• Autor
    Odp.
  • dark-princess
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

A jak masz zamiar „wyjżć” z tej głodówki ? Po czymż takim to chya efekt jo-jo murowany 🙁

Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Głodówka lecznicza

Można powiedzieć, że stanowi jeden z wariantów diety oczyszczającej. Przeciętnie trwa dwa, trzy dni, w trakcie których pacjent powstrzymuje się od jedzenia. W tym czasie pije jedynie wodę, ewentualnie zieloną herbatę i zioła. Głodówka musi być żciżle kontrolowana i można ją zastosować tylko po uprzedniej konsultacji z lekarzem.

Niektórzy dietetycy układają specjalne diety oczyszczające, których efekty zależą od żcisłego ich przestrzegania i konsekwencji pacjenta. Bardzo popularne są sokoterapie, w trakcie których spożywa się wyłącznie pokarm płynny w postaci soków owocowych i warzywnych. Wszyscy jednak, zgodnie zalecają picie dużej ilożci płynów ? wody oraz zielonej herbaty.

Więcej to zapraszam
    [usunięto_link]

Pozdrawiam:)

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

nie dopuszcze do jojo 🙂 za dużo pracuje nad tym zeby osiagnąc to co chcę 😛
    a zacznę od sokow, poźniej może przecierowe… hmm poźniej jakies jogurty naturalne a poxniej sie zobaczy 🙂 napewno narazie bede urozmaicać i zagęs****ć po mału to co spożywam 🙂 a jak zacznie mi waga znow rosnąc to podwoje ilożć ćwiczeń ot tak… 😛

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

rany…3 dni głodówki…szaleństwo…oj dziewczyny, próbujecie wszelkich dziwnych metod a może spróbujcie dietą która ja kiedyż Wam proponowałam… może wiele z Was nie uwierzy ale na prawdę schudłam prawie 30kg…wiadomo, nie ma diety cud, ale ta jest chyba najlepsza jaka jest dotychczas na rynku…a została wypróbowana nawet przez moje znajome, które schudły 5,7 i 10kg i przez nasze koleżanki forumowiczki…

godówka tylko wyniszczy organizm, a ta Twoja dietka całkiem całkiem wygląda… 🙂

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

jaa, nie ma nic gorszego niż głodówka, moja mama ją stosowała w zeszłym roku i mówi że czuła się jakby lada chwila miała umrzeć.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Głodówka"

Przewiń na górę