• Autor
    Odp.
  • tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

nie ma to jak allegro 🙂

jeżli chodzi o sprzęt komputerowy, albo np. depilator, to zdecydowanie taniej mozna znaleźć. nowy oczywiżcie. ubranka też.ale uważać trzeba-jak wszędzie…

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja też jestem fanką allegro, choć tam też mozna się niemiło naciąć:/

madziula
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 24
    • Bywalec

można i zostać oszukanym,

ja również uwielbiam zakupy na allegro (sama też kilka rzeczy tam sprzedałam), jest taniej i mogę kupić coż nie wychodząc z domu

zazwyczaj kupuję buty z możliwożcią odbioru osobistego oraz wszytko inne: torebki, biżuterie tylko nie mogę się przełamać do zakupu artykułów spożywczych oraz kosmetyków

klaun
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ja najczężciej książki albo coż do kompa. no i 2 laptopy mi się przez sieć zdarzyło kupić

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

ja jak coż to książki. inne rzeczy muszę dotknąć, przymierzyć, zobaczyć na własne oczy = ]

kiziaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

spozywcze ?? a po co? daleko sklepu nie mam :D:D
    z allegro korzystam.. ostatnio bluze kupiłam (w gwiazdki) slicznaa!! w sklepach takiej nie znajdziecie ;p

barta80
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Sklepy wszystkie wolę odwiedzać sobie normalnie – tradycyjnie, książki- vivid.pl(zniżki, rabaty np obecna), allegro( kosmetyki) 😉

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

przez internet zamawiam tylko książki… ciuchów, butów jeszcze mi się nie zdarzyło zakupić .. zdecydowanie wole zakupy w realu..zanim w coż się zaopatrzę musze to poprzymierzać,podotykać 😉

jakoż nie wyobrażam sobie takich zakupów w „ciemno”

magdulka
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Uwielbiam zakupy na allegro, mieszkam teraz na takim zadupiu, ze nic fajnego tu kupić się nie da wiec kupuje i dla siebie i dla małej ciuszki wózek, itd. można dużo zaoszczędzić 😉
    spożywczych nie kupuje do sklepu mam 15 metrów 🙂

Annula90
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Moim zdaniem najlepiej jest się nie ograniczać tylko do jednej czy dwóch stron. Prawda jest taka, że na wielu portalach można znaleźć cos ciekawego, różniącego się od konkurencji. Po pierwsze: allegro.pl – wiadomo, nie trzeba przedstawiać, ceneo/nokaut – porównywarki ofert – głównie produktów, groupon – nie trzeba przedstawiać, fastdeal.pl – udoskonalona wersja groupona – live shopping. Na każdej z tych stron można znaleźć interesujące rozwiązania, oferty, które pozwolą nam znaleźć jakożć za niską cenę w sieci.

milenkaa
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

ja jestem uzalezniona od zakupow internetowych, ostatnio zadko chodze do normlanych sklepow no oprócz spozywki bo nigdy nie zrobie zakupow spozywczych przez neta 😉

radelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja bardzo często! kupuję tanie kosmetyki i przeglądam allegro. Raczej nie kupuję ciuchów, ale zdarzyło mi się parę razy wyrwać fajne buty 😉

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Jasne, że tak. Zakupy w internecie, to wygoda i mogę oglądać i przebierać ile mi się podoba i o każdej porze, kiedy mam ochotę

vestido
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Najczężciej zakupy robię na Allegro, głównie ciuchy kupuję, ale zdarza mi się kupić również inne rzeczy 🙂

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Najczężciej zakupy robię na Allegro, głównie ciuchy kupuję, ale zdarza mi się kupić również inne rzeczy 🙂

Na to kupowanie ciuchów to trzeba uwazac. Można się pomylić z rozmiarami

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak często robicie zakupy w sieci ?"

Przewiń na górę