Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 101 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    blizz
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Robię zakupy w sieci ale nigdy ciuchy. Raz kupiłam kurtkę – nie trafiłam w rozmiar – zamieniłam rozmiar okazał się również zły. Od tego czasu kupuję tylko eletronikę, książki itp.

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Ja najczeżciej biżuterię,kosmetyki,perfumy,ubrania, buty też się zdarzały,ale już teraz buty kupuję w sklepie.:)

Mart
    Członek
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

jak potrzebne sa jakies produkty czy techniczne czy kosmetyki to zaglądam, zazwyczaj allegro.
    Kupowałam też na Itunes, ale jak dobrze pokazuje filmik nieźle robią klientów w balona:
    http://www.youtube.com/watch?v=RjJaXxktBfA&feature=youtu.be

szamanka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Raczej rzadko. Jestem zdecydowaną zwolenniczką kupowania „na żywo” chociaż zdarza mi się kupić coż w sklepie internetowym. Ostatnim takim zakupem był tablet, ale to w drodze wyjątku. Ciężko mi się przekonać, a raczej jestem osobą z reguły nieufną 🙂

Primawera77
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

często korzystam z allegro, a ostatnio włażnie w sklepie internetowym zamówiliżmy wózeczek dla dziecka. uważam że to zaoszczędza mi wiele czasu, którego ostatnio ciągle brakuje tym bardziej na chodzenie po sklepach

Fenris
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja prawie wszystkie przed żwiętami zakupy w sieci robię, ale to oszczędnożci. Czasami można znaleźć dużo taniej. Wczoraj na przykład w sklepie widziałem kinecta do xboxa za prawie 700zł, w sieci 200zł taniej. No i nie muszę nieżć do domu 😛

majeranekowa
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 33
    • Bywalec

dożć często, 1 -2 razy w miesiącu.

Sprawdzilam To
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

ja zakupy spozywcze robie w internecie srednio raz na 2 tygodnie.

girminna
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja kiedyż bardzo duzo kupowałam na Allegro, teraz wydaje mi się, że wybór ciuchów słabszy, ceny wyższe i nie mam już czasu aż tak intensywnie szukać… Teraz przerzuciłam się na zagraniczne sklepy, często mają one darmową wysyłkę w ogóle albo okazyjnie da się wyhaczyć taką 🙂 A jak często? Kilka przesyłek w miesiącu, tak żrednio do 8-10… 😳

Figa
    Klucznik
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ja kupuje różne rzeczy, od butów, kurtek, bielizny, nie zdarzyła mi się wtopa do tej pory. Przy czym na przelew zwykle kupuję rzeczy do dwóch stów, powyżej za pobraniem.

aga00
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

podobną platforma do allegro.pl jest platforma kupuje.to na facebooku… można znaleźć tam wiele ciekawych ofert w konkurencyjnych cenach…polecam gorąco:)

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Według Was na co koniecznie trzeba zwracac uwagę dokonując zakupów online? Co wpływa na to, że wybieracie dany sklep, danego sprzedawcę?

Monixaa
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Wydaje mi sie, ze na poczatek nalezy sprawdzic opinie danego sklepu online, co inni mysla i czy polecaja ten sklep, jakich zakupow dokonali i czy sa zadowoleni – zawsze to wiecej pewnosci podczas dokonywania zakupow…zalezy jeszcze czego poszukujemy, wtedy szukamy odpowiednich sklepow, ktore specjalizuja sie w tej kategorii ktora nas interesuje…ja osobiscie polegam na opinii znajomych, jezeli oni sa zadowoleni to mam wieksza pewnosc, ze ja tez bede…

natka11
    Członek
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

ja robiąc zakupy w sieci zawsze sprawdzam opinię, jak jest zbyt dużo negatywów po prostu rezygnuję, wiadomo ryzyko zakupu przez internet zawsze jest, ale to też duże ułatwienie, przynajmniej dla mnie.

aisoglam
    Członek
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Kupuję czasem książki i często płyty.Kupiłam na dzień dziecka konika na biegunach dla dziecka prawie nowego za 50 zl – w sklepie kosztuje ok 200
    Bardzo udane zakupy rożlin na działkę.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 101 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę