- AutorOdp.
- 10 października 2008 at 18:47
Hej,
Temat nie odnosi sie do wszystkich mezczyzn oczywiscie. Na pewno sa na swiecie mezczyzni madrzy:) ale chcialabym opisac zachowanie pewnego glupiego mezczyzny.
Niektorzy z moich sasiadow to ludzie nie wyksztalceni. Siedza w domu caly dzien, pija piwo od 10-tej rano i zyja z zasilkow.
Wrocilam dzisiaj z pracy a u jednego z sasiadow zaczynala sie mala imprezka. On i kilku jego kumpli siedzieli sobie przed domem i popijali piwko glosno ryczac ze smiechu. Kiedy przechodzilam, jeden z kumpli krzyknal glosno „czesc sasiadko”, odpowiedzialam „czesc” nie zatrzymujac sie. On na to „zaraz do ciebie przyjde zeby zajac sie twoja smaczna d****”.
Co robic z takimi idiotami? Wiem. Powiecie zeby ignorowac, ale jestem tak cholernie zla, ze nie mam ochoty po prostu zignorowac i zapomniec.
Gdzie zaczyna sie molestowanie seksualne? Czy mamy takie chamskie zachowanie znosic tylko dlatego, ze jestesmy kobietami i nie potrafimy (i nie chcemy) dac w zeby?10 października 2008 at 20:46tzn. chcesz rozwiązania dla swojego braku umiejętnożci reagowania w takich sytuacjach, lub olewania szukać w posądzaniu o molestowanie seksualne?
a nie miałas ochoty na to żeby zajął się Twoją dupką? tylko tak szczerze, sama dla siebie.
mam Ci zrobić listę zachowań kobiecych które muszę znosić „tylko dlatego że jestem mężczyzną”?
11 października 2008 at 00:58on 5 minut po tym zdarzeniu zapomniał o sprawie, a Ty wróciłaż do domu i napisałaż ten post. po co?! nie myżl o idiotach, którzy mają zbyt dużo wolnego czasu 😉
11 października 2008 at 13:42zawsze moglaż się odwrócić i dać mu w „pyszczek” 🙂
11 października 2008 at 13:58cytuję wiadomożć którą dostałem od autorki tematu ;).
Sluchaj kretynie, dla twojej wiadomosci: Nie, nie mialam ochoty zeby zajal sie moja d****. Gdybym na to miala ochote, to nie napisalabym ze jestem wsciekla. Gdybym miala na to ochote to powiedzialabym mu: Chodz, czekam na ciebie.
Naucz sie czytac! Nie wyciagaj swoich pustych bezpodstawnych wnioskow!
I jeszcze jedno: PIERDOL SIE!
Zrozumiales co do ciebie napisalam? Czy moze zastanawiasz sie czy nie chce bys sie zajal moja d****?wiesz z czym masz problem? nie z tą konkretną sytuacją czy też z tym konkretnym facetem. Ty masz problem ze sobą i z luzem.
nie, nigdy byż mu nie powiedziała przy jego kumplach że masz na niego ochotę. to zrozumiałe.
ps. nie mam ochoty zajmować się Twoją dupką.[/quote]
11 października 2008 at 14:20Do mhmm:
Ze co? a dlaczego niby mam problem ze soba i z luzem?
Ty chyba nie wiesz co by tu napisac. Wiesz co? Jesli nie masz nic sensownego do napisania, to moze lepiej nie pisz wcale.
Ja napisalam najpierw, ze denerwuje mnie chamskie i prostackie zachowanie. Ty na to, ze ja pewnie tego wlasnie chcialam. Hmmm skad ty takie madrosci bierzesz? Czyzbys potrafil czytac w moich myslach??
Potem wytlumaczylam ci zebys nie doszukiwal sie jakis ukrytych podtekstow, bo ja mysle to co pisze. A ty na to, ze mam problem ze soba i z luzem. Ciekawe. Mam takie wrazenie, ze bardzo chcialbys byc psychologiem. Niestety musze cie zmartwic: do tego trzeba miec troche rozumu.11 października 2008 at 15:50a czy czasem nie jesteż zbyt wrażliwa i „wkurzliwa” na zdanie innych na Twój temat, i czy czasem problem nie leży w Tobie?
11 października 2008 at 16:28Moze i tak. Czemu nie.
Ale widzisz mam prawo nie lubic jak ktos sie chamsko w zwiazku do mnie zachowuje. I o tym byl moj post. A nie o tym, co kto o mnie sadzi.
