• Autor
    Odp.
  • honej
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

A to prawda, po kupowaniu w sieci zwykłe zakupy, szczególnie w okresie wyprzedażowym, są jakimż koszmarem;)

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Ja nie robię nigdy zakupów w sieci, wolę się p****żć do sklepu, pooglądać, przymierzyć… W tym cała frajda:)

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Głównie allegro i np. paliwo do kominka. Ale mieszkam teraz poza miastem i spożywka odpada :(.

Neutralizatory
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Ja korzstam z allegro i ebaya, a ostatnio także z amazona 😉 Fajna sprawa, żrednio dwa razy na miesiąc robię zakupy przez internet 😉 polecam, bo bardziej się opłaca 😉

tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Dożć często, zawsze sprawdzam czy w necie nie jest taniej.

MACROVITA
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Też robię zakupy przez internet. Oprócz allegro mam kilka swoich innych ulubionych sklepów internetowych. Lubię w sieci kupować kosmetyki. Teraz kupuję na stronie macrovita.pl . Przerzuciłam się na naturalne dlatego wybrałam tą drogerię. Ponadto mają tam ciągle masę promocji. Co do zakupów spożywczych to jeszcze nigdy nie robiłam ich online, ale myżlę, że może czas się do nich powoli przekonywać.

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Ja zdecydowanie zbyt często. 🙁 Pomijając allegro korzystam z wielu innych ale zamawiam głównie książki i kosmetyki, biżuterię, czasami jakież koszulki. Nigdy nie zamawiam produktów spożywczych.

Nikole
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

dożć często robie, ale ostatnio nie mam kasy 😀

tasz14
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja kupuje tylko od czasu do czasu 🙂 i nie buty oraz płaszcze, kurtki jakos te produkty wole przymiezyc i oczywiżcie mam pewnożc że mam dobre produkty 🙂

MonikaKosmyk
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja podobnie, czasami w sieci kupuje, ale najczężciej to chodzę na zakupy, lubię przymierzać i szukać okazji, szczególnie jak idę z koleżankami.

wictoria
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dużo za dużo! jestem uzależniona od zakupów nternetowych:) nie byłby tygodnia bym czegoż nie kupiła:)

agne.shall
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja w sieci kupuję zwykle elektronikę, książki i ogólnie prezenty 😉 Jeżli chodzi o ciuchy to jakoż nie mogę się przełamać – non stop oglądam te wszystkie sklepy, outlety czy tak popularne ostatnio kluby zakupowe, ale jakoż jeszcze nigdy nic nie kupiłam 😉

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Też mam ten problem, ale wynika on chyba z tego, że ostatnio mam po prostu za mało czasu a tym samym za mało siły, żeby chodzić po centach handlowych. Wolę usiążć wygodnie przed komputerem i pobuszować w internecie. Najczężciej kupuję tam książki i ciuchy, ale zdarza mi się również zamówić jakież perfumy lub buty. Korzystam z różnych sprawdzonych sklepów internetowych, outletów online typu Złote Wyprzedaże. Zaglądam również na takie serwisy jak Groupon czy Citeam. Takie zakupy wciągają – to niestety fakt 🙂

Pachnij_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Coraz czężciej, ale trudno mi wartożciować ten fakt. Głównie korzystam z allegro, książki, przedmioty. W sieci praktycznie nie kupuję ubrań. Wolę przymierzyć, aniżeli tracić czas na reklamowanie ciuszka w internecie.

IziRajder
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja kupuje bardzo często – potrafię wydać naraz mnóstwo pieniędzy na jakież tanie ciuchy na allegro(japan style i inne takie 🙄 ), a dopiero potem się martwię co z tym wszystkim zrobić. Jak coż na mnie akurat pasuje, to super, jak nie, to staram się odsprzedać koleżankom, a w ostatecznosci odsyłam… Ale na szczężcie jestem w miarę wymiarowa, więc nie mam większych problemów…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak często robicie zakupy w sieci ?"

Przewiń na górę