- AutorOdp.
- 20 czerwca 2007 at 15:50
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy dzięki rowerowi sportowemu można zrzucić zbędny tłuszcz na brzuchu?
Czy odpowiednim przyrządem do schudnięcia i umodelowania ciała jest wiożlarz?
Męczy mnie tłuszcz na brzuchu… wrr obrzydliwe:/ Chcialabym się go pozbyć.
Czy na rowerze i wioslarzu można?
Pozdrawiam:)
20 czerwca 2007 at 18:58Można można 🙂 tylko na rowerku to raczej tłuszczyk na udach Ci się zniweluje, za to na wiożlarzu brzuszek jak najbardziej, do tego wymodelujesz rączki ładnie 🙂
21 czerwca 2007 at 18:14hehe, dziękuję 😉
Ale to bardziej dla mojego mężczyzny… chociaż dla mnie też;).
Z natury jesteżmy leniami:/. W sumie ja mogłabym brzuszki robić, ale On ech… mówi że a to miejsca nie ma, a to coż tam:/.. smierdzacy leniuch;).
No tak tylko że wiożlarz Dobry kosztuje, chociaż by się zwrociło, bo karnety do siłowni np. w roku wyjdą drożej.
A np. taki rowerek treningowy za ok 300 zł. to jakiż bubel? czy można zaryzykować?
21 czerwca 2007 at 19:07[usunięto_link] wrote:
hehe, dziękuję 😉
Z natury jesteżmy leniami:/. W sumie ja mogłabym brzuszki robić, ale On ech… mówi że a to miejsca nie ma, a to coż tam:/.. smierdzacy leniuch;).
No tak tylko że wiożlarz Dobry kosztuje, chociaż by się zwrociło, bo karnety do siłowni np. w roku wyjdą drożej.
A np. taki rowerek treningowy za ok 300 zł. to jakiż bubel? czy można zaryzykować?
Co do rowerków to nie znam się a co do leni, to mmm większy ze mnie jest leń niż z mojego faceta, bo on wieczorkiem robi ćwiczenia, [ brzuchy, pompki , i inne ] i mam pełen podziw dla niego, bo kondycje to on ma!
21 czerwca 2007 at 19:07[usunięto_link] wrote:
hehe, dziękuję 😉
Co do rowerków to nie znam się a co do leni, to mmm większy ze mnie jest leń niż z mojego faceta, bo on wieczorkiem robi ćwiczenia, [ brzuchy, pompki , i inne ] i mam pełen podziw dla niego, bo kondycje to on ma!
1 lipca 2007 at 04:54Ja dużo ćwicze na małym mini stepterku można taki kupic na alegro koszt to 99-110 zł ,pół godzinki dziennie a stracisz i na brzuchu i na udach….super:))
6 lipca 2007 at 15:06Najlepszym cwiczeniem na modelowanie sylwetki jest bieganie albo marszobieg bo pracuja wszystkie partie miesni i to bardzo intensywnie, na sam brzuch to jak sama nazwa wskazuje polecala bym brzuszki 🙂
11 lipca 2007 at 13:54Nie wiem jak rowerek działa ale ja polecam Ci robić brzuszki i to nie tylko te standardowe do przodu ale bardziejn polecam skożne.
Jednak żeby były efekty musisz być sysytematyczna. Jak skończysz po krótkim czasie to efekt [usunięto_link] niedoskonały wróci jak bumerang powodzonka:)21 lipca 2007 at 14:00WItam
czy wiecie która firma produkujaca rowerki rehabilitacyjne jest najlepsza? Jezeli chodzi o wytrzymałożć i komfort używania, funkcjonalnosc.?
Nie chodzi mi o drogie rowerki, ale takie ze żredniej polki.
27 lipca 2007 at 18:01moj chlopak kilka dni temu kupil mi pas na brzuch i dzis byl drugi dzien jka mam go na brzuchu podczas jazdy na rowerze dziewczyny mowie wam masakra przejechalam kilkaset metrow i pot sie ze mnie leje masakra,jestem bardzo zadowolona i widze juz rezultaty brzuszek jest troszke lzejszy,pisez wam o tym bo warto w niego zainwestowac jest bardzo Przydatny.kosztuje tylko 29 zL.AZ SIE DZIS Z MOIM CHLOPAKIEM SMIALAM BO WIDZIELISMY JAK MI KROPLE POTU LECA MASAKRA
5 grudnia 2007 at 01:01hm.. ogolnie na schudniecie to najlepsze są joggingi.
trener na silce mowil ze bierznia i metalowy łancuch na lodówke 🙂
jestem zwolenniczka lekkiejatletyki wiec latem biegam. zeby kontrolowac swoje wyniki i miec jakby zaplanowany program treningu warto zainwestowac w takiego runnerka – – -> [usunięto_link]
jesli ktos podchodzi do sparwy profesjonalnie 🙂23 stycznia 2008 at 19:38jakbys sie do tych cwiczen przylozyla to na pewno;)
12 marca 2008 at 20:46a ja zaczelam chodzic na aqua aerobic i musze powiedziec ze jest naprawde super, w trakcie cwiczen nie wydaje sie zeby czlowiek sie jakos bardzo meczyl, ale po wyjsciu z basenu czuc ze sie przez godzinke dobrze ruszalo:) mam nadzieje ze efekty beda widoczne:D
13 marca 2008 at 13:48tez kiedys chodzilam uwielbialam ten aerobik a teraz tylko zwykly basen i zestaw cwiczen tzw zbedne kilogramy [usunięto_link] jakos jest mnie coraz mniej:)
11 kwietnia 2008 at 20:02ja znalazłam dietke i zestaw ćwiczeń włażnie na [usunięto_link] jestem bardzo zadowolona bo niemyslałam że na jednej stronce znajde odpowiedzi na moje pytania. mam nadzieje że uda mi się zrzucic pare kilo i przy okazji pozbyć sie cellulitu…
- AutorOdp.