• Autor
    Odp.
  • Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Judy, skończ „dyskusje” z tym panem, nie ma sensu tego ciągnąć.
    Co chciałabyż jeszcze powiedzieć w temacie?

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Olguż ma rację – wystarczy tej, do niczego prowadzącej „dyskusji”.. 😕

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

??? ktos cie obraza i tobie sie to nie podoba ????
    Zdaje sie, ze masz problem z luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzem

kpina trochę Ci nie wyszła, zwłaszcza że upominam Cię o to żebyż miała odrobinę kultury i zachowała ją w dyskusji – i mówię to bez ani grama AGRESJI, którą Ty przejawiasz w stosunku do mnie – żwiadczą o tym wyzwiska.

jak nie chcesz się niczego nauczyć, to po grzyba zakładałaż ten temat? żeby dostać potwierdzenie że dobrze robisz, a on źle, tak?

ok, robisz dobrze, a on źle. zadowolona? to narazie.

ps. najłatwiej jest na kogoż zwalić winę za to, że coż się czuje. ale to niektórym przechodzi – z wiekiem. niektórzy do końca życia nie mają pojęcia o byciu odpowiedzialnym za swoje emocje. może stąd biorą się idiotyczni ludzie, którzy rekompensując sobie swoje uchybienia – wyżywają się na innych. zwalają winę na ukochaną osobę, bo czegoż nie czują, albo że ktoż nie spełnia ich oczekiwań. są pieprzonymi egoistami, którzy wymagają od innych więcej niż od siebie.

weź mi wytłumacz jak można wymagać od innych bycia kulturalnym, a samemu nie żyć swoimi zasadami??? gdzie Twoja klasa, co?[/quote]

fury
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Olać to, po pierwszych postach czytać mi się dalej nie chce, a dla autorki mam radę: „pierdol się” trzeba było powiedzieć bezczelnemu koledze, skoro taka kipiel elokwencji się w Tobie kotłuje, a asertywnożć aż bucha. I nie byłoby posta, tematu, problemu.

Olgus
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Najlepiej ignora takiemu, albo jak się nie obawiasz to powiedzieć mu, że raczej miałabyż wątłą przyjemnożć z nim, bo z tak małym ptakiem jak u niego, to raczej mało która będzie zadowolona. Na dodatek można dołożyć, że wszystkie sąsiadki wkoło wiedzą o jego małym penisie.

Odzywka na poziomie tekstów wypowiedzianych przez tego kolesia.

A co jeżli nie ma małego? 😈

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

a co jesli nie chce robić złej opinii sąsiadkom?

iga
    Member
    • Zasłużony

@Olguż wrote:

A co jeżli nie ma małego? 😈

A co jeżli strzeli mu coż kiedyż do głowy i zechce Ci to udowodnić?

Ja zignorowałabym chama. Wdawanie się w tego rodzaju pyskówki z jakimkolwiek typem tego pokroju, to wątpliwa przyjemnożć. 🙄 Dwa – nie zrobiłabym tego również z troski o własne bezpieczeństwo. Kropka.

Olgus
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Raz mnie zaczepił facet w parku w biały dzień i mi pokazywał swoje przyrodzenie (byłam już trochę starsza, bo jak byłam młodsza to uciekałam a jego to bawiło), i coż tam gadał a ja na to do niego : z takim maleństwem to ja Panu współczuję. Wyraz jego twarzy jak to mawia jedna reklama: BEZCENNE

Trzeba mieć odwagę żeby zamiast uciekać rzucać takimi tekstami. Szczężliwie się to dla Ciebie skończyło.

porcelana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Moim zdaniem tacy kolesie czują się tacy pewni siebie i gadają takie głupoty bo są pewni , że kobieta im nic na taki tekst nie odpowie, zarumieni sie i pójdzie. Ja też zwsze tak robie 🙁 Takie zachowanie jest nie na poziomie i nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem czemu faceci potrafią w tak chamski sposób odnosić się do kobiety, może poprostu nie potrafią inaczej, niewiem …

Margarita
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

w wakacje miałam taka sytuaję:
    siedziałm sobie z koleżankani przy piwku, podszedł do mnie chłopak i powiedział:
    – hej mała, masz może ochotę wziac go do ręki? 😯
    a, że byłam po 2 piwku… to mu na to:
    – widze, ze ty masz ochotę… zeby w ryj dostać.

Margarita
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

i poszedł sobie. Powiem szczerze, ze potem sie troche bałam wracać.
    Myżle, ze rozsądniej bybyło olac i nic nie mówić, bo niewiadomo na kogo się trafi. Ja miałam akurat farta.

samyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

jestescie wredne dla nas, niszczycie nas psychicznie oskarzacie o dyskryminacje, niezagadacie do nas na czacie, zostawilyscie nas samych, umialyscie tylko wymagac od nas, mowic ze jestesmy ciency ze nieumiemy was zaspokoic, smiac sie ze mamy malego penisa a jednoczesnie mowic ze duze niepodniecaja tylko sprawiają ból, doprowadzilyscie ze przez was popadamy w alkocholizm co jest przyczyną depresji, zażądalyscie od nas abysmy posiadali niezliczone ilosci cech, niekochajac nas takich jacy jestesmy poprostu nago wiec nas zniszczylyscie, wiec niemozecie liczyc juz przez reszte wieków na szacunek do was, niebedziemy was kochali za to ze jestescie plcia piekną a my brzydką, niebedziemy was kochali za to ze macie za darmo sex, ze chodzicie po chodnikach ktore zbudowalismy, a wy , przeciesz nigdy nam niepodziekujecie za to, jestesmy dla was facetami i swiniami i tacy pozostaniemy

iga
    Member
    • Zasłużony

Czy Ty samyk zamierzasz w każdym temacie wtrącać swoje trzy grosze?

Pieprzysz jak połamany ❗ Myżlisz, że tylko Ty jeden na tym żwiecie trwasz w jakimż popapranym związku? O ile w ogóle w jakimż trwasz.
    Skoro czujesz sie w nim taki zgnębiony psychicznie, samotny, wykorzystany, niedoceniony.. w końcu skoro czujesz się żwinią nie mężczyzną.. zrób coż z tym.. a nie przelewasz wszystkie swoje frustracje na Forum..
    Biedny zdyskryminowany facecik 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " glupi mezczyzni"

Przewiń na górę