• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Teoretycznie rodziną nie jesteżmy, ale podobnie jak rodzina się zachowujemy;P bo kiedyż tą rodzinę stworzymy. śpimy u siebie, pomagamy sobie wzajemnie, mamy wspólne obowiązki, troski…

To przykre co Cię spotkało, ale warto wiedzieć dlaczego On tak sądzi? Może dla Niego prawdziwą rodziną staniecie się po żlubie, a teraz nie chce tylko tego tak nazywać.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@Melisa89 wrote:

To przykre co Cię spotkało, ale warto wiedzieć dlaczego On tak sądzi? Może dla Niego prawdziwą rodziną staniecie się po żlubie, a teraz nie chce tylko tego tak nazywać.

a no.. powiedział „na razie nie jesteżmy” już mi w sumie przeszło.. 🙂 bo wiem że mnie kocha.. 🙂 i że jestem dla niego najważniejsza 😛

_Lady_
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Z moim facetem jestem niecały rok, bardzo siebie pokochaliżmy i w naszych planach na przyszłożć nie ma już żadnego innego mężczyzny ani żadnej innej kobiety. Z każdym dniem kochamy się bardziej, widujemy się niemal, że codziennie, obdarowujemy siebie swą czułożcią, szacunkiem, humorem. Czuję, że jesteżmy jak jednożć, jesteżmy naprawde do siebie bardzo podobni i myżlę, że to bardzo ważne, czasem wystarczy, że na siebie spojrzemy i rozumiemy się bez słów. To jest coż pięknego i naprawdę życzę każdej kobiecie i mężczyźnie tak pięknego uczucia. Mam nadzieję, że nasza przyszłożć będzie się rozwijać wg. naszych marzeń, naszych planów.. co do prawdy nie mówiliżmy dokładnie o naszych planach ale każde z nas ma jakiż sekrecik w swej głowie ukryty związany z naszą przyszlożcią i ma obraz tego jakbyżmy chcieli by wyglądało nasze życie:)

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Ja oczywiscie mam wspolne plany na przyszlosc ze swoim partnerem. Co do rodziny to owszem jestesmy dla siebie najblizsi i czujemy sie tez jak rodzina. I jego i moja rodzina jest dla mnie jak i dla niego najblizsza rodzina. Do jego babci nawet mowie juz od dluzszego czasu: babcia 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak rodzina.."

Przewiń na górę