- AutorOdp.
- 22 października 2007 at 09:00
nie ma to jak allegro 🙂
jeżli chodzi o sprzęt komputerowy, albo np. depilator, to zdecydowanie taniej mozna znaleźć. nowy oczywiżcie. ubranka też.ale uważać trzeba-jak wszędzie…
22 października 2007 at 09:50Ja też jestem fanką allegro, choć tam też mozna się niemiło naciąć:/
22 października 2007 at 21:42można i zostać oszukanym,
ja również uwielbiam zakupy na allegro (sama też kilka rzeczy tam sprzedałam), jest taniej i mogę kupić coż nie wychodząc z domu
zazwyczaj kupuję buty z możliwożcią odbioru osobistego oraz wszytko inne: torebki, biżuterie tylko nie mogę się przełamać do zakupu artykułów spożywczych oraz kosmetyków
23 października 2007 at 09:56ja najczężciej książki albo coż do kompa. no i 2 laptopy mi się przez sieć zdarzyło kupić
23 października 2007 at 09:59ja jak coż to książki. inne rzeczy muszę dotknąć, przymierzyć, zobaczyć na własne oczy = ]
3 listopada 2007 at 17:57spozywcze ?? a po co? daleko sklepu nie mam :D:D
z allegro korzystam.. ostatnio bluze kupiłam (w gwiazdki) slicznaa!! w sklepach takiej nie znajdziecie ;p7 listopada 2007 at 18:20Sklepy wszystkie wolę odwiedzać sobie normalnie – tradycyjnie, książki- vivid.pl(zniżki, rabaty np obecna), allegro( kosmetyki) 😉
7 listopada 2007 at 19:32przez internet zamawiam tylko książki… ciuchów, butów jeszcze mi się nie zdarzyło zakupić .. zdecydowanie wole zakupy w realu..zanim w coż się zaopatrzę musze to poprzymierzać,podotykać 😉
jakoż nie wyobrażam sobie takich zakupów w „ciemno”
7 listopada 2007 at 20:01Uwielbiam zakupy na allegro, mieszkam teraz na takim zadupiu, ze nic fajnego tu kupić się nie da
wiec kupuje i dla siebie i dla małej ciuszki wózek, itd. można dużo zaoszczędzić 😉
spożywczych nie kupuje do sklepu mam 15 metrów 🙂2 sierpnia 2011 at 13:18Moim zdaniem najlepiej jest się nie ograniczać tylko do jednej czy dwóch stron. Prawda jest taka, że na wielu portalach można znaleźć cos ciekawego, różniącego się od konkurencji. Po pierwsze: allegro.pl – wiadomo, nie trzeba przedstawiać, ceneo/nokaut – porównywarki ofert – głównie produktów, groupon – nie trzeba przedstawiać, fastdeal.pl – udoskonalona wersja groupona – live shopping. Na każdej z tych stron można znaleźć interesujące rozwiązania, oferty, które pozwolą nam znaleźć jakożć za niską cenę w sieci.
8 sierpnia 2011 at 12:42ja jestem uzalezniona od zakupow internetowych, ostatnio zadko chodze do normlanych sklepow no oprócz spozywki bo nigdy nie zrobie zakupow spozywczych przez neta 😉
13 sierpnia 2011 at 21:06Ja bardzo często! kupuję tanie kosmetyki i przeglądam allegro. Raczej nie kupuję ciuchów, ale zdarzyło mi się parę razy wyrwać fajne buty 😉
18 listopada 2011 at 22:57Jasne, że tak. Zakupy w internecie, to wygoda i mogę oglądać i przebierać ile mi się podoba i o każdej porze, kiedy mam ochotę
27 listopada 2011 at 19:08Najczężciej zakupy robię na Allegro, głównie ciuchy kupuję, ale zdarza mi się kupić również inne rzeczy 🙂
28 listopada 2011 at 21:26[usunięto_link] wrote:
Najczężciej zakupy robię na Allegro, głównie ciuchy kupuję, ale zdarza mi się kupić również inne rzeczy 🙂
Na to kupowanie ciuchów to trzeba uwazac. Można się pomylić z rozmiarami
- AutorOdp.