• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

można wybrać taką żeby oboje mogli grać 🙂 a co do gry wstępnej to dobry pomysł jak się faceta nie da odciągnąć od komputera to może zadziałają zmysły… 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

mój facet nie gra i raczej go to nie ciągnie, a Wy może spróbujcie zagrać z nimi 🙂

tak tak tak, ja sobie lubię czaaasem pograć co moją monikę22 wkurza ale ona też gra i tez czasami jest ciężko oderwać ją od kompa. Najlepsze wyjżcie – grac razem.

Yuna
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 44
    • Stały bywalec

Grałam kiedyż w tą samą grę co On zeby zobaczyc co jest w niej lepszego niz ja, ale po paru dniach gra zrobila się nudna i ogłupiająca wprost. Ciagle te same potwory, ciagle te same rzeczy i zadania. Kto grał w MMORPG to wie o co mi chodzi. Spędza się przy nich wiele czasu. Zbyt wiele. Ja jestem inna, moze nie specjalnie żywa, ale chce coż robic. Czytam rozne ksiazki, jezdze konno, fascynuje sie biologią, zielarstwem, gorami i wieloma innymi rzeczami i wydaje mi się, ze On jest dla mnie za leniwy. I nie umiem mu wybaczyc porownania mnie do bylej… kolejny znowu raz.

maju
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Grałam kiedyż w tą samą grę co On zeby zobaczyc co jest w niej lepszego niz ja, ale po paru dniach gra zrobila się nudna i ogłupiająca wprost. Ciagle te same potwory, ciagle te same rzeczy i zadania. Kto grał w MMORPG to wie o co mi chodzi. Spędza się przy nich wiele czasu. Zbyt wiele. Ja jestem inna, moze nie specjalnie żywa, ale chce coż robic. Czytam rozne ksiazki, jezdze konno, fascynuje sie biologią, zielarstwem, gorami i wieloma innymi rzeczami i wydaje mi się, ze On jest dla mnie za leniwy. I nie umiem mu wybaczyc porownania mnie do bylej… kolejny znowu raz.

z tego co piszesz masz pasje w zyciu, dlatego ciezko ci zaakceptowac to , ze twoj facet potrafi spedzic pol dnia przed komputerem! i slusznie- tez by mnie to irytowalo. moze sprobuj zarazic go swoja pasja! wybierzcie sie razem na konie 😆 jak nie bedzie chcial to ja z mila chcecia sie zabiore 😆 heheh!!! mi 2 razy nie mow 😉

imported_Mala_Mi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ajj, co do jazdy konnej to ja jestem tego samego zdania 😀 też jestem baaaardzo chętna 😀

Chemiczna21
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

ja sie kloce z moim facetem do 2 razy w miesiącu 😀

TrancEye
    Member
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Oj… ostatnio bylas dla mnie bardzo mila. Naprawde potrafisz sie klocic?:)

maju
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

@HardDick wrote:

[usunięto_link] wrote:

dobra, przestan wkrecac dziewczyne 🙂

TrancEye
    Member
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

@HardDick wrote:

[usunięto_link] wrote:

dobra, przestan wkrecac dziewczyne 🙂

No dobra… 🙂

zaba
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja do niego zawsze 'Czy ta gra jest wazniejsza ode mnie?’ Odpowiedz jest nastepujaca. 'Nie, czemu?’ Zero jakiejkolwiek reakcji. Niby do facetow trzeba wprost. Ale kazdy glupi, zrozumialby, ze cos jest nie tak.

Yuna
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 44
    • Stały bywalec

Z chęcią Was zabiorę na konie hehe 😉

Tak byłam z nim… był zazdrosny o wałacha którego czyżciłam, że go klepałam i głaskałam. O gady był zazdrosny, że im czas pożwięcam a reszta to już też coż mu nie pasowała. Ah ah ah!

imported_Mala_Mi
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

no jakby to powiedzec…kiedy ja chodzilam na konie, to moj tez byl zazdrosny… generalnie to o wszystko co tam robilam, ze za duzo poswiecalam temu czasu… ale teraz jak chodze sporadycznie to nic do tego nie ma 🙂

awgusta
    Member
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

srednio raz w tygodniu (bo tylko raz na tydzien sie widzimy) 🙄

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

kłócimy się rzadko, ale jeżli już, to porządnie 😀