- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2011 at 21:21
coraz gorzej sypiam
niby nic mnie nie boli, stres chyba w normie, czasami zarywam zawodowo nocki – praca na komp , grzebanie w liczbach i arkuszach-ale nie tak aby się całkowicie rozregulować.
raczej na nic nie choruję, no może sporadyczne migreny
a spać nie mogę.
nie wiem , ale coż muszę zmienić bo niedługo jak zombie będę wyglądać.
jaki macie sposób na spokojny sen- jeżli można coż takiego mieć24 sierpnia 2011 at 22:51rozumiem, że nik tu nie ma problemu ze spaniem
szczężciaże24 sierpnia 2011 at 22:55tablot
jest wredny
znowu poszło zanim skończyłam
i kolejny raz wychodzę za analfabetkęa miało być tak
rozumiem, że nikt tu nie ma problemu ze spaniem
szczężciarze, że nie musicie się tym martwić.24 sierpnia 2011 at 22:56tablot
jest wredny
znowu poszło zanim skończyłam
i kolejny raz wychodzę za analfabetkęa miało być tak
rozumiem, że nikt tu nie ma problemu ze spaniem
szczężciarze, że nie musicie się tym martwić.25 sierpnia 2011 at 08:27Ja mam problemy ze spaniem… jak żpię u mojego tygrysa. On ma taaaakie małe łóżko, że się zmieżcić nie mogę. Dziż to normalnie w nogach mu spałam, bo zasnąć w tej ciasnocie nie mogliżmy:) O i to by było na tyle odnożnie problemów ze spaniem…
PS – Kochanie kup nowe łóżko:))))))
25 sierpnia 2011 at 12:47ja miałam ale kupiłam sobie poduchę fajną w IKEA, ta która wyprofilowana jest pod kark i rewelacja, ja widzę ogromną różnice:) polecam
25 sierpnia 2011 at 18:19CZasemn tez mnie dopadają problemy ze snem, ale staram się przestrzegać kilku zasad, po pierwsze nie zasypiać przed TV!!!, po drugie wietrzyć sypialnię, a najlepiej sypiam, kiedy regularnie ćwiczę, albo po długim spacerze. Może wart?
7 września 2011 at 00:09umówiłam sie jak na razie do lekarza
ale chyba brak ruchu to główny problem
muszę się przeprosić z rowerem dopóki pogoda na to pozwala
no i zastanawiam sie nad materacem
może warto zainwestować w coż dobrego9 września 2011 at 12:05ja jak nie moge spac to lykam srodki ziolowe na spanie 🙂
generalnie mam lekki bardzo sen, budze sie kilkakrotnie wiec jak mnie dopada bezsennosc to juz dramati kakao gorace przed snem pomaga 🙂
10 września 2011 at 12:17Kubek gorącego mleka albo kakao plus spacer przed snem. Do tego dobrze wywietrz pokój.
12 września 2011 at 20:17sypiaj sama to się wyżpisz 😈
13 września 2011 at 08:39Ja sobie pijam meliskę przed snem czasem. Ruch tez jest ważny i to bardzo, nawet w domu powyginać się przed lustrem czy cokolwiek i potem na gorąca kąpiel do wanny ukoić nerwy i szybciorem do wyra i faktycznie najlepiej zasypiać przy zgasoznym telewizorze i w ciszy ale mi czasem pomaga cichutko włączona muzyka relaksacyjna, polecam sobie zorganizować 🙂
14 września 2011 at 14:45[usunięto_link] wrote:
Ja sobie pijam meliskę przed snem czasem. Ruch tez jest ważny i to bardzo, nawet w domu powyginać się przed lustrem czy cokolwiek i potem na gorąca kąpiel do wanny ukoić nerwy i szybciorem do wyra i faktycznie najlepiej zasypiać przy zgasoznym telewizorze i w ciszy ale mi czasem pomaga cichutko włączona muzyka relaksacyjna, polecam sobie zorganizować 🙂
Dokładnie.Ja jeszcze ostatnio kupiłam materac,który dopasowuje się do ciała i przed snem żwieże powietrze:)
19 września 2011 at 10:09lekarz to była porażka
muszę znaleźć jakiegoż innego
zapisał mi żrodki przeciwzapalne na ból kręgosłupa nawet go nie oglądając
no jasnowidz mi sie trafił.a zmiana materaca coraz bardziej chodzi mi po głowie
a kubek gorącego mleka – przypomina mi dzieciństwo- ale miłe wspomnienia to tez dobry pomysł przed snem9 października 2011 at 22:45jagoda – a jaki konkretnie materac kupiłaż
Byłam u innego lekarza- zlecił przeżwietlenie
Może coż znajdzie - AutorOdp.