- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2008 at 20:45
no wiadomo ale glodowka na dluzsza mete jes bez sensu za duzo wyrzeczen po to by wrocilo w 3 dni:(
16 kwietnia 2008 at 18:32no tak ale na dluższa metę to tez żadko która z nas wytrzymuje…
ja wytrzymałam max tydzień na diecie…
Mam kiepską motywację i silną wolę.
Dlatego w moim przypadku tylko kompleksowe działanie ma sens.17 kwietnia 2008 at 19:48ja wytrzymuje 😛 od niedzieli 😛 gdzie zjadłam pare paluszkow….. ://
a dziż jest czwartek i nic co trzeba gryźć albo jest gęsciejsze niz kawa NIE MIAŁAM w ustach 😛 😛 czyli tak jakby mam 4 dzień głodówki za sobą 😛 jutro będzie 5 ty 😛 i czuje sie genialnie 😛 lekko przyjemnie, mam mnóstwo siły i PAŁERA ;PP pozdrawiasy 😛 🙂17 kwietnia 2008 at 22:20[usunięto_link] wrote:
ja wytrzymuje 😛 od niedzieli 😛 gdzie zjadłam pare paluszkow….. ://
a dziż jest czwartek i nic co trzeba gryźć albo jest gęsciejsze niz kawa NIE MIAŁAM w ustach 😛 😛 czyli tak jakby mam 4 dzień głodówki za sobą 😛 jutro będzie 5 ty 😛 i czuje sie genialnie 😛 lekko przyjemnie, mam mnóstwo siły i PAŁERA ;PP pozdrawiasy 😛 🙂pytanie moze wydać się głupie, ale od zawsze mnie nurtowało: nie burczy Ci w żołądku? 8)
18 kwietnia 2008 at 07:54Głodówkę można stosować ale rzadko, parę razy w roku np: w weekendy. Głodówka spowalnia przemianę materii, tracimy też nie tylko tłuszcz, ale i miężnie. [usunięto_link] polecam.
18 kwietnia 2008 at 09:27[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ja wytrzymuje 😛 od niedzieli 😛 gdzie zjadłam pare paluszkow….. ://
a dziż jest czwartek i nic co trzeba gryźć albo jest gęsciejsze niz kawa NIE MIAŁAM w ustach 😛 😛 czyli tak jakby mam 4 dzień głodówki za sobą 😛 jutro będzie 5 ty 😛 i czuje sie genialnie 😛 lekko przyjemnie, mam mnóstwo siły i PAŁERA ;PP pozdrawiasy 😛 🙂pytanie moze wydać się głupie, ale od zawsze mnie nurtowało: nie burczy Ci w żołądku? 8)
teraz juz nie 🙂
20 kwietnia 2008 at 17:03Witam:)
Są bardzo różne opinie na temat głodówek. Na pewno przynoszą uczucie lekkożci bo jak szanowne poprzedniczki napisały spada brzuszek i to żwietne uczucie a la motyl. Hmm jednak ja bym zaproponowała po prostu oczyszczenie organizmu za pomocą picia dużej ilożci wody, wywarów z warzyw oraz ograniczenia jedzenia. Dodatkowo można zakupić suplementy działające jak detox, tzn. uprawnią pracę jelit i oczyszczą organizm. Głodując dajecie sygnał Waszemu organizmowi, że coż zaczyna się dziać, coż do czego Twój organizm nie jest przyzwyczajony. To dla niego alarm! Wówczas organimz przechodzi na tryb oszczędzania. Więc pamiętajcie drogą do szczupłej sylwetki jest tak na prawdę częste jedzenie tzn. 5 razy dziennie. Odpowiednio przygotowane posiłki, jedzone systematycznie to prawidłowa droga. Polecam!
Ania:)
23 kwietnia 2008 at 16:05ja mam dzis 10 dzień głodówki 😛 czuje sie po prostu rewelacyjnie 😛 😛
ale pomału chce wracać do jedzenia 😛23 kwietnia 2008 at 16:33ale jak wrocisz donormalnego jedzenia kilogramy wroca razy dwa polecam ci najpierw diete oczyszczajaca ona Cie wprowadzi w zywienie normalne [usunięto_link] mysle ze nie powinnas teraz przynajmniej rok tego powtarzac.
23 kwietnia 2008 at 18:59zależy co kto nazywa normalnym jedzeniem 🙂 dla mnie normalne jedzenie to są jogurciki naturalne serki warzywka i owoce 🙂 sądze ze sama bede w stanie sie potem z głodówki wyprowadzić 🙂
23 kwietnia 2008 at 19:30ile najwiecej dni glodowalas?? daje to jakies widoczne efekty?
24 kwietnia 2008 at 04:57Głodówka to nie jest zbyt mądry sposób na odchudzanie, nie każdy poza tym może ją stosować. Oczywiżcie na pewno zgubisz kilka kilogramów od razu ale co z tego jak wrócisz do normalnego jedzenia to je odzyskasz. Żaden dietetyk nie poleci głodówki. Niektóre gwiazdy się tym publicznie chwalą, ale to nie jest jedyne wyjżcie by schudnąć. Poza tym do głodówki trzeba się przygotować. A koleżanka wyżej napisała, że 10 dzień na głodówce i czuje się super. Nie bardzo w to wierzę, ale pamiętajcie każdy organizm reaguje inaczej i inna osoba może poczuć się zmęczona, bardzo słaba i mieć zawroty głowy. głodujący organizm też nastawia się na głodówkę i wolniej zaczyna spalać bo musi zaoszczędzić aby przetrwać.
Pozdrawiam
24 kwietnia 2008 at 11:14[usunięto_link] wrote:
ile najwiecej dni glodowalas?? daje to jakies widoczne efekty?
teraz jest najdłuzej 🙂 dziż 11 dzień i nadal czuje sie rewelacyjnie 🙂 Twoja Figura moze wierzyć albo i nie 🙂 ale ja sie do głodówki przygotowywałam 🙂 jedząc mało mniej jeszcze mniej i dopiero nic 😛 🙂
A efekty widoczne. hmm spadajace kg i wciąz pomniejszajacy sie brzusio 😛 szczególnie w dolnych partiach 🙂
24 kwietnia 2008 at 11:57Hmmm cieszy mnie Twoje dobre samopoczucie, jednak moje dożwiadczenia pozwalają mi jednoznacznie twierdzić, że głodówka to nienajlepsza forma odchudzania. Mam nadzieję, że te kilogramy nie wrócą równie szybko jak je tracisz:). Powodzenia choć ja tego nie zalecam i mam andzieję, że nastolatki nie będą brały tego przykłądu za wzór;)
Powodzonka
24 kwietnia 2008 at 19:00no na odchudzanie to nie jest najlepszy sposób 🙂 ale wpływa korzystnie na organizm 😛 mozna sie pozbyć tego wszystkiego co tam zalega 😀
hehe 🙂
- AutorOdp.