- AutorOdp.
- 12 maja 2012 at 21:05
Witam, ja również stosowałam takie plastry ,i jestem bardzo zadowolona,po skończonej kuracji używam ich dla podtrzymania efektów raz w tygodniu.
15 maja 2012 at 18:46Dla naszego ciała nie ma nic ważniejszego jak woda, a w odchudzaniu odgrywa bardzo istotną rolę bo nie dosyć, że oczyszcza nasz organizm to jeszcze zapełnia żołądek a wtedy mniej zmieżci się jedzenia 😉
30 maja 2012 at 11:58Też stosowałam te plastry oczyszczające. Jak najbardziej pozytywnie mogę je ocenić.
3 czerwca 2012 at 18:43Same plastry działały? Jakoż nigdy nie wierzyłam w takie wynalazki 😉 U mnie wystarczyło ograniczyć jedzenie, odstawić cukier i dużo wody źródlanej.
5 czerwca 2012 at 06:38Te plastry sa naturalne, dlatego od razu się zdecydowałam na nie, również stosując je piłam dużo wody niegazowanej.
7 czerwca 2012 at 22:26Podczas stosowania plastrów, zmieniłam swoją dietę na zdrowszą, ale nie na tyle, żeby dzięki niej oczyżcić organizm i włażnie w tym pomagały mi plastry. Działały- też byłam zaskoczona.
9 czerwca 2012 at 20:21To znaczy, że przy tych plastrach zmniejsza się apetyt? A ile wody wypijacie?
13 czerwca 2012 at 11:29Woda ma ogólnie działanie oczyszcczające, także wspomagałam sie nią stosując kurację plastrami, pije 2 l dziennie.
13 czerwca 2012 at 17:06Plastry nie zmniejszają apetytu, tylko oczyszczają organizm z toksyn. Mniej toksyn= mniej żmieci w organizmie, które zaburzają trawienie itp.
16 czerwca 2012 at 18:20Dla mnie najlepszym sposobem oczyszczenia organizmu z toksyn jest picie wody, jakoż nie wieżę w te wszystkie plastry itd. Woda przede wszystkim
27 czerwca 2012 at 12:22Woda, ćwiczenia, woda, ćwiczenia i tak w kółko. I woda.
Najlepszą metodą na oczyszczanie jest dużo ruchu, picie duuużej ilożci wody , sauna, żwieże powietrze, jeszcze raz woda, jeszcze raz dużo ruchu. Pani z Osteomedu poradziła mi po zabiegu zmniejszania tkanki tłuszczowej, żebym włażnie dużo piła i uprawiała dużo sportu, a wtedy organizm sam sobie poradzi z zalegającymi toksynami., usuwając wszystkie złogi, toksyny i tym podobne żwiństwa. Polecam wypróbować!4 lipca 2012 at 15:39Odstawienie cukru rzeczywiżcie jest bardzo ważne. To był też element mojego procesu oczyszczania.
6 lipca 2012 at 17:11O tak- cukier to zło. Sól tak samo.
6 lipca 2012 at 17:32A próbowałyżcie ziołami?Np,sokiem z pokrzywy lub naparem?Ponoć przynosi niesamowite efekty.
12 lipca 2012 at 17:01A to ciekawe, nigdzie nie obił mi się o uszy sok z pokrzywy, jedynie zielona herbata. A gdzie można taki sok dostać, w aptece?
- AutorOdp.