- AutorOdp.
- 15 sierpnia 2007 at 21:35
Nie wiem, może był już ten temat, a może nie…
A więc, jakie Wam się podobaja imiona żeńskie i męskie? I polskie i zagraniczne? Jestem bardzo ciekawa!!16 sierpnia 2007 at 12:08Mi się bardzo podoba imie Anastazja i tak też będzie miała na imię moja córka,o ile się doczekam 😉 Z męskich imion podoba mi się Filip,Eryk,Marcel…Ale szalenie romantyczne imię męskie to wg mnie Zygmunt 😀 Nie podobaja mi się staropolskie imiona typu: Stasia,Zosia,Wiesia itp 🙂 Tak samo jak nie podobają mi się takie banalne imiona jak Kasia,Asia,Ania itd. 🙂 A zagraniczne imiona…hmmm… jakież takie w stylu Nicola to mi straszną wiochą zalatują,nie wiem czemu 😀
16 sierpnia 2007 at 14:41Damskie: Aleksandra, Natalia, Dominika, Beata
Męskie: Daniel, Kamil, SebastianTyle narazie mi przyszło do głowy 😉
16 sierpnia 2007 at 19:16Uhym… Uhym…
Ja mam na imię Diana-Demi, w sumie nie narzekam. Babcia chciała mi dać na imię Gadi lub Karina….
Mnie się podobają: Nikodem, Damian, Krystian, Damayanti, Nicole. Hymm… Może potem jeszcze jakież dopisze 😉24 sierpnia 2007 at 15:46Z damskich najładniejsze jest chyba Angelika -żliczne imię. Oleńka, Klaudia i Natalia -też bardzo mi się podobają. A z męskich? Bartek, Łukasz, Mikołaj, Kubuż, może Mateusz jeszcze.
Nie wiem, co w nich ładnego. Ale takie mam przyjemne skojarzenia, że mój maluch na pewno załapie się na jedno z tych imion.
Jeżeli chodzi o zagraniczne to niektóre naprawde są ładne. Jednak, co nasze to nasze 😀24 sierpnia 2007 at 16:22Żeńskie: Julia, Alicja
Męskie: Filip, Oskar24 sierpnia 2007 at 16:31O Filipie zapomniałam, żwietnie imię też 😀
Ogólnie mi się mnóstwo imion podoba, prawie co drugie, ale już dam sobie spokój z ich wypisywaniem 😀
24 sierpnia 2007 at 17:01[usunięto_link] wrote:
Z damskich najładniejsze jest chyba Angelika -żliczne imię.
Ja mam tak na imie i nie podoba mi sie ono zbytnio 😛
24 sierpnia 2007 at 20:33śliczne jest 😀
Bo już tak żwiat skonstruowany, że to co nasze -nie podoba nam się.28 sierpnia 2007 at 10:43ja myslalam juz nad tym jakby sie moje dzieci nazywaly…
po polsku czy niemiecku…dziewczynka:Ayleen (Alinka 😉 ) albo Lindsay (to juz chyba amerykanskie?),Steffi…
a chlopiec:
🙄 Alexander,Marco… jeszcze mysle 🙄
[Helmut,Klaus,Heinz,Hans (hahaha to byl zart 😆 8) )]28 czerwca 2010 at 09:14Atnonina i Julian, a co do zagranicznych…. dać komus na imie Gwiazdka albo Jabłko to moze byc tylko w USA
22 sierpnia 2010 at 17:02Damskie: Gabriela, Eryka, Beata, Monika, Olga
Męskie: Julian, Wiktor, Aleksander, Krystian, MarcinPoza tym ja lubie swoje imię, nawet tu podałam.
22 sierpnia 2010 at 17:05Damskie: Gabriela, Eryka, Beata, Monika, Olga
Męskie: Julian, Wiktor, Aleksander, Krystian, MarcinPoza tym ja lubie swoje imię, nawet tu podałam.
24 sierpnia 2010 at 11:58Damskie: Julia, Róża
Męskie: Kacper, Dawid, Dorian27 sierpnia 2010 at 14:29Raptorowi podobają się tylko 3 imiona:
Monika, Laura, Filip. - AutorOdp.