W dalszym ciagu nie wytlumaczyles mi jakim cudem wydedukowales, ze ja tak naprawde mialam ochote na to zeby ten prostak zajal sie moja d****.
Myslisz, ze bedziesz wypisywal kazda glupote, ktora przyjdzie ci na mysl? Prosze bardzo ale teraz sie z tego wytlumacz.11 października 2008 at 19:07nie stwierdziłem, tylko spytałem.
mam dla Ciebie rozwiązanie problemu: znajdź sobie jakież zajęcie. pokaż że jesteż kobietą z klasą i masz inne zajęcia niż wkurzanie się takim czymż.
11 października 2008 at 19:24Widzisz, zachowales sie tak samo jak koles z mojego pierwszego posta. Zachowales sie jak prostak i cham. Obraziles mnie. Teraz jestes zaskoczony tym, ze odpisuje. Nie wiesz jak sie wytlumaczyc i jest ci glupio bo wiesz, ze twoja reakcja na mojego posta byla po prostu chamska. Odwolujesz sie do mojej klasy zebym juz przestala drazyc temat. Nastepnym razem pomysl zanim napiszesz kolejna bzdure.
11 października 2008 at 20:13napewno ktoż kto nazywa facetów głupkami i idiotami, ktoż kto nie potrafi wyluzować i zająć się czymż innym, ktoż kto wysyła prywatne wiadomożci z wyzwiskami nie będzie mnie uczył kultury.
ogarnij się dziewczyno.
12 października 2008 at 08:37Buahaha, ciebie najpierw trzeba rozumu nauczyc bo osoba inteligentna nie ma problemow z kultura.
Wyraznie napisalam, ze „glupi mezczyzni” to nie o wszystkich facetach tylko o tym jednym z mojej pierwszej historyjki. A po twojej reakcij: tez o tobie. Wiec nie wkladaj mi w usta czegos czego nie powiedzialam. W dalszym ciagu wpajasz mi, ze nie potrafie wyluzowac chociaz nie mam pojecia dlaczego. Uwazam sie za osobe wyluzowana a to wcale nie znaczy, ze powinnam znosic chamstwo wobec siebie. Tym bardziej jesli jest to chamstwo niezasluzone i od osoby, ktora mnie nie zna. Nie potrafie zajac sie czyms innym?? Skadze znowu przyszlo ci to do glowy? Ty chyba masz ukryta kamere w moim domu albo jestes wszechwiedzacy i wszechwidzacy 🙂 Jesli chodzi o prywatna wiadomosc z wyzwiskami… hmmm Twoim zdaniem jest OK wypisywac glupoty o ludziach i obrazac ich publicznie a ja nie mam prawa sie odezwac jesli ktos mnie obraza???? Ja mam troche inne zdanie.12 października 2008 at 15:53nie chce mi się tego czytać. Ty naprawdę nie potrafisz dać sobie trochę luzu.
nikogo nie obrażałem, ja tylko przepisałem to co sama tutaj napisałaż. to Ty mnie obrażasz. jesteż niekulturalna i Twoje reakcje są nieadekwatne do bodźca/sytuacji, i dlatego nie dziwię się że tak zareagowałaż w sytuacji o której opowiedziałaż.pa.
12 października 2008 at 16:08😀
Co ty z tym luzem? 😀
Owszem, obraziles mnie. Zasugerowales, ze mialam ochote zeby ten facet zajal sie moja d****.
Dociera to do ciebie czy ciagle jeszcze nie? Ja chyba mowie po japonsku bo powtarzam to setny raz a ty nie masz pojecia o co chodzi.
Nie chce ci sie czytac? A kto ci karze? To ty odpowiedziales na mojego posta. Odpowiedziales jak prostak i cham i ja mialam prawo zareagowac.
Nie mam pojecia w ktorym momencie to ja ciebie obrazilam. Przeciez ciagle tylko cytuje to co ty powiedziales.
Ja niekulturalna?? Wypraszam sobie. To nie ja obrazam nieznajomych bez powodu.12 października 2008 at 17:23Judy, molestowanie seksualne zaczyna się kiedy ktoż narzuca Ci seksualne zachowania, a Ty czujesz się z tym niekomfortowo, obawiasz się czegoż, jest Ci przykro. Nikt nie ma prawa sprawiać, że będziesz się tak czuła.
- AutorOdp.