• Autor
    Odp.
  • rasputinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Bez GPS da się żyć, oczywiżcie. Można zawrzeć nowe znajomożci, pytając co chwila przechodniów o drogę. Gorzej w kraju, gdzie nie zna się języka. Ja używam Asusa i służy mi nie tylko do nawigacji, ale i jako palmtop i łapacz wifi. No i też do grania:>

victoria019
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

gdybym miałam prawko i auto to i w gps bym zainwestowala bo sie w ogole w terenie nie orientuję

shiva
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Ja raczej rzadko, tylko i wyłącznie podczas geocaschingu, mój luby czesciej:)

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Ja mam i korzystam. Generalnie uważam, że taka zabawka jest całkiem przydatna. Jeżdżąc po mieżcie co prawda z tego nie korzystam bo swoje miasto znam, a jeżli mam jechać w miejsce, które nie wiem gdzie jest to prędzej sprawdzam na mapie gdzie się znajduje i jadę swoją trasą. Ale często wyjeżdżam do innych miast i wtedy jest to przydatne. Nawet bardzo, bo nie znam ich w ogóle więc gps doprowadzi mnie do każdego miejsca.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

korzystam, ale bardzo rzadko
    w każdym bądź razie – bardzo przydatne urządzenie, ale nie można traktować go jako jedyny wyznacznik trasy, bo czasami może nieźle wprowadzić w błąd.

patelka86
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Osobiżcie nie mam. Kilka razy korzystałam i jest to przydatne urządzenie. Niestety ciągle mam inne wydatki i pozostaje mi stara, dobra mapa 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " GPS! Kożystacie?"

Przewiń na górę