- Ten temat ma 432 odpowiedzi, 79 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 10 miesięcy temu przez
tabletka.
- AutorWpisy
- 1 marca 2007 o 10:47 #40031
jak na razie
+ bo dziecko malo sie w nocy budzilo
+ bo po po nowym fluidzie nic mi na twarzy nie wyskoczylo
+ bo moj tato zabral dziecko na spacer i nie ma juz ich 2 godziny
+ bo jest piekna pogoda
+ bo dzis wieczorem zamawiamy z mezem pizzeale
– bo wieczorem maz nadepnal mi na lydke ( nie wiedzial ze sie tak rozwalilam na calym lozku)
– bo mnie bardzo ta lydka boli
– bo wieczorem zjem pizze1 marca 2007 o 13:33 #40032+ dla smaku kawy z mlekiem którą włażnie pije
+ dla pogodnego popołudnia
+ widziałam dziż już 3 razy tego samego pięknego konia– obiecałam zrobić frytki jak przyjdzie A… ehh..
1 marca 2007 o 13:41 #40033minusy wczorajszego dnia…
– wczoraj moj G „zmoczyl d***” bylo zle miedzy nami oj poklucilismy sie okropnie…
+ dostal wyplate
+ samochod mniej pali gazu co za tym idzie wiecej kasy dla nas..
+ „siostra” pozbyla sie mebli z przed kilku lat – starego zwiazku juz nie beda przypominaly…
+ opilam sie z jej mezem hehe…dzisiaj…
– kac i ciezki dzien z nim
+ juz mi lepiej
+ G potulny jak baranek 🙂
– jade do babci do szpitala oby byly dobre wiesci 🙂1 marca 2007 o 14:47 #40034-znow pogoda
-zapomniałam doładować telefonu+nareszcie obiad
+wszytsko dobrze poszło….
+mam czas na wszytsko1 marca 2007 o 19:56 #40035+ Bo nie mam dziż wielu minusów – tylko jeden odnożnie sałatki…
– Bo znowu w sklepie nie było tej cholernej sałatki jarzynowej 😡
1 marca 2007 o 20:01 #40036+ wzięlo mnie dzisiaj na ostre sprzątanie,
+ wreszcie ładna pogoda,– jestem padnięta
1 marca 2007 o 20:32 #40037+ bo skończyłam wczeżniej zajęcia
+ bo zrobiałam przepyszną carbonarre
+ bo odwołali mi jeden egzamin:):)– było dziż ciut zimno
– nie posprzątałam
– musiałam wstać bardzo rano…1 marca 2007 o 22:56 #40038„+” bo najprawdopodobniej na weekend pojade w góry 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
„-” bo jutro rano ide na badanie krwi
1 marca 2007 o 23:15 #40039Daję tysiąc plusów dniu 1 marca 2007, dzis po raz pierwszy…..4 letni synek mojej zony powiedział do mnie tatusiu……..
Nie wyobrazacie sobie co poczułem.- to jest największy + w moim zyciu. nie sądziłem ze tak szybko ta granica zostanie pokonana. Zdaję sobie sprawę że to moze byc chwilowe ale jest jest jest hura hura hura1 marca 2007 o 23:16 #40040Mojej mam nadzieję, przyszłej żony……..a jeszcze nie zony, niebawem planuję ją poprosić o rękę…………ach i nie dodałem, że w marcu ostatnia sprawa rozwodowa:))))))))) mojego kochania.
2 marca 2007 o 10:05 #40041AndQ widze że wszystko na dobrej drodze….. życzę ci dużo szczężcia
wczorajszy dzień:
– zjadłam pizzę i sporo słodyczy
– pokłóciłam sie z facetem+ bylismy na pizzie
+ było miło do czasu 🙁dzisiaj:
+ w koncu obudziłam sie wczeżniej[brałam leki i spałam po 12 godz]
+ posprzatałam juz w pokojach
+ zadzwonił do mnie facet i już jest wszystko ok…. powiedział duzo miłych słów
+ moze pojadę z facetem ogladać pierżcionki zaręczynowe
+ ranek był wyjatkowo słoneczny… ładna pogoda choć zaczyna sie chmurzyć ale czuję wiosnę– czuję, że jeszcze nie wyzdrowiałm… strasznie sie upociłam i zmachałam przy sprzątaniu 🙁
2 marca 2007 o 20:24 #40042+ drugi dzień ładna pogoda,
+ do południa widziałam się z połówkiem,
+ dostałam dwie dobre wiadomosci,– jeszcze nie było moich wyników u lekarza,
2 marca 2007 o 20:46 #40043+ Wreszcie kupiłem sobie sałatkę jarzynową (wreszcie ją sprowadzili do sklepu)
3 marca 2007 o 18:17 #40044+ bo moi rodzice zabarali na weekend mojego synka
+ bo maz zabral mnie na duze zakupy
+ bo wymyslilam dobry biznes
+ przyszly mi ksiazki z klubu dla ciebie i sa fajne– bo nie kupilam sobie torebki a sie nastawilam ze wroce z nowa
– bo maz musial isc na noc do pracy z goraczka (39)
– bo wieczor spedzam samotnie
– bo leje za oknem i nie jest to pranie sasiadki3 marca 2007 o 18:24 #40045U mnie dzisiaj same minusy :
– bo pisalam dzisiaj mój ostatni egzamin na studiach i nie jestem z niego zadowolona
– bo pokłóciłam się z moim chłopakiem o głupi czosnek
– bo czuję się dzisiaj jak bym była nic nie warta 🙁
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.