogla.i bede pracowac w sklepie odziezowym wrangler,lee
10 września 2007 at 11:28Gratuluję! Daj z siebie wszystko, ale pamiętaj bądź sobą.
10 września 2007 at 12:32No ja takze gratuluje i zycze powodzenia. Daj nam znac jak Ci poszlo 🙂
10 września 2007 at 15:26gratluję i powodzenia!!
- AutorOdp.