• Autor
    Odp.
  • katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

żeby zdobyć w jakimż okreżlonym kierunku dożwiadczenie, zawsze kiedyż musi się podjąć tą pierwsza prace, w której będzie się „bez dożwiadczenia”

jeżli ktoż przez cały czas nauki nie pracuje, a dopiero po zakończeniu studiów podejmuje pierwszą prace to jest mi naprawdę szkoda takich osób…

ja od liceum wyszukiwałam sobie dorywcze zajęcia i zarabiałam. teraz na studiach pracuje cały czas i po prostu ręce mi opadają gdy słyszę teksty ludzi z mojego roku że 'na studiach dziennych nie ma czasu pracować’… ręce opadają.

więc tak czy owak dożwiadczenie jest bardzo ważne, nawet jeżli jest zdobywane w innych branżach.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mi nie jest ich szkoda, bo maja to, co maja na wlasne zyczenie.

lasica
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 34
    • Bywalec

można powiedzieć że w szeroko rozumianym marketingu 😉
    + szkola AP Edukacja, zwiazana takze z marketingiem :]
    dobrze jest 😀

kociak84
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

A ja w biurze podróży 😀

Weronika1985
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Obecnie w domu. Lenistwo, które niedługo się skończy 🙄 Zaczynam pracę od przyszłego poniedziałku w sklepie z ciuszkami. Zobaczymy jak to będzie.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

żeby zdobyć w jakimż okreżlonym kierunku dożwiadczenie, zawsze kiedyż musi się podjąć tą pierwsza prace, w której będzie się „bez dożwiadczenia”

jeżli ktoż przez cały czas nauki nie pracuje, a dopiero po zakończeniu studiów podejmuje pierwszą prace to jest mi naprawdę szkoda takich osób…

ja od liceum wyszukiwałam sobie dorywcze zajęcia i zarabiałam. teraz na studiach pracuje cały czas i po prostu ręce mi opadają gdy słyszę teksty ludzi z mojego roku że 'na studiach dziennych nie ma czasu pracować’… ręce opadają.

więc tak czy owak dożwiadczenie jest bardzo ważne, nawet jeżli jest zdobywane w innych branżach.

zależy co studiujesz.. na niektórych kierunkach naprawdę nie ma na to czasu 😐

megan_fox
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

w szpitalu w administracji

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

sekretarka 😀

szpilk@
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Od kilku miesięcy nie pracuje nigdzie. I bardzo mi jest z tym niedobrze;/

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

ja jestem lektorem angielskiego w szkole jezykowej, wiec przez ostatnie dwa miesiace mialam wakacje 😀 no ale wrzesien niestety juz wielkimi krokami sie zbliza. choc nie powiem, ze mi smutno bo bardzo lubie ta prace

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Pracuję jako fotoreporter w gazecie…:) elastyczne godziny pracy, super atmosfera, darmowe wstępy na koncerty, wernisaże, premiery teatralne itp.

Uważam że ludzie którzy tylko studiują mają gorszy start…gdy szukałam pracy to w większożci pracodawcy poszukiwali 'młodych, wykształconych, z dożwiadczeniem’, no niestety gdy tylko się studiuje, ciężko o dożwiadczenie (nawet już nie chodzi o to w danej branży, ale w ogóle).

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

technik RTG – szpital 🙂

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

narazie pracuje w sklepie z ubraniami