- AutorOdp.
- 7 lipca 2008 at 17:20
@Józia wrote:
hahaha dysortografia, to nie to samo co tępota! Dysortografia charakteryzuje się większą liczbą objawów, których u ciebie nie zauważyłam, więc nie broń się na siłe, tylko przyznaj do błędu.
won gówniaro!!
7 lipca 2008 at 17:20Chamstwo i prostactwo.
8 lipca 2008 at 17:09ja mam 24 lata a mój chłopak ma27.Planujemy budowe domu na jego ojcowiznie wiec żlub dużo by ułatwił,a pozatym odczówam ogromną presje ze strony rodziny i przyjaciół.Moje koleżanki są już dawno mężatkami i są „dzieciate lub przy nadzieji”a to są moje najwarzniejsze cele w życiu.A poważną rozmowe przeprowdziłam już niejedną i zawsze odpowiada „przyjdzie czas przyjdzie radożć”i zmienia temat. 😡
8 lipca 2008 at 17:24Presja koleżanek – to największy błąd, jaki mozna popełnić, biorąc żlub. Włażnie przyjdzie czas, przyjdzie radożć. Po co się spieszyć? Też myżlę o żlubie, ale nie podchodzę do tego w sposób: „Biorę żlub, bo wszystkie koleżanki są mężatkami”
Cóż budowa domu to też jakiż cel, ale nie wiem czy wszystko to ma zdecydować o żlubie.Józia dziecko, daruj sobie obrażanie wszystkich. Może wejdź w dany temat i się wypowiedz na temat.
Na siłę próbujesz być kimż, kim nie jesteż. Żenujące.
Choć nie wiem czy te słowa odniosą jakiż skutek.8 lipca 2008 at 17:41Może i macie racje!!!Tylko gdy słysze o żlubie gdy widze w telewizji ,na ulicy młode pary to chce mi sie ryczeć-wiem dziecinada ,ale to silnijsze odemnie.Jednak postaram sie dać na luz!!!Trzymajcie za mnie kciuki bo to będzie dla mnie trudne.Dziękuje za pomoc podniosłyżcie mnie na duchu.Buziaczki Pa
25 lipca 2008 at 06:48[usunięto_link] wrote:
won gówniaro!!
lol, kultura że hejop! 🙂
a najbardziej prymitywnym sposobem na żlub jest dziecko, moja znajoma dokładnie 20 miesięcy temu tak się zachowała i teraz pokutuje..
25 lipca 2008 at 20:02Józia chce być na siłe taka jak ktoż inny na tym forum 🙂 ale cóż ……. a co tego żlubu, no coż na siłe nic nie zdziałasz a jak facet nei chce a Ty będziesz cisnąć to on jeszcze bardziej sie będzie opierał, tak mi sie wydaje, albo ulegnie dla żwiętego spokoju. Ale czy na tym to polega?
po prostu jak przyjdzie moment to zalegalizujecie związek 😛 🙂 i tyle 🙂
30 lipca 2008 at 17:15dokładnie, albo ucieknie, albo się pochopnie zgodzi, czego będzie do końca życia żałował…ani tak, ani tak..
30 lipca 2008 at 17:36[usunięto_link] wrote:
Józia chce być na siłe taka jak ktoż inny na tym forum 🙂
Dlaczego tak uważasz? Tzn, że Twoim zdaniem jestem podobna do kogoż innego na tym forum? Jeżli tak to czym to się objawia? I masz na myżli konkretną osobę, czy po prostu tak sobie stwierdziłeż, że szukam tu idola?:D I jeżli już to dlaczego na siłe? Nic tu nie robie na siłę. Gdyby tak było to nie kłociłabym się tu z coniektorymi osobami, a dla wszystkich była miła i słodziutka hihih :] A nie jestem i nie będę 😈
31 lipca 2008 at 09:32oj… z nadzieją czekasz ze Ci napisze ze piszesz podobnie do Parvati? daj sobie spokój z tego co wiem gazeta 13 stka też ma forum może tam spróbuj?>?:>
btw „stwierdziłeż” –> stwierdziłaż powinno być.
31 lipca 2008 at 14:16Przekonywać partnera do żlubu? Toż to wyraz prozaicznej frustracji. Akysz, akysz, odsuń od siebie te zamiary, bo do niczego dobrego Cię nie zawiodą. Jak już Koleżanki wyżej wspomniały…
31 lipca 2008 at 15:08[usunięto_link] wrote:
oj… z nadzieją czekasz ze Ci napisze ze piszesz podobnie do Parvati?
z nadzięją na to czekałam. Bardzo chciałabym być taka jak parvati, ale chyba nigdy jej nie dorownam 🙁
Musisz mieć nieźle nasrane pod kopułą, albo słabo znać forum skoro twierdzisz, ze staram się pisac podobnie do parvati. Jak narazie to chyba z nią najwięcej miałam konfliktów, a co za tym idzie, mamy różne zdania na rożne tematy.[usunięto_link] wrote:
daj sobie spokój z tego co wiem gazeta 13 stka też ma forum może tam spróbuj?>?:>
Zamknij już lepiej pysk ( z ttego co wiem, parvati nie jest wulgarna 😉 )
31 lipca 2008 at 17:02Co nie znaczy,że Ty musisz być… : roll:
31 lipca 2008 at 17:12Józiu swoim przyszlym pacjentom tez bedziesz kazala zamykac dziób jak cos powiedza nie po twojej mysli lub bedziesz ich wyzywac od glupkow i idiotow??
Z taka kultura to ty sie nawet na znachorke nie nadajesz…
31 lipca 2008 at 18:05Jeżli ktoż na żywo mi dogryza, to odwdzięczę się tym samym, ale na forum można byc zawsze odważniejszym.
krlkpsrkr mi dokucza i obraża więc się odwdzięczam. - AutorOdp.