• Autor
    Odp.
  • Megarra
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja mam ostatnio ochotę na herbaciane eksperymenty 😀 Czytałam na blogu Dilmah bardzo ciekawy artykuł o herbacie z mlekiem. Podali tam ciekawy przepis wykorzystujący herbatę migdałową:)

Trudy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

No ja wolę herbatę rose with french vanilla jeżli już o dilmah 🙂 Wpadłam ostatnio na stronę klubu miłożników dobrej herbaty i się zaskoczyłam bo ta konkretnie herbata jest tam okreżlona jako glamour 🙂 Czyli znaczy to że mam dobry gust 🙂

Megarra
    Member
    • Bywalec

Też zajrzałam ostatnio na stronę klubu Dilmah. Spodobał mi się bardzo wirtualny spacer po plantacji herbaty. To ciekawe, co dzieje się z herbata zanim trafi do naszej filizanki 😀

Verona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja przede wszystkim pijam zwykłą, czerwoną herbatę. Chociaż zdarza mi się wybierać coż innego – np. ostatnio piłam cytrynę z miętą:)

Wloczykij
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Dilmah ostatnio testuję, najbardziej smakują mi owocowe, mniam.

Polinka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Najwięcej w ciągu dnia piję herbat owocowych, lubię też herbatę białą i zieloną- szczególnie aromatyzowaną jażminem.

Mniszka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ostatnio piłam pyszną egzotyczną z ananasem. Tyle,że smakowała jakby była z truskawkami 😆 pycha 😀

Megarra
    Member
    • Bywalec

To ja z egzotycznych jestem absolutnie zauroczona herbatą o smaku mango. Znalazłam ją na stronie klubu Dilmah i jestem zachwycona. Smakuje…jak pyszniutkie mango;)

konnabiegunach
    Member
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

Uwielbiam yerbę z cytrusami!!!mhhhh

martatroc
    Member
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Uwielbiam wszystkie egzotyczne, w których pływają dziwne, ale pieknie pachnące rzeczy 🙂

Charlote
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja uwielbiam herbate dilmah rose with french vanilla. Po prostu ten smak mnie powala, ostatnio wogóle się dowiedziałam że ten wybór może sugerowac że jestem osobą z klasycznym gustem, wszystko na stronie ich klubu miłożników dobrej herbaty.

scarlett_j
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Niedawno odkryłam herbatę o smaku grzanego wina z imbirem. Jest super . Zwłaszcza w okresie zimowym. 🙂

Kroliczek
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Kocham zieloną herbatę, a jeszcze bardziej białą. Przepyszna jest firmy Oskar z serii Gold, co prawda kosztuje ok 15zł za 100g, ale warto. Lubię zielone herbaty typu Sencha, ale nie znoszę tych z rodzaju Gun Powder. Lubię też te z naturalnymi płatkami jażminu czy trawą cytrynową. Nie polecam herbat torebkowych, jest w nich największy syf jaki można sobie wyobrazić, to nawet nie herbata a najczężciej sam pył herbaciany i zmiotki zmieszane ze sztucznymi polepszaczami smaku.

Megarra
    Member
    • Bywalec

Ja z takich ciekawych smaków odkryłam na stronie klubu Dilmah herbatę o smaku mango i szarlotki;) Smakują naprawdę nieźle;) Są dobre na takie dni jak ten – czyli słoneczne, od razu przywodzą na myżl wakacje!:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Herbaty czar :)"

Przewiń na górę