- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2005 at 18:32
Uważam że każdy powinien urządzać sie tak jak lubi i czuje się dobrze
16 sierpnia 2005 at 15:25Ja wiem jak NIE WOLNO mieszkać.
Jedno mieszkanie, jeden pokój a w nim była teżciowa i „ja” nie do zniesienia………układ26 sierpnia 2005 at 08:08[usunięto_link] wrote:
Ja wiem jak NIE WOLNO mieszkać.
Jedno mieszkanie, jeden pokój a w nim była teżciowa i „ja” nie do zniesienia………układOjjjjj coż wiem o tym………
30 września 2005 at 22:37A ja odnowiłam sobie włażnie mieszkanko i jestem teraz usatysfakcjonowana.
Pomalowałam pokój na kolor wrzosowy, odnowiłam drzwi od łazienki i wejżciowe do mieszkania. To wzbudziło konsternację i niezadowolenie moich sąsiadów, wszyscy mają drzwi w kolorze „sraczki” 😕 😉 a ja mam fioletowe i jest mi z tym dobrze.
Kuchnie też mam teraz w kolorze bzu ( kafelki i meble)
łazienka pomarańczowo błękitna i czuję się teraz wreszcie jak u siebie.Od 2 lat mam to mieszkanie ale nie miałam kasy na remont w całym mieszkaniu i jak się wprowadziłam to zrobilam tylko czężć, aż wreszcie rodzice się nade mną zlitowali. 😀
Wiecie co … super jest siedzieć u siebie i widzieć efekt swojej ciężkiej pracy. 😀 😀
7 października 2005 at 10:32[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
A ja odnowiłam sobie włażnie mieszkanko i jestem teraz usatysfakcjonowana.
Pomalowałam pokój na kolor wrzosowy, odnowiłam drzwi od łazienki i wejżciowe do mieszkania. To wzbudziło konsternację i niezadowolenie moich sąsiadów, wszyscy mają drzwi w kolorze „sraczki” 😕 😉 a ja mam fioletowe i jest mi z tym dobrze.
Kuchnie też mam teraz w kolorze bzu ( kafelki i meble)
łazienka pomarańczowo błękitna i czuję się teraz wreszcie jak u siebie.Od 2 lat mam to mieszkanie ale nie miałam kasy na remont w całym mieszkaniu i jak się wprowadziłam to zrobilam tylko czężć, aż wreszcie rodzice się nade mną zlitowali. 😀
Wiecie co … super jest siedzieć u siebie i widzieć efekt swojej ciężkiej pracy. 😀 😀
buuuuu też bym tak chciał 😥
7 października 2005 at 13:35Jakubku jeszcze „chwila” i też tak będziesz miał.
Wiesz co mnie jeszcze kiedys czeka? ( mam nadzieje) urzadzenie pokoju dla niemowlaczka 😳 😀7 października 2005 at 13:43[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Jakubku jeszcze „chwila” i też tak będziesz miał.
Wiesz co mnie jeszcze kiedys czeka? ( mam nadzieje) urzadzenie pokoju dla niemowlaczka 😳 😀mmmm aż się rozmarzyłem 😳
4 grudnia 2005 at 14:03Nad czym Jakubek się rozmażyłeż? Nad mieszkankiem czy niemowlaczkiem?? 😀 Kasia mieszkanko jest twoje?? Jeżelitak to jak udało ci się za niego zapłacić??
5 grudnia 2005 at 11:21Mieszkanko moje a mam je dzięki rodzicom. Moja mama 2 lata temu kupiła mieszkanie mnie i mojej siostrze. Moja siostra ma 4 pokoje a ja 2. Uzgodniłam jednak z rodzicami, ze jak bede miałą dziecko to oni zamienią się ze mną. Przeprowadza się do mojego a ja dostane ich 3 pokoje 😀 😀
…wiem….dobrze mam. 😀5 grudnia 2005 at 16:41[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Mieszkanko moje a mam je dzięki rodzicom. Moja mama 2 lata temu kupiła mieszkanie mnie i mojej siostrze. Moja siostra ma 4 pokoje a ja 2. Uzgodniłam jednak z rodzicami, ze jak bede miałą dziecko to oni zamienią się ze mną. Przeprowadza się do mojego a ja dostane ich 3 pokoje 😀 😀
…wiem….dobrze mam. 😀No tak trzeba Ci przyznać że masz dobrze…… 😆
6 grudnia 2005 at 18:10A my wynajmujemy mieszkanie, niedługo mam nadizeje, moj narzeczony od kilku miesięcy pracuje w dobrej firmie za dobre pieniądze.
Mysli o kredycie w przyszłym roku i o jakimż wspólnym gniazdku…….
Może mnie przygarnie;)7 grudnia 2005 at 18:27Oj na pewno Cie przygarnie 😀
a tak z ciekawożci….duzo płacicie za wynajem? duze to mieszkanie?
6 stycznia 2006 at 19:39Ja bardzo lubie zajmowac sie wystrojem wnetrz, mój pokój urządzilam na zielono-biało, a hol przed pokojem zrobiłam łososiowy, na początku jak malowałam to wygladal ten kolor jak kibel w sarej remizie strażackiej ale po wykończeniu, jak powiesiłam obrazy, wstawiłam rożliny wygląda bardzo ciepło i przytulnie 😀
7 stycznia 2006 at 10:47[usunięto_link] wrote:
Ja bardzo lubie zajmowac sie wystrojem wnetrz, mój pokój urządzilam na zielono-biało, a hol przed pokojem zrobiłam łososiowy, na początku jak malowałam to wygladal ten kolor jak kibel w sarej remizie strażackiej ale po wykończeniu, jak powiesiłam obrazy, wstawiłam rożliny wygląda bardzo ciepło i przytulnie 😀
mmmm faktycznie musi ładnie wyglądać 😉
7 stycznia 2006 at 12:51Po tym remoncie łososiowym nie boje sie eksperymentów 😀 polubilam kolorowe domu, bo mój dom zawsze był szary, moja mama bardzo lubi ten kolor. I tak jak wejdze sie do mnie do domu to na dole jest szaro 🙁 ale jak tylko wejdzie sie po schodach przez żółtą klatke schodowa na łososiowy hol do mojego zielonego pokoju to od razu człowiek bardziej radosny sie robi 😀
Poza tym bardzo lubie brązowo-beżowe wystroje wnetrz… ale na to to będę musiała poczekać do mojego mieszkania 🙄 - AutorOdp.