- AutorOdp.
- 26 marca 2009 at 12:28
żeby zdobyć w jakimż okreżlonym kierunku dożwiadczenie, zawsze kiedyż musi się podjąć tą pierwsza prace, w której będzie się „bez dożwiadczenia”
jeżli ktoż przez cały czas nauki nie pracuje, a dopiero po zakończeniu studiów podejmuje pierwszą prace to jest mi naprawdę szkoda takich osób…
ja od liceum wyszukiwałam sobie dorywcze zajęcia i zarabiałam. teraz na studiach pracuje cały czas i po prostu ręce mi opadają gdy słyszę teksty ludzi z mojego roku że 'na studiach dziennych nie ma czasu pracować’… ręce opadają.
więc tak czy owak dożwiadczenie jest bardzo ważne, nawet jeżli jest zdobywane w innych branżach.
26 marca 2009 at 12:50mi nie jest ich szkoda, bo maja to, co maja na wlasne zyczenie.
27 marca 2009 at 20:17można powiedzieć że w szeroko rozumianym marketingu 😉
+ szkola AP Edukacja, zwiazana takze z marketingiem :]
dobrze jest 😀30 marca 2009 at 08:28A ja w biurze podróży 😀
30 marca 2009 at 10:35Obecnie w domu. Lenistwo, które niedługo się skończy 🙄 Zaczynam pracę od przyszłego poniedziałku w sklepie z ciuszkami. Zobaczymy jak to będzie.
8 maja 2009 at 19:12[usunięto_link] wrote:
żeby zdobyć w jakimż okreżlonym kierunku dożwiadczenie, zawsze kiedyż musi się podjąć tą pierwsza prace, w której będzie się „bez dożwiadczenia”
jeżli ktoż przez cały czas nauki nie pracuje, a dopiero po zakończeniu studiów podejmuje pierwszą prace to jest mi naprawdę szkoda takich osób…
ja od liceum wyszukiwałam sobie dorywcze zajęcia i zarabiałam. teraz na studiach pracuje cały czas i po prostu ręce mi opadają gdy słyszę teksty ludzi z mojego roku że 'na studiach dziennych nie ma czasu pracować’… ręce opadają.
więc tak czy owak dożwiadczenie jest bardzo ważne, nawet jeżli jest zdobywane w innych branżach.
zależy co studiujesz.. na niektórych kierunkach naprawdę nie ma na to czasu 😐
14 maja 2009 at 19:12w szpitalu w administracji
27 sierpnia 2009 at 18:48sekretarka 😀
28 sierpnia 2009 at 18:09Od kilku miesięcy nie pracuje nigdzie. I bardzo mi jest z tym niedobrze;/
28 sierpnia 2009 at 20:46ja jestem lektorem angielskiego w szkole jezykowej, wiec przez ostatnie dwa miesiace mialam wakacje 😀 no ale wrzesien niestety juz wielkimi krokami sie zbliza. choc nie powiem, ze mi smutno bo bardzo lubie ta prace
28 sierpnia 2009 at 23:00Pracuję jako fotoreporter w gazecie…:) elastyczne godziny pracy, super atmosfera, darmowe wstępy na koncerty, wernisaże, premiery teatralne itp.
Uważam że ludzie którzy tylko studiują mają gorszy start…gdy szukałam pracy to w większożci pracodawcy poszukiwali 'młodych, wykształconych, z dożwiadczeniem’, no niestety gdy tylko się studiuje, ciężko o dożwiadczenie (nawet już nie chodzi o to w danej branży, ale w ogóle).
2 września 2009 at 15:43technik RTG – szpital 🙂
6 września 2009 at 11:37narazie pracuje w sklepie z ubraniami
- AutorOdp.