• Autor
    Odp.
  • kuternowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Wg mnie mężczyźni po prostu się BOJĄ “ na samą myżl o tym, że mieli by się udać do lekarza w związku ze swoim penisem=EGO, ogarnia ich paniczny strach!!! To tematy związane z ich przyrodzeniem tak ich paraliżują i to dlatego korzystają z Internetu czy innych niepewnych źródeł¦ My nie narzekamy, niemarudzimy, do ginekologa chodzimy:) Ale w kontekżcie męża nie wiem czy jest inna droga by rozwiązać ten problem¦:(((

maclisc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Witam,

Już drugi tydzień siedzę w domu. Ile czasu można czytać książki¦ Noga w gipsie i jestem uziemiona na co najmniej miesiąc. Perspektywa kolejnych dwóch tygodni lub nawet kolejnego miesiąca “ nie daj boże!!! Zdecydowanie mi się nie użmiecha¦ Ciężko p****żć od takiej wzmożonej aktywnożci “ praca, dom, mąż¦ do aktywnożci łóżkowej = żlęczeniem przed komputerem:((( Ale widzę, że na tym forum jest wiele ciekawych tematów do poczytania – wczoraj edukowałam się przeglądając ich zawartożć, dziż zamieszczam swój pierwszy wątek, JAK PRZETRWAĆ ze złamaną nogą??? Może macie jakież pomysły dla uziemionej w 4 żcianach kuternogi¦???

Witam!
    Od 3 lat jestem na wózku po ciężkim wylewie, tak więc doskonale znam siedzenie w 4 żcianach. 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " JAK PRZETRWAĆ ze złamaną nogą???"

Przewiń na górę