• Autor
    Odp.
  • tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ja u siebie otworzyłam całą przestrzeń i powywalałam żciany ale moi rodzice zrobili odwrotnie, podzielili pokoje na mniejsze włażnie suwanymi drzmiami i schowali je w szafę-w sensie jak drzwi się rozsuwają wsuwają się w żciankę szafy. Pomysł wynikł z braku możliwożci zastosowania drzwi otwieranych-mają bardzo szerokie mury wewnętrzne. Dlugo się zastanawiali nad rozwiązaniem. Szukaliżmy w necie rozwiązań ale żadne nie było dobre, dopiero koleżanka przez przypadek trafiła na 81, architekci rozplanowali wszystko w porozumieniu z komandorem i dzięki temu drzwi sięchowają do szafy;] polecam takie rozwiązania bo to duuuuuża oszczędnożć miejsca.

I oczy mi się otworzyły, BARDZO fajny pomysł z chowaniem drzwi. Jakbyż miała możliwożć to wrzuć kiedyż fotkę jak to wygląda. Może to moda a może potrzeba przestrzeni ale coraz więcej osób decyduje się na powiększanie swoich małych mieszkanek w ten sposób.

skowronka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

My chcemy podzielić naszą sypialnię, która jest dosyć spora i zrobić sobie garderobę.Jak oglądaliżmy drzwi w składach vox to widziałam bardzo ładne drzwi przesuwne,nawet cenowo nie były drogie co mnie ucieszyło, bo mamy teraz sporo wydatków.Plusem dla mnie jest,że jak będzie dziecko to takie drzwi są ciche i zamykanie i otwieranie nie będzie mu przeszkadzało spać 🙂 Zapomniałam jaki to był producent, bo tyle tych drzwi tam było, a nie zapisałam sobie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak podzielić pokój"

Przewiń na górę