- AutorOdp.
- 24 października 2009 at 13:09
ja polecam cala plyte Eldo: Płyta Eternia – naprawde swietna!
no i to tez mistrz: Płyta: Fisz Emade Jako Tworzywo Sztuczne / F3:)
11 maja 2010 at 20:25[usunięto_link] wrote:
zaden raper do tej pory nie osiagnal takiego poziomu jak Magik
Teksty „Pięć Dwa” = majstersztyk 😉
coż ode mnie:
[usunięto_link][usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
miłego słuchania 😉
ps.
Na muzyce elektronicznej też trzeba się znać,a nie klasyfikować jako „techniawka” ,której prawdopodobnie nie słyszałeż 😉11 maja 2010 at 20:52za hansem tak bardzo nie przepadam
ja lubie muzyke elektroniczna: drum&bass, electro, ale techniawki w ogole mi nigdy nie podejda chybaa o magiku tak mowilem 2 lata temu, duuuuzo od tamtego czasu przesluchalem ;p
jest cala masa dobrych raperow, no i jeszcze wiecej nedznych, ale tak jest w kazdym gatunku ;p11 maja 2010 at 21:11[usunięto_link] wrote:
za hansem tak bardzo nie przepadam
ja lubie muzyke elektroniczna: drum&bass, electro, ale techniawki w ogole mi nigdy nie podejda chybaa o magiku tak mowilem 2 lata temu, duuuuzo od tamtego czasu przesluchalem ;p
jest cala masa dobrych raperow, no i jeszcze wiecej nedznych, ale tak jest w kazdym gatunku ;pDokładnie co do raperów i każdej muzyki.
Podrzucę Ci linki jak znajdę czas do „techniawki” nawet jeżli nie polubisz ,zobaczysz jak może być różna i swoją drogą żwietne podkłady do rapowania z niektórych kawałków by były,bardzo innowacyjne 😀Drumy i jungle słuchałem swojego czasu,
luknij „dubstep”może Ci się spodobać,podobny masywny ,ale wolniejszy klimat 😉3 sierpnia 2010 at 20:37Eminem is a king ; ) Tyle o rapie!
5 sierpnia 2010 at 11:48Widzę, że dyskusja toczy się głównie wokół polskiego hip hopu. Lubię, owszem. Ale dla mnie najprawdziwszy jest oldschool za oceanu i klasyki takie jak Wu Tang Clan, The Roots, Busta Rhymes, NWA, Dead Prez i wiele innych… Co sądzicie o Wu Tang Clan? Też macie tak jak ja? Ja muszę mieć nastrój do słuchania Wu Tangu, jednak zawsze kiedy ich słucham zadziwiają mnie na nowo.
5 sierpnia 2010 at 21:11Wu Tang jest swietny! ; )
10 lutego 2013 at 21:30[usunięto_link]
chłopak fajnie żpiewa, dobry kawałek.
21 lutego 2013 at 13:15Magiczny kawałek od Małpy wyszedł -,,Skała”. Polecam serdecznie.
18 grudnia 2013 at 09:07świetny kawałek.
23 grudnia 2013 at 06:32Fajny spis najlepszych kawałków mi się też one podobają.
23 grudnia 2013 at 08:47świetna muza i moje klimaty.
24 stycznia 2014 at 13:05Mam dożć sporą wiedzę na temat hip hopu i nie wydaje mi się, żeby Firma była spoko, albo BC, czy HG. Przeciez to jest tak strasznie słabe. Jest masa dobrych raperów, dobrych kawałków, polskich i zagranicznych, którymi możemy się chwalić.
7 lutego 2014 at 10:44jak dla mnie OSTR jest absolutnym mistrzem 🙂
19 lutego 2014 at 16:39Ja lubię od czasu do czasu ale hip hop życiowy
- AutorOdp.