- AutorOdp.
- 12 sierpnia 2007 at 08:29
Ja włażnie zaczynam trzydniowe oczyszczanie organizmu, i jestem wielką zwolenniczką głódówek : ) Zawsze brzuszek trochę spadnie, i to nieopisane uczucie lekkożci 😀
Stosujecie? 😀
12 sierpnia 2007 at 08:52Nie bo gdyby po za brzuchem jeszcze bardziej spadły mi cycki to miałabym z przodu plecy i z tyłu plecy. 😥
12 sierpnia 2007 at 09:01Ja mysalam nie raz o takie glodowce, ale nie wiem ile bym wytrzymala 😉
Moze kiedys sprobuje, jak na razie mnie do tego nie ciagnie 😉12 sierpnia 2007 at 09:17ja bym nie potrafiła stosować głodówki 😀 chyba za bardzo lubię jeżć 😛 (uff… ale naszczężcie mam w miarę szybką przemiane materi i to jedzenie nie oddziałowywuje na mnie strasznie tucząco :P) chociaż nie obraziła bym się jak by mi pare kg spadło 😉
no ale na głodówce… mój rekord wynosi 20 h 😀 więcej nie dałam rady… i rzuciłam sie na jedzenie 😛
12 sierpnia 2007 at 09:27głodowka to totalna głupota , co z tego ze spadnie ci brzuch ale na krotko bo potem znow wrocisz do wagi a takie oczyszczanie organizmu robi sie z pomoca dietetyka anie samemu bo potem odbije to sie na twoim zdrowiu.
12 sierpnia 2007 at 10:2520 h to i tak sporo, a Tobie xyz w 3 dni biużcik nie spadnie 😀 spokojna główka : ))
12 sierpnia 2007 at 13:50U mnie rekord to 15 godzin /8 przespalam 😉 /, ale jakos nie rzucalam sie na jedzenie po przebudzeniu 😉
Czasem tak mam ze mi sie po prostu nie chce jesc.12 sierpnia 2007 at 20:37Głodówki są chyba nie dla mnie. Kiedyż spróbowałam… po paru godzinach (chyba 10) o mało nie zemdlałam…. po wypiciu wody niegazowanej czułam się jeszcze gorzej niż wczeżniej 😕
12 sierpnia 2007 at 20:41co to wogole za sens robienie takich glodowek w dodatku samemu bez zadzoru dietetyka , ale wy sie niszczycie dziew wasza glupota.
13 sierpnia 2007 at 18:11głodówka…nigdy w życiu…
2 września 2007 at 10:33Ja kiedyż urządziłam sobie głodówke piłam tylko wode i soki rozcięczone wodą…
Nie wspminam tego dobrze bo zrobiłam to nie fachowo głodówka powinna odbywac sie po konsultacji z lekarzem…
Jak głodowałam po 2 dniach byłam zła jak osa,byłam słaba i ciągle mi sie chciało spac a w dodatku burczało mi w brzuchu.3 dnia kręciło mi sie w głowie bolała mnie głowa jak nie wiem i zaczeła mi leciec krew z nosa…
Przestraszyłam się tego wszystkiego pojechałam do szpitala i dostałam kroplówke i oczywiżcie wszyscy tak obecni z personelu medycznego patrzyli sie na mnie jak na warjatke było mi wstyd ze taka głupia byłam i sie nie przygotowałam do tego wszystkiego oraz postąpiłam tak pochopnie.2 września 2007 at 15:59[usunięto_link] wrote:
… głodówka powinna odbywac sie po konsultacji z lekarzem…
żwięta racja ❗ 🙂
zresztą ja na głodówkę nigdy bym się nie zdecydowała ….4 września 2007 at 17:08Ja raz syosowałam głodówke i czułam się potem lepiej:)
Nie rzuciłam się na jedzenie a te uczucie lekkożci jest fajne chociaz nie wolno przesadzać. 🙂7 listopada 2007 at 18:12a ja zrobiłam sobie kiedyż głodowke na ok. 72godz. i nic większego mi nie było. No w sumie 3 dnia troche brakowało energii, tak jakbym niewyspana była..
Wytrzymałam głód tylko dlatego że sobie wmawiałam że chce pobić swój rekord 😀 wiem że to głupie, ale w końcu raz tak zrobiłam, a nie np. co dwa tygodnie bo wtedy to chyba za czesto.7 listopada 2007 at 19:05rany…3 dni głodówki…szaleństwo…oj dziewczyny, próbujecie wszelkich dziwnych metod a może spróbujcie dietą która ja kiedyż Wam proponowałam… może wiele z Was nie uwierzy ale na prawdę schudłam prawie 30kg…wiadomo, nie ma diety cud, ale ta jest chyba najlepsza jaka jest dotychczas na rynku…a została wypróbowana nawet przez moje znajome, które schudły 5,7 i 10kg i przez nasze koleżanki forumowiczki…
- AutorOdp.