- AutorOdp.
- 28 września 2014 at 17:11
Często robię zakupy na Allegro, ale drogie rzeczy zawsze kupuję w sklepach stacjonarnych.
21 listopada 2014 at 21:28bardzo często, ostatnio nawet spożywcze zaczęłam tak robić :), nie mam czasu chodzić po sklepach wolę sobie zamówić we frisco to co mi potrzeba i mieć ten czas na coż innego
8 stycznia 2015 at 14:13Ostatnio bardzo często…. dla mnie taki sposób robienia zakupów jest po prostu wygodny i szybki. Nie mam czasu na kawę z koleżanką, a co dopiero na chodzenie po sklepach, które zazwyczaj zajmują większożć dnia;/
11 stycznia 2015 at 10:54Jeżli nie patrzeć na zakupy spożywcze, to zakupy innych rzeczy czężciej robię w sieci niż w realu 🙂
12 stycznia 2015 at 12:02no mnie zdarzają się takie zakupy dosyć często – kupuję kosmetyki, których nie ma w drogeriach, ubrania, które zainteresowały mnie krojem (z rozmiarem zawsze jest małe ryzyko, ale ja je podejmuję jak coż mi się podoba)
fakt, nie lubię odsyłać, bo rozmiar się nie zgadza, ale sklepy coraz czężciej wprowadzają darmowe zwroty więc to rozwiązuje problemteraz zaczynam rozważać zakupy spożywcze online – w ostatnią sobotę te klasyczne mnie pokonały (czas, kolejki, noszenie…) zastanawiam się nad Frisco i Tesco (do frisco dostałam [usunięto_link] i tak mnie pali, żeby je wykorzystać 😀 ale Tesco jest bliżej i może ie policzą tyle za dostawę?
18 stycznia 2015 at 14:26Często kosmetyki i spożywkę. Po ubrania udaję się jednak do sklepów bezpożrednio.
27 stycznia 2015 at 15:46Dosyć często, zwłaszcza jak kupuje coż droższego. Jeszcze się nie przekonałam do zakupów spożywczych w sieci
28 stycznia 2015 at 14:38Bardzo często. W ten sposób oszczędzam i czas i pieniądze. Tylko od czasu do czasu robię zakupy w sklepach tradycyjnych. Kupuję włażciwie wszystko. Nawet produkty spożywcze.
3 lutego 2015 at 15:43@płaska podeszwa wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jeszcze się nie przekonałam do zakupów spożywczych w sieci
Spróbujesz – polubisz 🙂
bardzo prawdopodobne 🙂 a jakie sklepy polecasz? i jak to wygląda z kupowaniem owoców, mięsa?
6 lutego 2015 at 15:34ja w sieci kupuję zazwyczaj kosmetyki lub jakież akcesoria, raz na 2 miesiące i wtedy są to większe zakupy
18 lutego 2015 at 17:05głównie korzystam z portali aukcyjnych ale z innych sklepów internetowych też od czasu do czasu korzystam
- AutorOdp.